Кметът на Община Черноочене Айдън Осман и собственикът на фирма „Технострой инженеринг" ЕООД гр. Димитровград инж. Славейко Генев прерязаха лентата и откриха нов цех за производство на нестандартно оборудване и метални конструкции в село Черноочене.
Фирмата, собственик на цеховете на бившите военни заводи „Арсенал" гр. Казанлък, по този начин разширява производствената си база в Черноочене. Тя цели да улесни производството на габаритни стоманени конструкции, тръбопроводи и други метални изделия.
Освещаването се извърши по каноните на християнската и мюсюлманската религия. Районния мюфтия на Кърджали Бейхан Мехмед прочете молитва и сура от Карана. Отец Ангел Стаматов направи празнична литургия и помаза със свещен елей входовете на помещението.
Кметът на Община Черноочене Айдън Осман благодари на инвеститорите, че са запазили производствената базата на цеховете и са осигурили работа на квалифицираната работна ръка. Над 40 души от района на Черноочене намират препитание тук.
От края на 2005 г. основната база на „Технострой инженеринг" се намира в общинския център, където са разположени административен офис и производствена база.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/6/12 15:35

    Какъв цех бе, господа?! Навес, най-обикновен навес към съществуващ цех. Ама въртоглавото кметче нали трябва да се снима.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/6/12 19:27

    ЗАЩО НЕ ДОЙДЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ?СЛЕД ТОВА КАЖЕТЕ НАВЕС ИЛИ ЗАВОД Е!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/6/12 22:34

    браво пок ще име работни места.браво на черноочене.браво на кета така се работи.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/6/12 10:40

    'сура от Карана' ???

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/6/12 13:28

    Леле като не знаете как се пише не тръгвайте да пишете статии това е "Суре от Корана" .....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/6/12 15:27

    nese nayodaha tiya hora v tazi obstina marazya gi do poluda osobeno prostite im sofyori,,,,,,,,,,,

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/6/12 22:45

    sahin i YALMAZ li hi hi :) deto s novo kupenata tovarna kola q izpolzvat za svoi nujdi ?????

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.