"За малко не станах курбан за Байрама" - с тези думи 60-годишната Кадрие Али от кърджалийското село Мост посреща роднини и приятели, дошли й на свиждане в МБАЛ - Хасково. Жената, която живее в стамболовското село Поповец, вчера била прободена 7 пъти в областта на гръдния кош отзад, има рана на крака и няколко драскотини по лицето и ръката.
Както вече 24rodopi.com писа, ранила я 80-годишната й свекърва.
Случката се разиграла в сряда сутринта около 9:00 часа. Кадрие метяла в салона на къщата. Видяла, че мивката е почерняла, а чакала гости от родното си село Мост, от Турция и Германия. "Да не мърсиш, че ще имам гости", казала Кадрие на свекърва си без да подозира, че това ще ядоса 80-годишната жена. Тя извадила ножа и я нападнала.
Опитах се да се отбранявам. Ударих я с лопатата, но след това ми стана лошо.
Кадрие  паднала на земята, а свекърва й я продължила да я мушка с ножа с думите "Хайде да умреш, хайде да умреш".
Кадрие Али е снаха в стамболовското село Поповец от 36 години. "През цялото това време непрекъснато съм имала проблеми със свекървата. Съпругът ми също ме тормози и е вечно пиян", оплака се пострадалата жена.
Тя има двама сина, които обаче не са в България - по-големият живее във Франция, а по-малкият - в Германия. Днес той и годеницата му дойдоха в МБАЛ - Хасково. Кадрие беше категорична, че няма да се върне повече в къщата при съпруга си и свекърва си в стамболовското село Поповец. Ще живее в къщата на племенницата си в село Мост.
По случая в областната дирекция на МВР - Хасково е образувано досъдебно производство.


-----------------------------------------------------------------
Страхотен пътеводител за планинари и туристи - виж повече тук!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/10/13 12:32

    Народът тотално се е побъркал,няма стари,няма млади.На къде върви света? .... Все повече затъваме в жестокостта,злобата и агресията на ''хората'!Пази БОЖЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/10/13 15:19


    ЕЙ ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ В ЕДИН ДОМ.ВСЕКИ СИ ИСКА СВОЕТО.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/10/13 15:48

    Боже,Боже какво става с хората....,дано жената се оправи,що ги е търпяла тия изроди.?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/10/13 23:30

    da i eba svekurvata az

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/10/13 23:31

    ebala sum i svekurvata

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/10/13 23:31

    male , male kakvi hora ima samo

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/10/13 11:51

    Дано да оздравее жената . За свекървата не знам какво да кажа !!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/10/13 15:37

    za sajalenie tova e v bulgaia zloba alchnost nenavist ,niama strax ot gospod...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.