Крадци са влезли в наетата от шампионите по плажен волейбол Константин Митев и Николай Колев къща и са задигнали най-ценните им вещи, докато те са атакували първото място в турнира „Албена`2013".
„Радостта от победата ни бе помрачена и от това, че ни обраха ценните вещи от къщата, която бяхме наели.  Все пак ще отпразнуваме успеха, но нормално.  Ние не сме силни по баровете...", заявиха двамата кърджалийци след като спечелиха и този турнир от Националната верига по плажен волейбол за мъже. На финала те победиха друга кърджалийска двойка - Мирослав Градинаров и Теодор Маринов.
"Във финала бяхме максимално концентрирани, защото паднахме от същия противник преди това.  Този път показахме, не добра, а страхотна игра и показахме категорично, че сме най-добрият отбор в България. Не ни хареса това, че организаторите на турнира не ни наградиха с купа и медали.  Това е важно за всеки един спортист ", заявиха пред камерата на Бг волейбол Колев и Митев.

На снимките:
Депутатът и шеф на плажния волейбол у нас Милко Багдасаров поздравява кърджалийците, заели призовите места на турнира в Албена
Победителите Митев и Колев 


-----------------------------------------------------------------
Само сега спечели смартфон SAMSUNG и още много награди!виж
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/8/13 22:54

    Ами крадци,Забрави л иса да вземат ключа на Багдасаров пък той по навик.....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/8/13 00:15

    bravo momceta

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/8/13 09:10

    Милко само по показността? Какво правиш друго за кърджалийци? Не си толкова активен като те избраха за депутат. Успокои се?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/8/13 14:12

    Поредното доказателство, че пълно щастие няма. Да им се връща на долните крадци.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/8/13 20:40

    6to ne ostavihte liob4o da pazi?Toi samo kakite gleda.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.