Не знам дали г-н Доган ще се кандидатира, но Бойко Борисов със сигурно ще се закълне в парламента, защото се нуждае от имунитет – твърди лидерът на ДПС

 

Не Ахмед Доган, а Лютви Местан ще води кандидат-депутатската листа на ДПС в Кърджали, разкриха за 24rodopi отлично осведомени източници от движението

„Няма никакви основания, че този пореден опит би бил успешен", това пък каза Местан за участието в изборите на партията на Касим Дал и Корман Исмаилов. Председателят на ДПС посочи, че винаги е имало опити за създаване на ДПС – сурогати, които се прицелват в избирателите на ДПС. Местан не е притеснен и от евентуална конкуренция между него и Цветан Цветанов в Кърджали, дори каза, че той му е твърде удобен като опонент. "В демокрацията не може да има запазени територии. Собствено, г-н Цветан не би ме притеснил като опонент в Кърджали. Ще ме улесни. Твърде е удобен", посочи той.

Що се отнася до това дали почетният председател Ахмед Доган ще бъде кандидат за депутат за 42-то Народно събрания, сегашният председател каза, че има много силни номинации за него.

"Решението ще е негово. Възможно е и да не се кандидатира", каза Местан. Той изтъкна обаче, че знае със сигурност за друг човек, който досега се въздържал да се кандидатира или ако го е правил, се е въздържал да полага клетва – Бойко Борисов. "Този път не само, че ще се кандидатира, а мога да се хвана на бас, че ще застане чинно, за да положи клетвата си на народен представител, защото има защо. Може би се нуждае от статута на народен представител", каза Местан.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/3/13 20:10

    Доносници бягайте, Касим Дал идва !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/3/13 20:15

    Че има ли по-голям доносник от Касим Дал. Той е дисципаджия и Държавна сигурност го праща при Доган в затвора, за да слухти и да донася.
    В момента е агент и по заповед напусна ДПС за да създаде партията, ама не успя.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/3/13 20:31

    Глупав козел-Б.Борисов се нуждаел от имунитет.Ами вие т.е.ТИ,ДОГАН,СТАНИШЕВ,КУНЕВА ,КОСТОВ И ПР. защо ли сте пак кандидат-депутати.По същата причина-заради депутатския имунитет!!!Защото ако не бяхте такива всички вие досега да бяхте в панделата с раирани костюмчета.И май вашите далавери са много много големи-Вашите кражби са вече 20 години , а на Б.Б.само от 3 г.Така,че пак КРАДЕЦА ВИКА"ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА" Айде сиктир,маймуни!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/3/13 20:36

    Решение № 2216-НС/26.03.2013 на ЦИК
    Централна избирателна комисия
    ________________________________________
    РЕШЕНИЕ
    № 2216-НС
    София, 26.03.2013
    ОТНОСНО: назначаване на Районна избирателна комисия – Кърджали, област Кърджали, за изборите за народни представители на 12 май 2013 г.
    Постъпило е писмо от областния управител на област Кърджали с вх. № 101-НС от 22 март 2013 г. на ЦИК. Към писмото са представени всички изискуеми документи, включително протокол за проведени консултации на 20 март2013 г.
    Налице е постигнато съгласие между участниците в консултациите по отношение състава на Районната избирателна комисия Кърджали.
    Предвид изложеното и на основание чл. 26, ал. 1, т. 5 във връзка с чл. 15, ал. 1 и 3, чл. 16, ал. 2 и 4, чл. 27, ал. 6 и 9, чл. 28, § 6,т. 4 от ДР на Изборния кодекс и Решение № 2167-НС от 15 март 2013 г. на ЦИК Централната избирателна комисия
    Р Е Ш И:
    1. НАЗНАЧАВА Районна избирателна комисия - Кърджали,в състав от 13 членове, както следва:
    ПРЕДСЕДАТЕЛ: Даниела Атанасова Петрова ГЕРБ
    ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ: Величка Димитрова Георгиева БСП
    СЕКРЕТАР: Мухидин Изет Шабан ДПС
    ЧЛЕНОВЕ: Антоанета Маринова Юрукова ГЕРБ
    Кольо Маринов Ангелов ГЕРБ
    Руси Профиров Латунов ГЕРБ
    Невена Станкова Керезова ГЕРБ
    Златко Милков Колачев ГЕРБ
    Иван Пламенов Робов БСП
    Гьокчен Фетхи Емин ДПС
    Иван Николов Милев ДСБ
    Росица Русева Златанова АТАКА
    Начо Янков Ковачев НДСВ
    2. Районната избирателна комисия встъпва в правомощията си на 28 март 2013 г.
    Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в 3-дневен срок от съобщаването му.
    ПРЕДСЕДАТЕЛ:
    Красимира Медарова
    СЕКРЕТАР:
    Севинч Солакова
    * Публикувано на 26.03.2013 в 18:45 часа

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/3/13 21:19

    vsyako losho neshto ima kray,kakto i DPS!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/3/13 21:44

    Синът на Касим Дал взел 9 имота, докато татко е на власт Исмаил Дал купил 2 големи апартамента и 6 тавански помещения в София ...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/3/13 22:06

    Само хората с особена форма на главата ще гласуват за Цветанов който освен особената глава има и 5 апартамента! Касим Дал няма никакъв шанс я вземе хиляда гласа в цялата област я не.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/3/13 22:24

    22:06,особената глава е на този с червената вратовръзка на снимката,тази особената глава може да се види в софийския зоопарк или в саваните на Африка.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/3/13 07:18

    BOYKO OTKAJISE POLITIKATA NE E ZA TEBE NAPRAVISI MILIONITE SIADAY SI GIZA

    ОтговорИзтриване
  10. Марин27/3/13 08:55

    Тези на събранията гласуват както им кажат. Точно както общинските съвет в областта. Комшията има едно магаре Шукри щеше да е добър избор и щяха да гласуват и да го вкарат в парламента пък и там има хубава ливада между Ал.Невски и парламента без много разходи и винаги щеше да е там. По добра работа щеше да върши от Доган поне за кворума щяха да го вкарват от време на време. Пък и няма никави терористични и етнически наклонности от време на време реве ама на никой нищо лошо. Близо е до народа, става за народен представител. Ало господа от ДПС не се ли намери един свестен да го предложи, огледайте се още имате време по добър вариант е от Доган и Местан.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/3/13 13:22

    "ПАВЕЛ" МАКАКОВ ШЕБЕКОВ-ПРЕМИЕР!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/3/13 13:31

    да годухат агентите!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/3/13 13:40

    МНОГО СТЕ СИГУРНИ И УБЕДЕНИ,ЧЕ ТЕЗИ,КОИТО ТЪПЧЕТЕ НАД ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ЩЕ ВИ ОСТАНАТ ВЕРНИ-ДА НЕ ОСТАНЕТЕ ИЗНЕНАДАНИ НАКРАЯ? ДА НЕ ВИ ЗАМРЪЗНА ТЕЗИ ПРОТИВНИ УСМИВКИ НА МАЗНИТЕ И ОТБЛЪСКВАЩИ ФИЗИОНОМИИ?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен27/3/13 13:41

    ТЕ И ДВАМАТА СА С ОСОБЕНИ ГЛАВИ,ЗАЩОТО СА ГИ УДРЯЛИ С ТИГАН ПО ГЛАВАТА СЛЕД КАТО СА СЕ РОДИЛИ.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен27/3/13 13:44

    А доган КАКЪВ Е БИВШ И ДАЙ БОЖЕ БЪДЕЩ ЗАТВОРНИК. ТАКИВА КАТО НЕГО И местан ТРЯБВА ДА ГНИЯТ ДО ЖИВОТ В ЗАТВОРА.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен27/3/13 14:13

    "ПАВЕЛ" Е АЧ ШЕБЕК !

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен27/3/13 15:32

    Да ама Не,както казваше Бочаров.
    Този път наистина ще сте изненадани господа от ДПС.
    Балъците дето толкова години ви вярваха останаха много малко.Ще се видим на 12 май господа...

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен28/3/13 08:20

    Пишете, че редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите, а не качвате два мои коментара за Бахрито и Лютвито.Защо ги цензурирате.Плащат ли си.В тях нямаше нищо тревожно.За Бахрито, че могат да го заплашват КРП и за Лютвито, че му викат самите турци Козела и че е от ДС, нищо повече.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.