„Оранжев код" е обявен за обилни валежи в 15 области в страната – Кърджали, Смолян, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Габрово, Русе, Търговище, Разград, Силистра, Шумен, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Хасково. Това сочи справката на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН. „Оранжев код" означава, че времето е опасно, прогнозирани са метеорологични явления с голяма интензивност, възможни са щети и жертви. От института призовават гражданите да бъдат много внимателни, да бъдат в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност да избягват рисковете.

Времето в Кърджали в 8 часа на 28 май:

Облачно. Температурата на въздуха е 12°C, а се усеща като 13°C. Духа вятър със скорост 3 метра в секунда от северозапад. Атмосферното налягане е 1009 hPa и е стабилно без да се променя в момента. Относителната влажност на въздуха е 82%. Максималната видимост в района на Кърджали е 9 километра.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/5/12 21:08

    vaiiiii.....!!!!!
    a kakvo hubavo toplo slantze, plaj na plajni legla, na picnickilimi pokrai rekata,moreto, kanala, ezeroto, pluvane stava hei tam po-natatak ,grilirane na svinski,agneshki i teleshki steakove,ribki, zeleni salatki, bira - tamna i svetla....velo,koli, lodki,baloni, helikopteri,samoleti, parashuti, narod mnogo!!!!!....presni yagodi prodavat po patya i malini rabotlivite fermerite, luk, zeleni,beli, cherveni zelenchutzi....banski kostumi v razlichni tzvetove i modeli....vai...eftino 3 evro parcheto!!!
    ai, jega!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.