Раиф Мустафа оцелява и днес

Отпадат важни точки от дневния ред

Точка 17 най-вероятно ще отпадне от дневния ред на заседанието на Общинския съвет в Кърджали в сряда, разкриха за „24х7 Родопи" съветници.

Предложението на 15 общински съветници от БСП и ГЕРБ за предсрочно прекратяване на правомощията на председателя на Общинския съвет Раиф Мустафа влезе в дневния  ред на разпоредителния орган като точка 17, но отново няма да има дебати и гласуване. Очаква се мнозинството да отхвърли точката в началото на заседанието...

Всичко по темата – във всекидневника „24х7 Родопи"

 

Октай не е сам, възможно ли е „да го самоубият"?

Поредицата: За новия Султан, Великия везир… - VІІ част

Обществото никога няма да научи сам ли е бил Октай Енимехмедов.

Сам и опасен не е 25-годишният Октай Хасанов Енимехмедов от Бургаско, сам и опасен е бил на 25 години Ахмед Демир Доган. И не само заради преднината от два вагона изчетени книги…

Всичко по темата – във всекидневника „24х7 Родопи"

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/1/13 00:08

    старите муцуни в ДПС искат все да са на власт ту в МВР,ту като депутати ту като общинари тия хора нямат ни срам ни морал ега си нахалните копелета.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/1/13 07:35

    Възможно е да го самоубият като Ахмед Емин да запази истината за винаги. ДПС иска да създаде етническо напрежение опита с генерал Делов не успя покушението срещу Доган е УЙДУРМА от самия Доган .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/1/13 08:54

    VSICHKI AGENTI SA PREDATELI,NEZAVISIMO NA KAKVA DLIJNOST SA BILI.A DA NE GOVORIM PIK ZA DOGAN,TOY PIK IMA 3 PARTIZANSKI IMENA.EGATI DEMOKRATA DOGAN,ZASHTITNIKA NA PRAVATA NA MALTSINSTVATA.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/1/13 08:54

    Доган е проклятие за турците в България! Другият път няма да има нито инсценировка, нито засечка! Глутницата около него, Лютви Местан, Ремзи Осман, Христо Бисеров и още няколко гьотверени ще вият!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/1/13 09:12

    Октай ще присъства ли

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/1/13 09:24

    Какво общо има тук Октай с Раиф Мустафа -някои хора явно са се побъркали. Може да има омраза към даден човек или етнос но такава омраза към граничи с лудостта. Не е нужно да се доказваш, че си българин мразейки някого особено твоя съсед - "турчина". А за Раиф -няма какво толкова да се кахърите, просто и ясно говорят числата. Аз като обичам България задължително ли трябва да мразя турците за да съм българин!?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/1/13 10:15

    Браво 09:24. Може да сме с различни идеологии но не трябва да повява тук по форумите те си знаят тия отцепките и те са няколко тук и си мислят че е сялото общество е като тех мислещи и гиза да си дерат никому няма да могат да кандърдисат гъзолизеца на всяка власт си е гъзолизец.Отиват къде повече интерес имат дори ще си продадат семейството.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/1/13 10:26

    до09;24 искаш дакажеш нещо ама не те разбирам, виж какво съседе мои българския е труден не е за всеки. опитаи с друг език, да изкажеш мисълта си, този явно не ти се удава.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/1/13 16:07

    Alo posledniya komentator,bili mi obesnil kakvo aznachava dumata udava nali si mnogo dobre s bilgarskiya.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.