Кой излъга Васил Николов да се оплаче на БСП, че е бил политическият непослушник в дирекцията на полицията в Кърджали? И по тази причина го уволнили? Кой?

Николов няма право на грешни съвети, за разлика от БСП в Кърджали, която от „акъл назаем" толкова много грешки направи през последните 22 години, че когато дойде денят за реализация на умната и точно премерена инициатива (все някой ден и при тях ще има пробив, я!), ще се окаже, че този път електоратът го няма. За бившия зам.-директорът на полицията втори шанс няма. Камъните ще се връщат в неговата градина.

Той просто си отиде като десетки други и трябваше да изчака да отмине синдромът „всяка чудо за три дни". Вярно, че и форумците в 24rodopi повлияха новината за пенсионирането на ченге №2 край Арда да има по-дълъг живот, но и наш дълг бе след скандала с ареста на търговеца на влияние Я. Де. – Яшката, да дадем трибуна на „онези в полицията, които много знаят, но и много ги е страх и предпочитат да останат анонимни в разкритията си" .

Днес БСП яхна темата „Какво се случва в кърджалийската полиция?" и може би получава адмирации в някои слоеве на обществото, но от медийната изява на депутата Димчо Михалевски изскачат само допълнителни въпроси. Защо БСП не пита за назначенията срещу подкупи от групата на Я. Де. – Яшката? Защо в цяла България има акции срещу лихвари, а в Кърджали, който е емблематичен с тази практика,  никакво раздвижване?  Защо БСП не смее да гъкне срещу  директора Валери Баранов, а крещи срещу четири букви – ГЕРБ? Нима постът на Николов е кадрови римейк на „ЗКПЧ – зам.-командир по политическата част"? Ако е така, защо по времето на управлението на БСП пред така нар. „Кафене Кърмъзъ Назми" се редяха на опашка кандидати само за директори? Защо БСП тръгва на атака със страх?

Но това е проблем на БСП и съветниците й. За Васил Николов е поуката от грешните ходове.

Ако искаше да излезе като герой от ситуацията, просто трябваше да откаже да бъде пенсиониран. Вероятно щяха да го уволнят дисциплинарно, но ако е прав – щеше да спечели в съда. И пари, и авторитет.

Другият начин беше да си намери правилния човек, когато е видял отгоре буреносните облаци. За всичко в тази държава се намира решение. За пример ще дадем бившия шеф на Пътната полиция Радостин Алчев. По неговото време бе извършено крещящо престъпно деяние. Самият той участва във фалшифицирането на документ след пътно-транспортно произшествие. Дойде екип на Инспектората на МВР и потвърди деянието, което гарантираше на Алчев  уволнение.  Като всеки хитър родопчанин, който си е дал достойнството на партиите, той направи пътечка до Касим Дал (тогава този човек беше силен) и оцеля.

Но пък нещата тук опират до характерите.  Алчев си го знаем. За Николов казват, че е бил ченге (в най-добрият смисъл на думата) и мъжкар винаги.

 

От редакцията
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/8/12 15:59

    Алчев назначи сина си Недялко в полицията преди да си иде, както и други роднини. Я. Д. също. А защо вие от редакцията не видите новите ни колеги от конкурса с 19 човека? Дали няма да излезе един човек, който е и замесен в една трагедия на Стадионска? И не ви казвам за медицинската сестра, а друга. Разровете да видите какви колеги идват при нас!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/8/12 16:21

    Ехее! 15:59 ти с това ли намери да се гъбаркаш, бе? Кой с кого си бърка по гащите... Какво общо има едното с другото?
    А редакцията-браво! Страшно сте деликатни :) хем всички да оплюем, хем никой да не засегнем :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/8/12 16:36

    Май беше пак някаква родопска история , за съжаление с трагичен край !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/8/12 16:41

    lyato 2012 vseki ima cadir no ne vseki abiturient hi prostak beshe mi na ezika

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/8/12 17:03

    dimchoto mihalevski mi dalji 600 000 lv i otdelno zastrahovka 170 000 lv kolite bashka za garajite znae nay dobre ako se interesuva

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/8/12 17:19

    Никой не е вечен който наърши години за пенсия се пенсионира няма ништо трагично в това
    Довиждане.......

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/8/12 22:23

    я д- вижте хората му при техниците

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/8/12 22:48

    15:59 кажи имена

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/8/12 22:54

    Ало редакцията! Като чухте за остта БСП-Николов почнахте с четките за последния.А иначе Алчев е цвете пред В.Николов.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/8/12 23:13

    До 3/8/12 15:59
    .... А защо вие от редакцията не видите новите ни колеги от конкурса с 19 човека? Дали няма да излезе един човек, който е и замесен в една трагедия на Стадионска? И не ви казвам за медицинската сестра, а друга. Разровете да видите какви колеги идват при нас!...

    Аде като знаеш толкова да ни светнеш нас простосмъртните и неуките.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/8/12 02:32

    Vasil Nikolov be6e e i si ostava 4ovek s dostoinstvo toi za razlika ot drugite be6e i e maj s dostoinstvo i 4est gore glavata gospodin Nikolov neka se sramuvat tezi koito ostanaha....Vie rabotihte i bqhte nomer 1 v grada ni..

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/8/12 06:39

    Рафет Алиосман е хитър родопчанин !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/8/12 06:54

    Алооо, редакцията много герберски го раздавате, може би ви плащат т.е. със сигурност ви плащат, но имате ли мнение за това, защо е махнат Делчо Янков, така ли трябва да се подминават всички герберски глупости, които се вършат в полицията

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/8/12 07:01

    Полицаите да не коментират по форумите а да си гледат работата.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/8/12 09:46

    Kato se ima predvid kakuv e zeta na Nikolov , vsi4ki go znaqt .

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/8/12 13:49

    kaжете не6то за ящката и кадруването му в техни4еските служби и н-к кан4о

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен4/8/12 14:17

    Полицаите ще коментират по форумите, че ако много лаят в службата ще си заминат скоростно, а пък то празно няма, щом нещо дразни, обикновено трябва да се излее...

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен4/8/12 14:23

    От кога е махнат Делчо Янков? За Иван Иванов разбрахме, но това? Ново 20!!! Явно с голямата метла почнаха в Кърджали - полиция, институции... Страшна работа! От времето на Иван Костов не е имало такова нещо...

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен4/8/12 21:26

    Този в РПУ Момчилград които го назначиха от ГЕРБ защо на последните избори не ни даде възможност да гласуваме. На следващите избори ако е така както беше на предишните ще вдигна такава патартия че ще му се стъжни.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен5/8/12 00:39

    Tryabva da ima yaka cistka v Momchilgrad krayno vreme e.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/8/12 00:59

    КЪМ МИШОКА ОТ 21:26. ЗАЩО НЕ ВДИГНА ПАТАРТИЯТА ТОГАВА, НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ? НЕ МУ ДАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГЛАСУВА ! МАЙМУНЯК ! ПЛАШИ ГАРГИТЕ И СЕ САМОУСПОКОЯВА .

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен5/8/12 16:24

    НАЙ ДОБРЕ ВСИЧКИ ДА СИ ОСТАВЯТ КАРТИТЕ НА ПОРТАЛА И ДА НАПУСНАТ,А ИНАЧЕ ПЕНСИОНИРАНИТЕ СТАВАТ АДВОКАТИ,МОТИКА И КИРКА ЗА ТЯХ В ПЪТНОТО НЕ 20 ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ,А НА НАРОДА ДЪРВО,ЗАТОВА СЕ НАТИСКАТ ,ТАМ Е КЕЛЕПИРА

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен5/8/12 22:13

    Tezi ako si ostavqt kartite ti 6te qde6 darvoto.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен5/8/12 22:16

    Darvoto e lesno. Sled tova?

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен5/8/12 22:57

    В Мастанли не могат да ги мръднат,доста за пенсиониране има,ама са им казали че ако ги пенсионират трябва да им върнат кравите и телетата който са дали даже повечето от тия артисти(полицай)не могат да говорят Български ама това е друга тема да му мислят тия който ги назначават....

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен5/8/12 23:51

    По времето на алчев и моллов в кат можеше да регистрираш ТИР като "мотор" нямаше невъзможни неща. Хубаво беше.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен5/8/12 23:53

    СРЕЩУ СЪОТВЕТНАТА СУМА РАЗБИРА СЕ !!!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен6/8/12 15:29

    КРАЙНО ВРЕМЕ Е СОТИРОВ ОТ МОМЧИЛГРАД ДА СИ ЗАМИНЕ.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен6/8/12 16:53

    АЛЧЕВ БЕШЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ НАЧАЛНИЦИ НА КАТ КЪРДЖАЛИ.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен6/8/12 22:29

    16:53. ТИ , ВЪОБЩЕ ДОБРЕ ЛИ СИ ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.