Айлин Дахилова въртяла двама любовници едновременно

 За първи път се появява и жълта новина, която е свързана с Кърджали. Публикацията е на Агенция Блиц, която дели третото място в България по рейтинг с всекидневника „Дневник" (след Вести.Бг и Днес.Бг – данните за посещенията за са брояча Tyxo).


 Обща любовница са делили бившият зам.-шеф на ДПС Касим Дал и депутатът от БСП Димчо Михалевски. Айлин Дахилова е била метреса на двамата политици по време на управлението на Тройната коалиция, твърдят източници от парламентарните групи на БСП и ДПС.
В предишното правителство изживяващата се като българската Анжелина Джоли "красавица" от Кубрат бе намърдана на шефски пост в строителното министерство. Това стана с протекциите на любовника й Касим Дал, който до скоро беше най-силният човек в ДПС след лидера Ахмед Доган. Айлин Дахилова бе директор на дирекция „Благоустройствени дейности", въпреки че няма подходящо образование за този пост.
 Неин пряк началник там се оказва зам.-министърът Димчо Михалевски, който в момента е депутат от БСП. Именно в министерството започва сексаферата между него и Айлин Дахилова В същото време тя поддържа паралелна връзка и с Касим Дал. И от двамата си любовници тя получава скъпи подаръци - бижута, телефони "Верту", маркови дрехи. Влюбеният Михалевски дори поел разноските по няколкото пластични операции, твърдят депутати от столетницата.
 Щедростта на Дал и Михалевски не пречи на приказливата Айлин да обсъжда качествата на любовниците си пред свои приятели в централата на ДПС.

Сексаферата между Айлин и Касим двамата продължава и сега. След като любовникът й бе изгонен от ДПС, тя създаде групата "Аз подкрепям Касим Дал във "Фейсбук". Дахилова, която е дъщеря на един от най-големите земевладелци в България - Лютфи Дахилов, е считана за най-силната поддръжничка на бившата дясна ръка на Ахмед Доган.
 Пламен СТАНЧЕВ,
Блиц
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/6/11 19:09

    Това е поръчка срещу касим Дал. Долно е!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/6/11 19:16

    Видяли ли, Димчо, че не е хубаво да се мразят другите етноси. Никога не е късно да ги обикнеш.

    ОтговорИзтриване
  3. zasto pisete gluposti ,klüki,te nyamatli pravo na lübov neka se e..be koi sis koito iska nie da si pazim svoite jeni ,zastoto nese znae koi sis koi se e...be ,no vse pak sis razlika na SOKOLA;Kasim e mijkar mojel dago diga,dori damu e malik.nedeyte birka sex sa sis politikata......

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/6/11 19:44

    Той ги обича от всякакви етноси.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/6/11 19:49

    MNOGO GOTINA TURKINYA.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/6/11 20:11

    Този Димчо е голям любовник бе! Евала!!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/6/11 20:17

    Кво ревете бе, радвайте се за любимите си политици, жената поне е хубава, а не е някакъв вълк.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/6/11 20:24

    ВЪПРЕКИ ТАЗИ ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ ДПС ЩЕ ИМА НОВ ЛИДЕР И ТОЙ ЩЕ СЕ КАЗВА КАСИМ ДАЛ !

    ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕГАШНИТЕ МАЗНИЦИ,КОИТО СА В РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС НЕ Е БИЛ ДОНОСНИК НА ДС,НЕ Е ДОНАСЯЛ ЗА БЛИЗКИТЕ И СЪБРАТЯТА СИ ОТ СТРАХ И ЗА БЛАГА. ГОТОВИ СА ДА ИЗКЛЮЧАТ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ДПС ЗА ТОВА,ЧЕ СИМПАТИЗИРАТ НА КАСИМ ДАЛ САМО И САМО ДА ОСТАНАТ НА КРЕСЛАТА СИ.КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА В ДПС ЩЕ ОСТАНАТ САМО ДОГАН,ЮНАЛ ЛЮТВИ,ЛЮТВИ МЕСТАН,КАМЕН КОСТАДИНОВ,ХРИСТО БИСЕРОВ И ЙОРДАН ЦОНЕВ, НО ТОВА НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЗВОЛИ !
    Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/6/11 20:32

    Гордея се с г-н Михалевски! Такъв доблестен човек! Учрежденски любовник! Редкцията я ни припомнете онази случка с чорапогащника и проститутката.
    Знаете ли,че Димката едно време боцкаше Маргото и и купи 17 палта от норки, после се захласна по Красито и така нататък. Но тази е хубавица!
    Браво Димчо харесваш ми!
    А на бабите разказвай колко ти е мъчно за тяхната мачка пенсия.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/6/11 20:47

    Машалла,Димчо.... Машалла Касъм!
    Гордеем се с вас! Ей това се казва истински народни избраници! Га им падне да ядат - ядат! Га им падне да е..т - е..т! Нищо,че не е по социалистически... Ну давай,давай, товарищ Михалевски!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/6/11 20:50

    Бива си го мацето! Поне е оползотворила "гюзюлюка" си! И е разбрала навреме за силата на своята...п...прелест!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/6/11 21:59

    Страшна мацка. Димчо има вкус. Евала!!!
    Ебльо грозен,тая хубавица те е цедила кинти бе ! Касим поне има фаце!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен28/6/11 22:09

    еее,подло е,всеки си има личен живот,и двамата си имат семейства,не сте ли солидарни към тях,какво ще обясняват на съпругите си,я се поставете на тяхно място,ако някой ви предаде така нелепо,само за клюката

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен28/6/11 22:29

    И аз бих й го нашмулил в гъделичника, гъди, гъди, ееееех, политика арна, как си тъй коварна

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен28/6/11 22:33

    na negovo mqsto bix se skril dan zemq mixalevski biva li takiva raboti horata sa te izbrali rabota da var6i6 a ne lubov da varti6 i da e-6

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен28/6/11 23:07

    И аз бих станал баджанак на Димчо и Касимчо.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/6/11 07:02

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен29/6/11 08:19

    С. Н. КАТО ПАЗАРУВА ОТ ХАСКОВО ПРОСТИТУТКИ ЗА ТОВА НЕ СЕ СЕШТАТЕ ДА ПИШЕТЕ

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен29/6/11 08:42

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен29/6/11 08:54

    А дали е вярно и това ...

    http://lambo.blog.bg/politika/2010/07/05/5-iuli-2009-ili-kak-beia-precaka-geia.572530

    Вярно е

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен29/6/11 09:19

    Да вярно е!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен29/6/11 10:25

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен29/6/11 10:43

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен29/6/11 11:47

    Dvamata mije ne sa pomislili za semeystvata si zashto horata tryabva da mislyat za tyah.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен29/6/11 14:57

    Около лидерите винаги е имало близачки, и тази е.
    И Касимчо си е същата стока като Доганчо. Седял завалийката 20 години до Доган, заедно яли, пили, крали и се веселили и изведнъж осъзнал, че патрона му бил агент на ДС и много корумпират тип. Това "просветление" изведнъж как и откъде е дошло? Не е тайна, че Касим Дал е трансмисията между турските спец служби и ДПС. Това е и причината за подкрепата към него от изселническите организации, просто те са под турско командване. Касим Дал е свързан с ислямистите - същите ония, които сега вилнеят в Либия и Сирия.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен29/6/11 16:01

    .. еми като не си запознат със делата на някои така е .. и аз си мислех че влизам в читава партия ГЕРБ но виж какво се случва и особено и ако държавна сигурност те покровителствува...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.