Собственикът на печатница „Мултипринт" в Костинброд Йордан Бончев опроверга напълно информацията, че от печатницата са били иззети фалшиви бюлетини. Това е несериозно, каза пред Канал 3 Йордан Бончев, общински съветник от ГЕРБ Костинброд. Имало е проверка в печатницата вчера, но не е констатирано нищо нередно, обясни той. При проверката се е проверявало количеството отпечатани бюлетини, как са предадени, с какви протоколи. Нямаме никакви притеснения по тази тема. Ако е имало такива неща, аз ще съм първият, който би бил задържан, както казват по една телевизия, но това не е така. Казали са, че съм задържан, но аз в момента съм в едно заведение, дори мога да ви пусна камерата по телефона, за да видите, че съм там и нямам никакви притеснения. Най-малкото, ако съм задържан, не бих имал телефон, допълни Бончев. Ставало дума за 350 000 бюлетини технологичен брак, 2 процента от общото количество отпечатани бюлетини - над 8 милиона бройки.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/5/13 16:29

    Мафията играе ва банк. Банкерът Цветан Василев - Цигането, дебелия депутат Делян Пеевски - Малкото Прасе и слугата Николай Бареков - Дудука провеждат смешна акция срещу ГЕРБ, защото парите на държавните фирми вече няма да минават пред Корпоративна търговска банка.
    Елементарно и тъпо.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/5/13 22:44

    БРАВО 16:29 !!!!!!!! ЕЛЕМЕНТАРНО И ТЪПО НО ЗА ЧЕРВЕНИ ТЪПУНГЕРИ КВО ДРУГО ДА СЕ ИЗМИСЛИ????? СЕГА Е РЕД НА ПРОКУРАТУРАТА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ЗАЩОТО СА НАРУШЕНИ МОИТЕ ПРАВА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ !!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/5/13 00:20

    и моите права са нарушени затова реших ще гласувам за герб щом толкова ги плюят значи комунягите ги страх от тях а и бойко взе да ми харесва никого не оплю а бе пич си човека ще гласувам за герб точно днес го реших

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/5/13 09:07

    Много се изложиха БСП и слугата им ДПС.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/5/13 22:06

    Нека някой обясни как по- точно биха могли да се фалшифицират изборите с тези 350 000 бюлетини. Аз не се сещам как, защото всичко се брои, описва и ксерокопира още в секционните комисии и винаги могат да се засекат резултатите по много начини и от многото дадени ксерокси.
    Че имало надписи за някои градове - ами то всеки може да ги постави и какво доказва това???
    Прекалено много е нагласено. И понамирисва на ДС.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.