Румънка изостави 41-годишен родопчанин, нарече го гей

 

41-годишен мъж от Неделино започва гладна стачка пред сградата на Съдебната палата в Смолян срещу решение на магистратите да му бъдат отнети родителските права над дъщеричката му. Севдалин Чандъров издигна протестни плакати, обвинявайки в корупция ръководителите на съда. Той е категоричен, че ако от гладната стачка няма ефект ще се премести пред президентството в София, като е готов и на крайни мерки –да посегне на живота си.

Чандъров разказа, че преди седем години се е оженил за румънка, с която заживели в Неделино, ражда им се дъщеричка –Жасмина, която в момента е на пет години. Преди време обаче майката заминава на работа в Испания, където се запознава с румънец и се разделя с родопчанина. Майката предявява и иск за родителски права над детето и бащата се страхува, че може да загуби дъщеря си, защото бившата му съпруга е доста добре финансово. Чандъров се опасява, че детето ще му бъде отнето и заведено в Румъния при условия, че то никога не е ходило там и не знае дума на румънски.

В подкрепа на мъжа в Неделино е направена подписка в общината. Бащата е категоричен, че родителските права трябва да бъдат негови. На първа инстанция вече са присъдени обаче на майката. Бившата съпруга заявила пред съда, че родопчанинът имал хомосексуални наклонности.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/3/13 15:20

    а пак взимайте чужденки за жени

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/3/13 15:20

    не е гей бе, просто помаците са такива-меконравни

    ОтговорИзтриване
  3. Х.Р Тг.С. и Ао. Пр.28/3/13 15:26

    Станишев преследван с американски ван от трима другари,носели му вазелин

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/3/13 16:06

    ТИ ГЛЕДАИ ДА НЕ ТЕ ДОКОПА ТЕБЕ,ЩЕ ТЕ НАПРАВИ САМОСВАЛ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/3/13 16:16

    Късмет му пожелавам на Севдалин , наистина му трябва в борбата с тази корумпирана съдебна система! Добър човек е , навремето изкупуваше извара по селата...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/3/13 19:39

    kam 15;20 meri si prikazkite za pomatsite 6toto ot vas ni6to ne stava togava go izbivate na zavist tapatsi

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.