Обсъждаме в правителството и с премиера увеличаване доходите на хората. За нас това е най-важната тема, обяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща с партийните общински ръководители от Смолянска област. „Обществото трябва да разбере, че вложените средства в инфраструктурата се правят, за да се създаде необходимата бизнес среда и инвестиции. Сега държавата вече има възможности за увеличаване на доходите“, допълни зам.-председателят на ГЕРБ. Последните два месеца правителството и по-точно финансовото министерство е отчело нарастване на потреблението, което е добра стъпка за приходи в държавата и бизнеса като цяло. Цветанов посочи, че основният акцент в работата на ГЕРБ са европроектите. Той посъветва местната власт с помощта на държавата да кандидатства за повече европейско финансиране на общините. Цветанов коментира, че не отговаря на истината изказването на депутата от БСП Димчо Михалевски, че се давали пари за София, а не за малките общини. Цветанов обясни, че в столицата от събраните местни приходи само 30 % остават за софиянци, останалата сума отива в републиканския бюджет и се преразпределя солидарно към всички общини. Слабост, безпомощност и търсене начин за позициониране в публичното пространство определи вицепремиерът коментарите на Михалевски. Цветанов засегна въпроса и с предстоящите избори. Според него те ще бъдат избори на добрата организация на партийните структури. Кампанията ще бъде насочена към реално свършената работа, а популизмът и атаките на опонентите ще продължават. Когато хората виждат, че нещо реално е извършено, тогава ще подкрепят сегашното управление. „ГЕРБ се утвърди като можеща и знаеща партия, защото в условия на криза сегашното управление направи това, което всички останали правителства за 20 години не успяха да свършат. Обществената нагласа в третата година от мандата ни е много добра, независимо че управляваме в условия на световна икономическа криза. Втори мандат с тази програма, която правим за финансовия програмен период 2014-2020 в България, съм сигурен, че ще се случат чудеса“, каза в заключение Цветанов.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/9/12 00:24

    ЧИИ ДОХОДИ , ВАШИТЕ , ИЛИ НА НАРОДА ???????

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/9/12 00:38

    ТРИ ГОДИНИ СЪС СТОТИНКА НЕ ВДИГНАХТЕ ДОХОДИТЕ !
    КЪСНО Е ЧАДО ! ЩЕ ВИ МАХАМЕ ! ТОЯ БЪЛНУВА ЗА ВТОРИ МАНДАТ !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/9/12 01:23

    Защо няма всяка година избори ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/9/12 12:21

    bg naroda i sam moje da si osiguri dohodi - ima um, zdravi muskuli, rabotlivi ratze i kraka, dobri initziativi.
    ot darjavnite slujbi e nujno da rabotyat za dobria obstesteven red, spazvane na bg zakonite, ta da ima spravedlivost za vsichki hora - bedni i bogati. prestapnitzite, kradtzite, ubiitzite, mafiotite - v zatvorite - bez znachenie ot darjavnite ili chastnite rabotni mesta, bez znachenie bedni ili bogati, bez znachenie kakva religia, pol, obrazovanie,etnos imat!!!@@@ G-n Krumov

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/9/12 19:29

    samo obsajdan i lajat nisto ne pravqt ama naroda vze da ose6ta lajite

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/9/12 19:32

    aaa religiqta e mn vajna za nqkoi hora nali trqbva da pluyat nqkoi i da obvinqvat kak da kradat inace

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/9/12 22:14

    Никой не ви вярва вече,вие сте пътници гербери.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/9/12 16:03

    Видяхме колко дигнахте доходите.Поне не лъжете,Видяхме ви и кадрите по райони ,освен за себеси за никой друг не ги еня.Назначения само тези които ги слушат няма профсионализъм.Работо само за техните деца и жени , независимо колко са грамотни.Сериозни кадри няма защо. С тях ли ще ще подобрите благосъстоянието на хората от родпите.Това,което не е направено за три години как ще стане за девет месеца.Ами ,че вие до изборите ще се самоизядете,кой да се включи в списъка за дпутати.А на тези избори няма да го има и Вежди Рашидов,как ще бомбардирате крепостта на Доган,с Караянчева - забрави.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/9/12 16:09

    „ГЕРБ се утвърди като можеща и знаеща партия, защото в условия на криза сегашното управление направи това, което всички останали правителства за 20 години не успяха да свършат. Обществената нагласа в третата година от мандата ни е много добра, независимо че управляваме в условия на световна икономическа криза. Втори мандат с тази програма, която правим за финансовия програмен период 2014-2020 в България, съм сигурен, че ще се случат чудеса“, каза в заключение Цветанов.
    По големи чудеса от тези,които се случиха през тези три години няма как да се случат.Г-н Цветанов вие знатели какво става по районите?На какво разчитате?.Вижте си кадрите.Ликвидираха грамотните хора,професионалистите във всички браншове.Напротив г-н Цветанов втори мандат няма да има за ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.