Председателят на Народното събрание Цецка Цачева е купила рокля за майка си от сергия в джебелското село Припек, съобщиха местните търговци. Черно-бялата лятна рокля е за 23 лева.

Както вече 24rodopi писа, Цачева беше гост на Кърджали за Втория фестивал „Бъдеще с традиции – Кърджали 2012", но реши за остане още един ден, за да уважи поканата на жителите на село Припек. Тя посети селото за традиционния събор в неделя.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/5/12 18:59

    Дайте снимки от Припек!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/5/12 19:14

    Иииии,голяма новина!!! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/5/12 20:22

    до 19:14- Третият по значимост, според Конституцията човек в държавата, купил рокля от изоставеното и от Бога село Припек, ами новина е. За теб вероятно е по-важно, че бай Асан от съседната къща пръднал, ама жена му не успяла по миризмата да разбере що е ял у любовницата, ами така е-новини и новини, интерес и интерес.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/5/12 20:39

    СЕРИОЗНА НОВИНА, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО БЕШЕ ЗА МЕН ДА ЗНАМ КАКВО Е КУПИЛА ГОПОЖАТА НА МАЙКА СИ... БЛАГОДАРЯ НА РЕДАКЦИЯТА ....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/5/12 20:50

    Подобен материал показва какво е нивото на медиите в България. Вместо да отрази по същество посещението на председателя на Народното събрание в едно родопско село по повод на традиционния празник на селото, наречен събор, ние четем нещо съвсем друго. Защо не отразихте, че нито един представител на местната власт от измислената община Джебел не уважи този празник. Нима селото е извън общината. Но дори и така поднесен , този материал е плод на свободното слово, което все пак е голямо достижение и заслужава все пак да се прочете....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/5/12 21:01

    до 20:22 Ха кажи сега кой е първия и внимавай с отговора защото ако не е правилен ще нахлуят у вас баретите... аре де стиска ли ти сега да кажеш кои е номер едно в БГ??????? И не гледаи Конституцията, че на ония му е през оная работа за това какво казва Конституцията.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/5/12 21:49

    А на всички вас, които обичате да четете доклади и обещания от бъдещето, не ви ли стигнаха над 10 материала и над 20 снимки с Цачева. И за фестивала, и за изборите, и за металурзите и за децата на Кърджали даже. Познайте хората кое от посещението на Цачева ще запомнят?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/5/12 22:02

    абе тия помаци толкова ли са тъпи че се радват на посещението на палачите си от герб тия боклуци начело с борисов подлагат на икономически геноцид нашия помашки етнос а нашите ахмаци помаци са готови да разцелунат ташаците на неграмотноците от герб.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/5/12 22:11

    малииии и аз искам да купя на баба ми от същата сергия

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/5/12 22:23

    ПОПУЛИЗЪМ! КУПИЛА СИ РОКЛЯ. ДОГОДИНА НЯМА ДА ЗНАЕ В КОЙ ГАРДЕРОБ Я ПРИБРАЛА И ОТ КЪДЕ Е КУПИЛА.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/5/12 10:20

    към 22:02
    А ти изглежда си най-тъпия драскач тук. Колко пъти повтори думата помак. Още не си на ясно, че помашки етнос няма. Не забравяй, че има хора от това село, които се определят като християни. Ти голям анализатор се извади. Доста повърхностен човек си. Виж в твоето изказване колко обидни думи има. Ти явно си доста комплексиран. Жалко, че има такива като теб.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/5/12 15:01

    Ако ще и като будисти да се определят, те пак са си помаци! Освен това самите помаци се определят като такива.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен28/5/12 19:59

    ние истинските помаци не се срамуваме да се наричаме помаци но сред нас има помаци които се крият и се правят на ту мюсюлмани ту християни анакои от нас скришом си празнуват мюсюлманските ни празници но като идат при християните си слагат на врата си по един кръст за да ги помислят за християни.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен28/5/12 22:13

    КЪМ 19:59. ХА ТОГАВА КАЖЕТЕ ОТКЪДЕ СТЕ СЕ ПРЪКНАЛИ В БЪЛГАРИЯ? ХА ТОГАВА КАЖЕТЕ И ЗА БОШНЯЦИТЕ КАК СА СЕ ПРЪКНАЛИ В ЮГОСЛАВИЯ-БИВША? ИМА ЛИ РОДОВА ВРЪЗКА МЕЖДУ НАШИ ПОМАЦИ И БОШНЯЦИ И ГРЪЦКИ ПОМАЦИ? ИМА!!!! СЛАВЯНСКИ КОРЕН. АМА КАТО СЕ ПОДДАВАТЕ НА СЪМНИТЕЛНИ АРАБСКИ ЕМИСАРИ И ТУКАШНИ ДЕПЕСАРИ ДА СИ ДАВАТЕ ЗАДНИЦИТЕ ПОД НАЕМ ЗА НЯКОЯ ХИЛЯДАРКА. ЗА ТОВА СТЕ ДЪРВО БЕЗ КОРЕН.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/5/12 07:38

    ние помаците сме си мюсюлмани а тези които се правят на христояни те просто са мършите на стадото

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/5/12 23:50

    ТОЯ ОТ 07:38 Е УНИКАТ. ТИ,ЧЕ СИ МЮСЮЛМАНИН Е ЯСНО. АБЕ КАТО ЕТНОС КАЖИ КАКЪВ СИ БЕ БАЙО ОТ СТАДОТО?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.