Малкият мълчи за извращенията заради заплахата „Ако кажеш – майка ти и баба ти ще умрат"
 
16-годишен е насилвал сексуално 9-годишно момче в продължение на около 15 месеца в село край Кърджали. Пълнолетният вече насилник бе осъден на 2 години затвор, но наказанието се отлага за срок от 3 години.
Подсъдимият С. С. И ще плати 10 000 лева обезщетение на бащата на пострадалото дете.
Из делото в Окръжния съд:
През 2011 г. подсъдимият С. И. имал навършени 16 години и живеел в село …… Той често играел със свидетеля М. който бил на 8-9 годишна възраст и живеел в същото село. Така, докато били заедно, на два пъти на неустановени дати в началото на 2011г. и през лятото на 2011г., деецът завел свидетеля М. на неустановени при разследването места в района на селото,. където го карал да си сваля панталоните. Подсъдимият също свалял неговите панталони, изваждал пениса си, заставал зад пострадалия и го навеждал напред. После го хващал за бедрата и търкал члена си между краката на момчето, след което еякулирал върху него. И в двата посочени случая деецът карал свидетеля М. да прави каквото му каже под заплахата, че ще го заколи. Впоследствие го карал да се закълне, че няма да каже на никой за случващото се и отново го заплашвал, че ако каже на някой за това, майка му и баба му ще умрат.
На 09.03.2012г. свидетелят М. имал рожден ден и си играел с по-малкия брат на подсъдимия. Привечер малолетният М. тръгнал да се прибира към дома си, но по пътя бил пресрещнат от дееца, който го хванал за ръката и го отвел до изоставена къща, намираща се на улица „24 май". Там подсъдимият отново свалил панталоните и долното бельо на пострадалия, застанал зад него и го привел напред. После извадил пениса си и стискайки свидетеля М. за бедрата, започнал да търка члена си чрез възвратно-постьпателни движения между краката на детето и след няколко минути еякулирал върху него".
На първа инстанция насилникът получил ефективна присъда, а именно "лишаване от свобода" за срок от 2 години при „общ" режим на изтърпяване в затворническо общежитие от открит тип. След обжалване, присъдата е променена в „условна".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/3/13 19:40

    slojete mu nqkva snimka na toq ...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/3/13 19:50

    Сложете му разбира се, да го видим кой е!
    Каква условна присъда бе,вие нормални ли сте?!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/3/13 19:51

    da slojete edna snimka i da go vidqt vsi4ki toq tapak.

    ОтговорИзтриване
  4. ako takove nesto se slu4i s moq sin ste mu izkaram vytresnostite na tozi nenormalnik nego ako sa go nasilvali na vremeto toi nqma pravo da go pravi s drug slojete snimka da mu e....m....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/3/13 20:25

    kvi snimki we kvi ne6ta mai tva rodopito po4va da zaprili4va na vestnik 6OK samo prikazki i intrigi nikakuv su6testven material po koqto i da e tema .Molq ako iskate da vi imame doverie ,razmurdaite si jurnalistite,samo obvineniq ,samo upreci,samogluposti,haide vzemete sa malko v ruce kakto ni o4arovahte i zaintriguvahte v na4aloto molq ne se otplesvaite ot togava za6toto gubite 4itateli i po4itateli!!!BLAGODARQ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/3/13 20:28

    Ot selo gorna krepost suat

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/3/13 20:29

    MAI IMATE LIPSA OT POVE4E INSTRUMENTI. pod instrumenti viziram kadri koito da sa na razpolojenie po cqlo denono6tie zaredeni s fotoaparat i bezstra6ie,koito mogat da vi pomognat osven s pismen material ot purvo kolqno taka i sus snimkov!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/3/13 21:05

    Алооо турците ,виждате ли какви манафи сте а?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/3/13 21:11

    Бая тъпаци коментират тук особено тези които искат снимков материал, сигурно мислят че тези неща са ставали пред журналистите хахахахаххахахахахаха
    не четете ли че пише че това е от съдебно дело от Окръжен съд,т.е. е истина на който не му харесва да не чете тук и да не коментира, а на по-умните препоръчвам да влизат да четат съдебните дела.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/3/13 22:26

    kam 21.05 ne sme manafi a sme djentalmeni lech takif malko sme vi darjali pod robstvo pak ne ste dovolni ako ne sa turcite kakto se izkaza kak mizlich 4e chte se izhranich mircho osfen maykati da pravi zuzu na nakoi manaf .... kakto vikach

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/3/13 23:19

    21:05 ti si bavnorazvivaşt.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/3/13 23:38

    22.26 и 23.19 часа - защо обръщате внимание на някакъв смахнат националист? Нали всички виждаме кои са големите престъпници в тази страна? Тези, които крадоха и продължават да ограбват обикновените хора, заедно с приятелчетата си от мафията в която няма нито един турчин! А тоя нещастен селянин който се е гаврел с детето дано някой ден някой така да се гаври и с него самия да види как ще се чувства. Такива като него хич не ги оправдавам, това са болни мозъци които разбират само от бой и тежък труд, жалко че само условна са му дали, трябваше да лежи поне наколко години да види малко зор и повече да не мисли да се гаври с никого.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/3/13 07:41

    да не са пак от бърчинките?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен27/3/13 14:33

    IZRODA SI E IZROD , ZNACI ZA TAKIVA PRESTIPLENIA V IRAN BESILO IMA .ZA IZRODA NYAMA NATSIA - BILGARIN , TURCIN ILI MANGAL NYAMA ZNACENIE . DOBRE POMNIM PREDI GODINA DVA ILI TRI , IMASE EDIN OT ZAPADNA BILGARIA , BLAGOEVGRADSKO MISLYA , BESE BILGARIN , IZNASILVAL MNOGOKRATNO 9 , 10 MESECNOTO SI DETE - IZROD , POD NOJA , LIKVIDATSIA , KATO KOC V KURBAN BAYRAM , TOVA DA MU BIDE PRISIDATA NA TIA IZRODI .

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен31/3/13 01:17

    vinagi obizdat turcite no nyakoi zamisliyal li se e ce bilgariya e bila 500 godini pot tursko robstvo i pak sa ostanali bilgari no kakto e trignala tazi demokraciya oste deset godini i vece nyama da ima bg a roman tivi

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.