Община Джебел ще поръча сондажи, за да търси питейна вода в няколко района на територията на общината. Също така от администрацитя на кмета Бахри Юмер ще продължат да работят по проекти за водоснабдяване, финансирани чрез Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС).  Това стана ясно по време на опознавателна среща между областния управител на Кърджали Бисер Николов и градоначалника на Джебел.

В общината има населени места, до които не води и черен път – като кметство Контил. В Джебел се надяват да осигурят финансиране за участъци с дължина 2-3 километра и да изградят пътни участици от с. Жълтика до с. Контил, от с. Жълтика до с. Щерна, от с. Контил до махала Рожденско. В Джебел смятат и да кандидатстват с проект за модернизация и реконструкция на ВиК мрежата при откриване на схема за проектни предложения на по-малки населени места.

Кметът на общината коментира още теми, свързани с безработицата сред мъжете и демографската криза.

 



-----------------------------------------------------------------
Най-ниските цени на автомбили в България! Виж тук!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/7/13 17:50

    pari li tirsim ,za 23 godini ne mojaha.......

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/7/13 19:00

    Успешно се скачиха

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/7/13 19:13

    4estito na mladojenetsa

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/7/13 20:06

    Pravilno sigurno pak 6te se nablqga na tarsene na po atraktivni jeni po hubavi po emozionalni i po so4ni ot na6iq spisak... mrasnicite samo tova mogat,,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/7/13 21:38

    dobre e dobre. Neka rabotqt zaedno, 4e predniq mandat be6e drugo

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/7/13 21:48

    А дали тези двама господа до Б.Ю. са разбрали за какво им говори областния управител? Като ги гледам каак учудено го гледат....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/7/13 21:54

    Kesinlekle anladila

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/7/13 15:29

    А какво стана с минералния извор при така наречената "Топлата вода", който дори фигурира на емблемата на Джебел? Пълно опустошаване, а уж вода няма или по-точно вода се намира само за фонтана, който се пуска единствено на 19-ти май... А като си говорим за пътища, най-краткия път до Златоград и от там за Гърция е през с.Устрен /да не споменавам, че от там до крепостта Устра няма път/ с.Ген.Гешево, спестява се около 20-25км., но..... пътя е като останал от балканските войни. От Джебел до Ардино е около 20км. през селата Мишевско и Църквица, познайте има ли път - не няма, има някакъв черен каруцарски, обиколния през Кърджали удължава поне с 30км. От Джебел през с.Слънчоглед и Загорско до Момчилград е едва ли повече от 10-15км. - има ли път, не няма, има подобие на път до Слънчогле. А иначе говорим за туризъм, Устра, Счупената планина, Лебедовите езера, горските и дивечовите резервати, минералните извори, природата като цяло..... да, да ама не.....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.