Бахри Юмер: Политическото безсилие води до политическо насилие!

„Политическото безсилие води до политическо насилие", заяви председателят на областния предизборен щаб на ДПС Бахри Юмер по повод нападението с камъни на офиса в центъра на Кърджали.
Както вече 24rodopi писа, стъклата на предизборния щаб са били счупени в нощта срещу понеделник. Неизвестни са хвърлили камъни и избягали.
Сигнал до полицията за вандалската проява е подаден около 08.00 часа сутринта. Това е второ посегателство над местния офис на Движението от началото на предизборната кампания. Няколко дни след нейния старт, прозорците с лика на Лютви Местан бяха изписани със спрей „Мрете" и „Мръсни турци". Второто нападение пък стана часове преди посещение на лидера на Движението в региона.
Офисът се намира на 10 метра от служебния вход на дирекцията на полицията. Въоръжената охрана се намира от другата страна на сградата, където е официалният вход на дирекцията.
„Подобна вандалщина имаше и в началото на предизборната кампания, когато върху плакат на ДПС, залепен пред щаба, се появиха обидни надписи. Тогава сезирахме МВР и поискахме дежурен полицай да обикаля района около щаба", заяви председателят на ОбС на ДПС в Кърджали Мухаррем Мухаррем.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/5/13 10:34

    Инсцинировка!...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/5/13 10:36

    rabota na DPS predi izborite

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/5/13 10:39

    това е следващият цирк на приключващото зло наречено дпс, нали им трябва политически материал за последната седмица... колко са жалки.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/5/13 10:47

    да не са стреляли с газов пистолет без пълнител... хахахаха и вижте счупили са най малкото стъкло по малко масраф да имат.... дори и те разбраха че са отиващи

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/5/13 11:10

    SAMI SI PRASTAT HORA ZA DA IM CUPYAT STIKLATA ILI DA IM ZAPALYAT OFISITE, I POSLE TEZI IZVIRSITELI GI PRAVYAT BIZNESMENI, KMETOVE ILI NA RABOTA V OBSTINATA

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/5/13 11:25

    Гюотверените от Черноечене са го направили по камерите се видяло.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/5/13 11:52

    ЧИСТА КОМУНИСТИЧЕСКА РАБОТА,ЧЕНГЕТАТА ОТ ДПС-КОМУНИСТИ СИ СПРЕТВАТ РЕКЛАМНА АКЦИЯ!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/5/13 12:10

    нали знаете че са големи артисти.Малиии....театро пак.А? какъв ли сценарий ще измислят за 5 дни още?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/5/13 13:21

    tova e rabota na dps vijdaym se kraya narochno e napraveno da siberat glasove

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/5/13 13:33

    kak 6e si napravite reklamaina4e,vijda se 4e ve4e ste aut.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/5/13 13:34

    АМА СЕ ИЗЛОЖИХА ТОТАЛНО. ХЕЙ МАСКАРИ ..)))АРТИСТИ СТЕ СИ ГОЛЕМИ БЕ.СЦЕНАРИЯ С ПИЩОВУ...НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ;

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/5/13 14:07

    пореден цирк след стрелбата срещу ахмед втвърдяват си електората бе хора

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/5/13 14:20

    Пародия.) Ей социалистичета долни.По тоя начин сплотявате или настройвате хората против вас?
    Не ви ли е срам?????

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/5/13 14:28

    ами те са си го направили после да изберат фирма за ремонт и да дръпнат парите хахахаха боклуци

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/5/13 14:29

    Да,никой не ви вярва вече...сами си правите театрото,а Местанчо пак ще яхне етническия мир.Ясна постановка за стягане на редиците по време на избори.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/5/13 15:05

    До 11:52 Точно така е, господине/или госпожо/. За всичко са виновни комунистите. Дори за това, че и днес слънцето изгря, че Арда се влива в Бяло море,за колорадския бръмбар по картофите, за листните въшки по цветята на баба ви. Щях да забравя хлебарките, тези гадни твари. И за тях са виновни комунистите! Колко сте прав господине/или госпожо/!?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/5/13 15:39

    Колко са жалки антиДПСрите завистливи ,алчни,прости само лаят и плямпат глупости но немогат и да не четат новините за ДПС немогат да си делят гъзовете и от ДПС гюотверени Аллах беланъзъ верир иншаллах.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/5/13 16:07

    Българи, гласувайте срещу ГЕРБ. Те са причината за безработица, за доносничества, за насаждане на омраза между хората, за даване на власт в ръцете на прости хора, които толерират и назначават свои приближени, дебненето и тормозенето на обикновените хора.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен6/5/13 16:24

    БАШ КАТО "АТЕНТАТА СРЕЩУ ДОГАН " ! СМЯХ ! ВСИЧКО Е ЗА НАГНЕТЯВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕ И МОБИЛИЗИРАНЕ НА ЕЛЕКТОРАТА ИМ ! НО ТЕ И ГЕРБ СА СЪЩИТЕ ТЪПАЦИ ! ОБИДЕНИЯТ ТЪПАК - БОЙКО СЕ ОБИДИ НА НАРОДА , НО КАТО РАЗСЪДИ /АКО МОЖЕ ДЕ / И ВИДЯ ,ЧЕ МАЙ НАИСТИНА , МАМАТА МУ Е ЕБАНА !
    САМО "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ" И ТЕЛЕВИЗИЯ "СКАТ" ! БЮЛЕТИНА № 4 ! СЕГА ДА ВИДИМ АДМИНА КАК Е С ОБЕКТИВНОСТА ! ЩЕ МЕ СРЕЖЕ , НО ПАК ЩЕ ПИША !

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен6/5/13 16:37

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен6/5/13 18:13

    абе това ДПС нагнетява наприжението . явно че работят против държавата ни.ами ако не дойдат отново на власт ?какво възстание ли? как не ги е срам тези доносници,агенти на ДС ,участници във възродителният процес като Местан и сие , производна на БСП, така да манипулират хората?

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен6/5/13 19:00

    не познавам един нормален човек който гледа скат и вярва на атака тава са хора с промити мозъци това е организация създадена от дпс и никак не сте информирани за далаверите на тези от скат които уж прокламираха и уж съдадоха атака ми четете бе хора не бъдете толкова прости и доверчиви

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.