Три са пътните произшествия в понеделник в областта, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Няма пострадали. 19-годишна се преобърнала с "Опел" по пътя между селата Драганово и Три могили в 5,45 часа. К.П. управлявала с несъобразена скорост, загубила контрол над автомобила, който се обърнал по таван извън пътя. При проверка полицаите установили, че жената не притежава шофьорска книжка. Катастрофиралата отказала тест за алкохол. Съставен е акт. Вследствие на движение с несъобразена скорост "Форд" с водач П.И.(45) се блъснал в еластична ограда по пътя между Кърджали и село Глухар. Катастрофата станала в 16,20 часа. Тестът за алкохол на шофьора е отрицателен. Съставен му е акт. След отнето предимство на ул."Гюмюрджинска" в Момчилград товарна кола, управлявана от И.Х.(27), ударила "Форд". Не е констатирана употреба на алкохол от шофьорите. На виновния е съставен акт.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/7/13 10:43

    Тази е била пияна помакиня 100%. Ама нали с полицайчетата са си селски, кой да я спре, ако не сама да се набута някъде?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/7/13 11:00

    Евалла за заглавието ... "не ще и да духа"

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/7/13 13:09

    до първия анонимен. свир4о в драганово и три могили са турски говорящи хорица, там няма от нашите, бъркаш се с дрангово.. ама след като съм запо4нал да те ограмотявам, да продължа,.още миналия път ти казах 4е имаш нужда от ле4ение,много няма да те боли, само отна4ало малко ще ти е дизкомфорто, но после ще свикнеш и много ще ти хареса, обещавам ти.склоноста ти е такава,това ти е диагнозата, има лек за вси4ко.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/7/13 14:13

    Тя вероятно се е връщала от духане - пак ли да духа? Ама че сте жестоки!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/7/13 15:50

    До 10;43 престани с тези помаци под всяка статия че ако някой помак ти го набута цял живот ще го помниш тъпако и се запознай по добре с географията защото си и неграмотен.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/7/13 17:00

    Пич теб помаците майката и ти е*аха? Всички са хора!!! Трябва някой да ти разшири халката ми се струва! И да жалко за момата, да духа да духа колко да духа :) хахах ехх тези журналисти от вестника. . .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/7/13 17:09

    циганите станаха хора а те не. диваци.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/7/13 20:22

    До Свирчо:13:09

    И какво като са турско говорящи? Нима искаш да кажеш, че "вашите"/ помаци/ не говорят турски?
    Точно ти да ме ограмотяваш- Хахахахаха...Май ти трябва да се лекуваш...

    До помака от 15:50
    1.Защо се обиждате от произхода си? Все едно да кажеш на мангала циганин и да се засегне...
    2. Явно при вас секса е предимно свързан с аналното отверствие, че все анус ви е в главата...
    3. Какво общо има географията и грамотността с моя коментар :))))))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.