На 23 декември, около 21.45 часа, в Смолян, при съвместна полицейска операция на служители от Главна дирекция "Криминална полиция", сектор "Издирване" и служители на РУП – Смолян е задържан 31-годишен мъж, осъден за извършено от него убийство. Това съобщават колегите от 24smolian, позовавайки се на местната полицейска дирекция.
Последната съдебна инстанция е осъдила за убийство Борислав Д. на 31 години от гр.София, като му е наложено наказание лишаване от свобода 17 години. Като разбрал за наказанието, в продължение на една година той се укривал. От около шест месеца е живял в Смолян, в квартира, наета от подставено лице и е ползвал чужда лична карта, която е обявена за невалидна. При задържането осъденият не е оказал съпротива, не е бил въоръжен. 31-годишният мъж е предаден на органите на съдебната власт за изтърпяване на наказанието лишаване от свобода за срок от 17 години. 
На снимката: Борислав с приятелката си
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/12/11 09:44

    как няма да живее осъдения като няма полиция в българия те получават пари на вятъра ако имаше полиция тия директори на училища дето са крали с пълни шепи щяха да бъдат в затвора.полицаите само се оплакват че парите били малко а те не знаят че много хора в българия нямат пари хляб да си купуват и ровят в кофите за боклук с надеждата че ще намерят някоя филия мухлясъл хляб.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.