„Почетното членство на премиера при художниците ги скара. За това е виновен единствено министърът на културата с безобразните си заговори", обяви по БТВ скулпторът Велислав Минеков (б. р. - на снимката) и поиска оставката на "тази одиозна личност" В. Рашидов. Като започнем с филма "Сбогом, мамо", минем през Музея  на социалистическото изкуство, който е лично негово отмъщение - изреди той. Минеков пожелал за себе си и за Б. Борисов медали по време на избори. Начинът, по който Рашидов борави с българската култура, е чудовищен, каза още скулпторът.
  Много лесно се прочита част от една фраза, съпротиви се колега на Минеков, според когото повечето от художниците стояли зад решението за почетното членство и били благодарни. Може би в мъката си наивно го правим това нещо, обясни той.
  Тук на това място трябваше да е все още действащият министър на културата, каза Минеков и запита премиера намира ли Рашидов за почтен. Той бил известен като главен мултак на републиката и полицай. Това излизане в медиите ми носи сериа от беди; ако чуете, че случайно съм паднал и съм си счупил главата, катастрофирал или продавам хашиш на Женски пазар, това няма да е случайно, изреди Минеков. И пожела отговора от Б. Борисов.

-----------------------------------------------------------------
НГ'2012 в Дубай с чартър, 5 дни - от 569€. Отстъпка 8% до 31.10!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/10/11 11:19

    А синът му Вадим е Главен корнишонджия на Кърджали!!!
    Винаги съм се питал кога на човек трябва да му светни жълтата лампичка и да си каже "Време е да спра да крада, ще ми стигне до края на живота, че имам и за оттатък да взема!!!!!".

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/10/11 11:43

    Прав е Минеков за личната отмъстителност на Рашидов. Именно заради това той закри и двата турски театъра в страната - да отмъсти на Доган и да му покаже, че е "по-велик" от него.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/10/11 11:46

    Проф. Минеков вашата позиция е достойна, но адресатът е в невъзможност да я разбере. Когато няма пари, сделка далавера "интелектуалецът" Рашидов не внимава.Знаете ли, скъпи съграждани,че кърджалиецът Рашидов не е направил и петсантиметрова творба, дарение на града.иначе е почетен гражданин, а не се сети едно поздравление за деня на Кърджали да изпрати.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/10/11 12:17

    За корнишоните на Вадим помага измамникът Иван Митовски. Питам се защо в демократични времена Рашидови мразят турското в в себе си и турците.
    Вежди закри театъра носещ името на майка си. Дори далаверите върти с българи в Кърджали, ама провалени българи като Иван Митовски.
    Моля редакцията да намери и публикува декларацията на Вежди Рашидов, в която той открива че е българин и възнася Възродителния процес.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/10/11 13:25

    Веждю се казвам другарки и другари! Къв турчмин мога да бъда аз с това славно българско име, воеводско.
    Кво ще ми пускате декларациите му, това е казал Веждю и го пратили на изложба в Париж.
    Измекярин - така му викат художниците в България.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/10/11 13:37

    Абе пичове вие плюете по Министъра на културата, но само ако знаете какъв спакан комунист е този Минеков. Цял живот е отглеждан от БКП, заради баща му, който слава богу е по-кадърен от сина си.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/10/11 13:43

    Къде ми е коментара?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/10/11 13:55

    Абе всички са еднакви. Този пък Минеков е цвете за мирисане? Син на комунист, цял живот е бил дундуркан от БКП, докато баща му си е бил пръв другар с Тодор Живков, не след дълго детето Минеков решава, че ще става творец и татко какво да направи освен специално за него да създаде катедра по ковано желязо, но за по-авторитетно наречена металодизайн-с което май става ясно, че онзи е завислив бездарник.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/10/11 14:10

    Ако се проследи родословното дърво,този е жив циганин.Нищо лично нямам към ромите.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/10/11 14:13

    Ако се проследи родословното дърво,този горе си е жив циганин.С цялото ми уважение към ромите.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/10/11 15:20

    Ами поне поведението му е такова-циганско

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/10/11 15:28

    Minekov ne mi go falete! Ebati carvula komunisti4eski!!! S izmisleno obrazovanie!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/10/11 15:40

    Ei komunisti, ne mi triite komentara!! Vsi4kite ste kato Minekov!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/10/11 16:15

    аз съм на средна възраст и аз първи път го чувам тоя Минеков.обаче от поне 20 години знам за Вежди Рашидов а и не само аз.всеки сам да си направи извода...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен25/10/11 16:41

    Така е злоба, завист и бездарност битае в цялата страна.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен25/10/11 19:30

    Не може да се излекувате от синдрома на комунизма.Цял свят го признава,ние не.Жалки некадърници.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен25/10/11 19:46

    Вежди сложи "творбите" на Минеков старши в музея на соц.изкуството, за това се пени. Яд го е, че Вежди продава по цял свят. А тоя некадърник Минеков, някой да знае кво е сътворил освен помия.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен25/10/11 20:52

    Ех,нещастно кърджалийско племе,толкова много нещастни люде.Щом нещо не ви хареса или ви дразни истината,това е плод на мръсните "комунисти".Абсолютна комплексираност!Никой не обсъжда качествата на твореца Рашидов,а слагачеството на министър Рашидов,от което се погнусявам и аз.Но,какво друго може да се очаква от хора,които масово гласуват за Хавлийчо Хавлиев,един напълно неадекватен кандидат за кмет,който живя 2 часа в опиянение от мисълта,че отива на балотаж.Ако това се беше случило ставахме най-смешния град на земята.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен25/10/11 22:12

    Ей, няма по голям грандоман от този В. Минеков, съвсем се е взел насериозно този смешен човечец!

    ОтговорИзтриване
  20. Edno e vyarno ako edin chovek ne e polezen za svoya etnos,toy sishtiyat ne moje da bide polezen za drug etnos.I ko toy sishtiyatse opitva sis sluginaj da se haresva na drugiya etnos ,to e zaradi lichnata dalavera.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен25/10/11 22:44

    Има Величко Минеков, който е голям бългаски творец! Автор е и на бюста на Кадрие Летифова пред театъра, поръчани му и платен от този когото сега плюе собственния му син. Има и Вежди Рашидов, също голям български творец чйто работи освем по целия свят има и пред поликлиниката в Кърджали. А този автор на клевети, който очевидно сега изживява звезният си миг, никой не познава.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен26/10/11 10:52

    Не подменяйте темата. Не коментираме творчеството на двамата, а морала. Вежди като лакей се натегна на патрона си, да го прави член на СБХ. Ако вярваш в това, че си известен, ще опазиш името си от подобни лепкави инициативи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.