Опит да се прикрие водачът, който е управлявал лек автомобил "БМВ", предизвикал катастрофата в района на село Добромирци със загинал мъж, е бил направен от двама участници в произшествието, установиха полицаи от РУП-Кирково. Първоначално 18-годишният С.Р. заявил, че той е шофирал колата, която на завой навлязла в насрещната лента за движение и блъснала "Мазда", чийто водач починал на път за болницата. Полицаите издирили няколко часа след катастрофата Е.Л./28/ и в хода на снемането на обяснения се изяснило, че той е управлявал лекия автомобил, а след катастрофата напуснал мястото на произшествието. Алкохолната му проба, измерена с техническо средство, отчела 0,24 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ. Е.Л. е задържан в полицейското управление.

Припомняме, че при инцидента загина 55-годишен мъж. Работата по случая продължава.

 

-----------------------------------------------------------------
Само сега СПЕЧЕЛИ ЛАПТОП SAMSUNG и още 509 страхотни награди! Виж
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/7/13 11:18

    Ако и този път прикрият виновните, нека вината за смъртта тежи на тях. Крайно време е парите да не решават съдбите на хората.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/7/13 11:24

    ВЪЗМОЖНО НАЙ ТЕЖКО НАКАЗАНИЕ ЗА ТОЗИ УБИЕЦ, ТРЪГНАЛ ДА УБИВА НЕВИННИ ХОРА ИЗ ПЪТИЩАТА.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/13 12:28

    Алкохолната проба взета на другия ден е отчела 0.24, ама за пред съда става.... Гаранция "нашия съдия" пак ще го осъди условно...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/7/13 12:53

    Кой е вашият съдия? Познайте от три пъти! Първи път Геров; Втори път Геров; Трети тът Геров, от Момчилградския съд.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/7/13 13:23

    До полицаите от РПУ Кирково!
    Уважаеми полицаи,чували ли сте за така нареченото пониятие "Профсионализъм",ако не сте чували ,вземете тълковния речник и вижте за какво става въпрос.Вярно когато цял живот си гледал кози и си пасял овце няма как да знаеш.Поне тогава когато става въпрос за рецидивист като Ерай бъдете по отговорни.Кой от Златоградска и Кирковска общини него познава?Той е общо известен в района.Неговите прояви,не са едно две,те са много за които знаят полицаите от двете общини,но са глухи и нями пред банкнотите.За този случай пак с негово участие вина имат както обществото така и служителите на реда в двете общини.Кого искате да заблуждавате,кога Ерай ставал от масата без да се напие?.Кога е бил трезвен зад волана?Какви са тези глупости,че е бил с 0,24 промила алкохол.Кой е полицая ,установил промила на алкохолното съдържание,ако този полицай не може да брои да се върне при стадото,за да няма за напред убийства по пътищата.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/7/13 13:43

    да ви еба в будалевите помаци да ви еба, уж в златоград сте мутри, маргини баргини, валиовци малиовци, а с двама апали неможвте да се оправите, да ви еба в помашките позиори да ви еба.тези лилипути раим и лютви с този продажен 4ерен прокурор агуптин, техен ортак, 10 - 15 години ви карат да стоите мирно, и да им отдавате 4ест.яд ма е оти и я съм помак като вас. ама не съм от дардере, при нас в ловешко тези не минават, оти има дисциплина и мантари.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/7/13 14:32

    Ееееееееее..пак помаци.Аман от тез неорентаци, диваци.Време е да се връзомят.Циганите се оправиха а те НЕ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/7/13 14:33

    защо ги търпим още?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/7/13 14:56

    Всички полицай помаци от Кирковския ПУ да се сменят и да ходят да копат картофите.Дебнат за непознати коли а местните селяци карат пияни и заляни и те не смеят нищо да им направят.
    ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯТА ВЪВ ВИСОКОПЛАНИНСКИТЕ РАЙОНИ.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/7/13 15:09

    защо помаци тези Хаджихюсеинови ли какви са там да не би да са помаци. Няма значение как си въпроса е да си човек.Те са оставили човека заклещен в колата без да му окажат помощ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/7/13 15:57

    Всички помаци искат да са с пагони и шапкари! Дори са готови да броят по 10 бона, за да осъществят мечтите си! За какъв професионализъм, за каква гаранция, че наистина работят става дума?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/7/13 18:33

    те по ген са си малоумни и прости но с развито чевство за грандомаднност. от там идва и рушветчийството с което постигат целите си.
    поради тези причини не трябва да се назначават на държавни служби.където има високопланински тъпаци има интриги и проблеми.да си стоят на високо в планината и да си траят.анадънму?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/7/13 20:22

    ЕДНО ВРЕМЕ В ЗЛАТОГРАД ИМАШЕ НАКАЗАТЕЛНА БРИГАДА СРЕЩУ НАШЕСТВИЕ НА ПЛОСКИ ГЛАВИ ОТ ПРЕСЕКА НАГОРЕ.НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ ИМЕНА.СЛЕД ОСЕМ ЧАСА ВЕЧЕРТА НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ЧУЕ ТУРСКА РЕЧ,КАМО ЛИ НЯКОЙ ДА СЕ НАПРАВИ НА ОТВОРЕН.НЕ ВЪРВЯХА НИТО БОРЦИ НИТО ГРЕБЦИ ВКЛ.И ПЛЕМЕННИКА НА ИВО КАРАМАНСКИ С НЕГОВИТЕ ГАРДОВЕ ЯДОХА КЮТЕКА В БАР ДИЯНА.А СЕГА В ЗЛАТОГРАД ИМА МЕТРОСЕКСУАЛНИ ХИМИЦИ,КОИТО ЦЯЛ ДЕН ПОМПЯТ МУСКУЛИ И СЕ ЕПИЛИРАТ А ВЕЧЕР ЯДАТ БОЙ ОТ ДВАМА ЛИЛИПУТА И ТЕХНИТЕ ГЪЗОЛИЗЦИ.СИЛНИ МОМЧЕТА СЪС СЛАБИ СЪРЦА.ЗА ПРАВОСЪДИЕТО В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ГОВОРИМ ЗАЩОТО ВОНИ УЖАСНО.ХОРАТА НЕ СИ ЛИ ПОМОГНАТ САМИ И ГОСПОД НЕМОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Хасан26/7/13 20:47

    20:22 А ти знаеш ли едно време как амуджите помпаха майка ти и истинския ти баща е Амет от Кирли ?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/7/13 21:52

    ХАСАНЕ АКО ЗНАЕШ ДА ЧЕТЕШ И ТИ СТИГА МОЗЪКА ТОВА Е ЗА ТЕБЕ.ЗАЕБИ ТЕЗИ ИЗТЪРКАНИ МОХАБЕТИ ЗАЩОТО ТВОЯТА МАЙКА СИГУРНО Я ПОМПИЛ НЕКОЙ КЮРД И СИ ИЗЛЕЗАЛ ТИ- КВАЗИМОДО АНАДОЛСКИ МЕЛЕЗ!!! Процедурата "ЧАЛАМБА"- аристократично свещенодействие.




    В Османската империя хигиената е била издигната на пиадестал. Нещо повече, на подмиването се е гледало не само като процес на почистване, а на сакрален ритуал, свързан със специфична посуда и пособия. В империята е имало дори професии които изцяло са били посветени на тези ритуали – ибрикчиите.





    Обикновено под ибрикчия се разбира занаятчия, който изработва характерните за подмиването съдове – ибриците, които са били изработвани от най-различни материали – глина, стъкло и др. По-заможните (и съответно разположените по-високо в социалната йерархия) поданници на империата, са имали прислуга (познайте как са се казвали) – ибрикчии, които са участвали в ритуала на подмиването,който се състоял от обливане с топла вода от ибрика и подсушаване с кърпи на задника на господаря .Специфичния салтанат включвал и парфюмиране със специфични ориенталски аромати. Човекът на върха на империят - султанът, притежавал, не един или двама ибрикчии, а цяла “сюрия”, предвождана от ГЛАВНИЯ ИБРИКЧИЯ – същински жрец в “храма” на султана. В покоите на султана, подмиването като ритуал достига своята кулминация със свещенодействието,наречено "ЧАЛАМБА".

    Когато султана усетел лек дискомфорт в областта на правото черво и аналните сфинктери, на помощ се притичвала свитата от ибрикчии начело с главния експерт. Двама от помощниците на главния ибрикчия поемали под мишници султана, като го подкрепяли, докато той клечал над позлатеното цукало. По време на напъните на султана, главният ибрикчия обвивал в прегръдките си главата на султана, като я милвал нежно и шептял успокояващо: “Хайде, малко остана, Ваше Величество” или “Спокойно, Ваше Величество, и този зор ще мине...”. През това време останалите от свитата подготвяли посудата от ибрици, затопляли водата, напарвали кърпите и т.н. След като главният ибрикчия преценял ,че напъните са приключили, той замивал трикратно задните части на височайшата особа с ароматизирана вода с температура 39 оС. Особено внимание той отделял на нежните кожни гънки. След това главният ибрикчия старателно подсушавал с меки кърпи и пудрел (в онези години най-вероятно за тази цел са използвали обикновен талк) задника на господаря си. Един от помощниците му му подавал шишенце с благовонно масло (любимото на султана), главният ибрикчия взема точно една капка от него и я капвал в шийната ямка, разположена в основата на тила на величеството. Капката се стичала по гръбначния стълб на султана и в момента, в който тя достигнела до неговия напудрен анус, с рязко движение на половия си член, главният ибрикчия я “втривал” в аналните сфинктери на султана, викайки с цяло гърло “ЧАЛАМБАААААААААААА”. След това, докато помощниците му обличали султана, главният ибрикчия анализирал материала, който е оставил султана в позлатеното цукало и правел предсказания за бъдещето на империята и на султанското семейство.
    Съществуват твърдения, че дълго време, за главни ибрикчии са били избирани предимно еничари (вероятно от български произход)

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен26/7/13 22:11

    18,33 Много добре си запознат с гените ни ,да не би да си опитал големия помашки.......ген,или маика ти е била палавница,а мършо?

    ОтговорИзтриване
  17. 21:52 КАЛТАК ТУМУ !

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен26/7/13 23:04

    почивай в мир приятелю

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен27/7/13 14:16

    Диваци ....)

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен27/7/13 17:35

    Анонимен каза...
    26/7/13 21:52
    Ти нормален ли си?
    От къде намери тази информация за ибрикчиите?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.