Клиноптилолитът помага при диабет, рак и гастрит, минералът поглъща отрови и радиация за 30 минути

 

 Ракът, диабетът и много други заболявания са нелечими. С това твърдение официалната медицина дамгосва стотици хиляди страдащи у нас и стотици милиони в чужбина. Според най-висшия всемирен закон - Законът за причината и следствието (който в източната философия се нарича Закон за Кармата), всяка болест се поражда от причина. Трябва само да бъде открита и отстранена тя, за да изчезне и самата болест. Но медицината не търси причините за болестите, а лекува симптомите - температура, болка, обриви. Според Закона за Всемирната хармония цялата природа функционира в абсолютен баланс. Нютон е извел тази хармония като закон за действието и противодействието. А народът го е казал просто и точно: "За всяка болка си има билка." Или - за всяка болест природата ни е приготвила лек.

Клиноптилолит - зад сложното му е име се крие минерал, който в последните години се очертава като сериозно оръжие срещу високото кръвно, диабета и дори - рака. А интернет е пълен с разкази за чудодейните му сили.
Продължителни изследвания от медицинския екип на проф. Пенка Благоева от Националния онкологичен център в София потвърждават тези чудеса. Гергана и Иван Митеви пък издадоха книгата "Минералотерапия - енциклопедия на лечебните минерали А-Я", част от която е посветена и на вълшебното действие на клиноптилолита. 69-годишен мъж от Силистра берял душа, болен от рак на дебелото черво вече отписан от лекарите.
След 6 месеца употреба на вода, йонизирана с клиноптилолит, разнася навсякъде из България две рентгенови снимки да се хвали на всеки. Втората от тях е без карцинома. Бай Хикмет Адем от Кърджали, работещ в Испания, бил със същата диагноза, но след употреба на вода, обработена с клиноптилолит,

 

забравя болестта и всяка година праща дарове на човека, насочил го към лечението с клиноптилолит.


Но защо трябва да вярвам на чуждите писания. Нали народът казва "Око да види, ръка да пипне". Лично пишещият тези редове изпробва върху себе си клиноптилолита и едва тогава седна зад компютъра да сподели опит. Слава Богу, съдбата не ме е наказала с рак, но диабетът и хипертонията са си достатъчно силен бич! Преди няколко месеца открих книгата на сем. Митеви "Минералотерапия" и си взех клиноптилолит. Процедурата е проста и евтина. Едно пакетче от 90 г, чиято цена на най-скъпите места е 9 лв., е напълно достатъчно да йонизира 5 л вода в продължение на три месеца (цифром и словом разходът е 3 лв. на месец без цената на водата). Добре е минералът да се постави в изворна или по-слабо минерализирана вода. Клиноптилолитът се пуска на дъното на бутилката и след 8 часа (една нощ) водата вече е структурирана и готова за употреба.
Денят се започва с чаша вода, изпита на гладно. След това се поема толкова, колкото човек желае. Но колкото повече, толкова по-добре. Когато водата започне да свършва, най-добре вечер преди лягане, съдът се напълва отново. На сутринта водата пак е готова за пиене. Аз лично разделям пакетчето на две - в две бутилки по 2 л вода. Така докато пия от едната, водата в другата се йонизира и винаги имам готова за употреба. След 3 месеца минералът трябва да се замени с нов, тъй като действието му намалява, а заедно с това започва да развива бактерии.
Резултатът? Само 2-3 дни след началото на терапията от хипертонията нямаше и помен
А с лека диета нивата на кръвната захар паднаха до нормалните, като стойностите на гликирания хемоглобин вече се движат от 5,7 към 5,4!

Искам да подчертая какво означава "лека диета" –

 

 изключване на хляба и всички тестени изделия (макарони, пици и изобщо всичко, което съдържа дори малко брашно, вкл. и запръжки) и рязко намаляване на месото, млякото и млечните произведения, особено - сиренето и кашкавала. Всичко останало се яде неограничено, като само се редуцират количествата на картофите и ориза.
Кристалната решетка на клиноптилолита е прорязана от микрокухини и канали, които естествено са запълнени с водни молекули с калиеви, натриеви и други йони. Под микроскоп минералът много наподобява пчелна пита. Тази високопорьозна структура осигурява огромна натоварена с отрицателно електричество повърхност, която за всеки грам минерал се равнява на 450 кв. м (близо половин декар). Именно тази колосална повърхност дава възможност клиноптилолитът да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира. Като си представим, че най-големите замърсители днес - мед, цинк, олово, въглероден двуокис, серен двуокис и др., са именно катиони, можем да разберем какъв филтър всъщност представлява минералът. А водата, обработена с клиноптилолит, извлича всички отрови от организма
Попаднал във вода, клиноптилолитът променя химическия й състав и свойствата й. Така обработената с клиноптилолит само след 30 минути нормализира кръвното налягане, бързо премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Хората, употребяващи йонизирана с клиноптилолит вода, не познават болести като язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно-съдовата и нервната система. Йонизираната с клиноптилолит вода  води поразително успешна война с рака.


Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки

Регулира обмяната на веществата, с което лекува проблеми на цялата ендокринна система на човешкия организъм.
Всъщност цялата информация за клиноптилотита, която става по-широко известна у нас едва през последните години, е отдавна известна на жителите на селата в Източните Родопи, където са съсредоточени огромни находища на клиноптилолит - най-големите в света! Според геолозите досега са открити около 1000 находища на клиноптилолит в 40 държави по света, като най-големите находища, при това на най-качествения минерал, се намират именно в Източните Родопи - над 10 млрд. т.
Най-големи потребители на клиноптилолит в света са Русия, САЩ, Япония, Австралия. Въпреки че в Австралия се намират едни от най-старите зеолитни пластове - възрастта им е над 320 млн. години, по чистота и качество те значително отстъпват на минералите в българските находища.
Тъй като освен високите сорбционни (поглъщащи) свойства към органични замърсители и тежки метали клиноптилолитът неутрализира с радиоактивни елементи като цезий 134, цезий 137, стронций 90. Поради това големи количества от минерала са били изнесени в бившия СССР за преодоляването на тежките последствия от аварията в АЕЦ "Чернобил" на 26 април 1986 г.
Белчо Цанев, Стандарт

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/9/11 09:43

    Нищо вярно няма в това, което е написано!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/9/11 11:25

    Сега да не изтърбушите каменните гъби!???

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/9/11 17:18

    Що пишете глупости, бе?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/9/11 14:17

    отидоха гъбите. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/9/11 14:46

    Браво,Камене обогати ми се информацията за този минерал.Вярвам в силата на минералите,а тези които не вярват,могат само да загубят.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.