51- годишна кърджалийка, управлявала  Мерцедес с кърджалийска регистрация се заби в камион и загина на място. Инцидентът стана малко преди 12.00 часа днес на пътя между селата Конуш и Козлец. Жената пътувала самa в колата в посока Кърджали. Идващият насреща камион с ремарке бил натоварен с ечемик, зад волана бил 23-годишният Росен Русев.
Според очевидци лекият автомобил криволичил по платното, сякаш водачът е изгубил контрол над управлението или му е прилошало.
Младият шофьор на камиона се опитал да избегне удара, но в този участък пътят е тесен и ограничен с мантинели. При последвалия удар Мерцедес-ът е размазан до неузнаваемост, а жената е загинала на място. Шофьорът на камиона не е пострадал сериозно при катастрофата, но е бил откаран в Бърза помощ за преглед.
Пътят за Кърджали е затворен, полицаите отклоняват движението още при пътния възел до мотопистата.

Снимка: Хасково.нет


-----------------------------------------------------------------
Само сега спечели смартфон SAMSUNG и още много награди!виж
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/8/13 14:32

    Ужас. Лека й пръст на жената.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/8/13 14:40

    Жалко за жената. Сигурно и е станало лошо щом са видели да кара така по пътя

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/8/13 14:59

    Коя е ззагиналата жена, някой знае ли?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/8/13 19:42

    nomera na kolata se vijda K 85 15 AX

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/8/13 21:37

    Poznata registraciq...nqkoi znaeli za imena

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.