Волейболна „Арда" почете една от легендите си

  Президентът на волейболен клуб „Арда–Кърджали" Милко Багдасаров връчи плакет-награда за изключителен принос в развитието на клуба и на волейбола в града на заслужилия майстор на спорта Лиляна Виткова. Признанието ветеранката получи по време на тържеството по случай своя 80-годишен юбилей, което се проведе в Историческия музей в град Радомир. На музея именитата волейболистка е предоставила своята изключително богата колекция от медали, грамоти и други награди от дългогодишната си спортна кариера, които са подредени в експозиция.
Заслужилата майсторка на спорта не скри сантимента си спрямо кърджалийския клуб и желанието си да разговаря с президента му за бъдещето на волейбола в града. Вълнението й от всеобщото признание бе голямо, но споменът за Кърджали е извънредно близък до сърцето й. С пожелание за здраве и бодър дух Лиляна Виткова и Милко Багдасаров си обещаха „до нови срещи".

18 години се състезава за клуба, 14 е национал

В продължение на 18 години Лиляна Виткова е състезател на ВК „Арда", 14 години е част от националния отбор на България, а общо 37 години е активен волейболист, което я прави най-дълголетният спортист в страната.
Понастоящем шампионката живее в Дома за стари хора в гр. Радомир. Честването на юбилея, организирано от музея в града, бе уважено от кмета на общината, кмета на гр. Перник, много светила от областта на волейбола и българския спорт изобщо.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/6/11 22:01

    Още един Ебач...и то какъв.....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/6/11 09:39

    Към 22.01.Тоя е КЛАСИК и много жени го знаят!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/6/11 20:27

    оставете кой какъв е... В случая просто трябва да кажем Благодаря на Лиляна Виткова. Не ми стана приятно, когато прочетох, че е сама в старчески дом... цял живот сред толкова много хора, а накрая сама...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.