Пропускателната дейност на ГКПП „Маказа-Нимфея" ще започне 40 минути след края на церемонията, съобщи директорът на Регионална дирекция „Гранична полиция" - Смолян, комисар Бойко Божков.

Тя започна в 10:30 ч., граничният пункт ще бъде открит от областните управители на Кърджали Бисер Николов и на област Източна Македония и Тракия в Република Гърция Аристидис Янакидис.

Непосредствено след като зоната на контролния пункт бъде освободена от гости и граждани, ще започне пропускателната дейност на пункта, т.е. 40 минути след откриването на пункта, той ще започне да работи, каза Божков.

След откриването на този пункт, се очаква трафикът на другите пунктове, особено на ГКПП „Златоград", да намалее. „Този пункт ще поеме голяма част от трафика на българо-гръцката граница и това ще успокои както гражданите, така и служителите, които работят на граничните пунктове", посочи комисар Божков.

На ГКПП „Маказа-Нимфея" ще работят две трасета в посока Гърция и две трасета в посока България.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/9/13 11:14

    Българското черноморие вече е история!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/9/13 11:20

    Dojivqhme li naistina da go vidim toq den??! Ne e za vqrvane :)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/9/13 11:48

    Абе вие капка патриотизъм нямате ли, как така ще ходите на харчите парите си в Гърция, гърците ако има как ще ни удавят в плюнка!Те не обичат и не уважават никого освен себе си,ама ще го усетите късно.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/9/13 11:49

    Направо не е за вярване...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/9/13 11:51

    Mnogo e hubavo, che se otvori prohoda. Triabva da se otvorio i vratata na NOI na edin chovek s priakor Magareto.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/9/13 11:58

    сега остава да си ни вьрнат и земите по беломорска тракия

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/9/13 12:27

    11:48 Кой управлява България?Доган!С всеки изминат ден Догановите пипала стават все по-големи.За какъв патриотизъм говориш?За патриотизъм могат да говорят гърците,но не и българите.Родителите ми са родени в сегашна Гърция.Имаме земи.Предпочитам да живея с гърци,отколкото със селяни!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/9/13 12:59

    Imal Zemya v GirtsiyaRoditelita mu sa bili rodeni v Girtsiya Predpo4ital da jivee vGritskoto sis Selyani. na babati hvir4iloto.otivay kideto si iskas no imay predvid 4e Girtsite 6te iskat dagi virne6 250,te bravo Ovtse koeto sagi otkradnati ot dedite vi prez vremeto na emigratsiyata vi togavasna dirjava.Harodna Republika Bilgariya.Yasnoliti e.Gospodine.Kradetsit si e kradets nee jelano v nikide na Sveta da znae6..

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/9/13 13:44

    Koi e tozi s priakora MAGARETO?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/9/13 13:47

    Onzi MAGARETO, da ne e Kyci MAgareto?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/9/13 15:03

    Божков от нашите ли е? На Кармфил зетя ли е?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.