Българомохамеданите от община Кирково, които подкрепят БСП, снемат доверието си от националния лидер на партията Сергей Станишев. Те се обявиха против назначенията на шефове на държавни структури в област Кърджали, а зам.-председателят на ОбС на БСП в Кирково Димитър Манчев подаде оставка.
Това стана ясно на заседание на общинската структура на левицата, на която оставката на Манчев не бе приета. Шефката Бойка Арабаджиева и другите от ОбС на БСП в Кирково обаче подкрепят мотивите на Манчев за „наглата цинична кадрова политика".
„Всички служби, които могат да имат репресивни функции спрямо бизнеса и гражданите, ги дадоха на ДПС", твърди Манчев и посочва Инспекцията по труда, ДАИ, Данъчната служба, Областната служба „Земеделие".
„Проблемът е 50:50 обществен и личностен. Детайлите тепърва ще излизат наяве. По същата логика нас, социалистите, могат да обвинят, че за началник на най-репресивната служба – Регионалния инспекторат по образованието, сме назначили виден партиен функционер, какъвто е Сашка Тръпкова", коментира пред 24rodopi.com член на ОбС на БСП в Кирково.


-----------------------------------------------------------------
Armani Acqua Di Gio Essenza EDP 75мл за мъже на ЦЕНА от 30лв.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

50 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/11/13 09:11

    Така е - който не дава на другаря Манчев служба за да репресира хората, той става предател на идеите и заветите на другаря Димитър Благоев.
    А ти другарю Манчев, колко гласа донесе на БСП на последните парламентарни избори в Кирково?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/11/13 09:16

    tuka ve4e mnogo otdavana sme prodadeni na turcite priqteli i tova storiha vashte skapani komunisti

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/11/13 09:22

    Позицията на Манчев е достойна. Самият той е принципен човек, но това с назначенията не е нещо ново. Винаги е било така и така ще си бъде. Печелиш избори и управляваш със своите хора.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/11/13 09:24

    Ние, истинските кърджалийци, пък не искаме крадливите помаци от Кирковско в Кърджали. Те са с всяка една власт. Която и партията да дойде на власт все на келепир.
    Ако знаете докато бяха във властта колко много земи заграбиха във Възрожденци тези кирковски помаци свят ще ви се завие.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/11/13 09:25

    Браво Манчев! Един истински патриот. Сега да видим Багдасаров и Михалевски дали ще посмеят да го подкрепят.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/11/13 09:32

    редакцията в статията няма нито едно мюсюлманско име .Имената са само Християнски, доносника ви явно е евреин не прави разлика между Асен и Хасан или му се превиждат и му се иска да са мюсулмани

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/11/13 09:35

    Типично за българо-мохамедани /ези - тура/. Айде кои са наред да ги подкрепим.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/11/13 10:15

    Колко души е партийната организация на БСП в Кирково?Кои сте вие та ще говорите от името на подкрепилите БСП.Ако не бяхте ти г-н Манчев и ти Б.Арабаджиева гласовете за БСП щяха да бъдат много по-вече.И сега какво очаквате, да ви извика Багдасаров и да ви каже ,сакън, аман заман ща ви дадем каквата служба искате на Вас и на вашите близки,роднини,сватове,приятели,само и само надейте реагира.Г-н Манчев и ти по нищо не се различаваш от друг мераклия за власт от с.Бенковски.Като че ли и двамата страдата от едно и също заболяване.А ти г-жа Арабаджиева какво искаш?Видяхме те каво представляваше като зам. областен управител.Народа отдавно е снел доверието от Вас/нали бяхте и двамата кандидати за общ. кемет.Вие сте срам за БСП.Ако можехте да се видите в очите на хората как изглеждате,нямаше въобще да напомните на хората,че сте живи.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/11/13 10:17

    eeee ami 4e te sa partiya slinchogled na kideto gree slinceto,na tyah nikoga ne moje da razchita chovek pove4eto ot tyah glasuvat za GERB kvo mi se pravyat na patrioti.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/11/13 10:29

    Българо мохамедани няма в Кирково .Те са по Сатовча ,Гърмен Рибново-благоевградски и смолянски край ,които са със 100години поназад в развитието си-Ахмед Баев , Агуш ,имамов ,и др ислямизирани българи като моллов

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/11/13 10:31

    стояне, стояне, засрами се, не пиши такива работи срещу ръката която те е хранила, знам 4е доста време стоя без работа, но ман4ев каква вина имаше. сега като мина към дпс какво му е по добре, цял ден по плошдада надзираваш братята роми, и по добре ли си от преди. проджник си ти, юда си ти за 5 сребърника се продаде, жал ми е за теб. трябваше още малко да устискаш, намеренията за теб ни бяха други, щеше да бъдеш втория помак след калин в парламента от този раион, ама не устиска. сори маина.сега ман4ев ти е виновен. и не пиши за благоев, не си достоен за това име. ве4е пиши за доган, тои е твои идеал. 4ао от твои бивш съпартиец,

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/11/13 10:45

    до 09:35
    Напротив, аркадаш, помаците не са ези-тура.Те са хора с достойнство, а не като вас-овце.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/11/13 11:42

    Хора не определяйте помаците като лоши хора. Аз досега по медиите не съм чул помак да убие, изнасили, ограби и др. по тежки престъпления, само в много редки случай само. Не съдете тези хора, защото един ден онзи отгоре няма да ви помилва за това, че сте мразили едни работливи, честни и сърдечни хора. Хората който ни накараха да се мразим и обиждаме са тези който ни управляват. Хората в парламента те са виновни сега да НЕ сме единни и да живеем в мизерия.
    Лек ден на всички.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/11/13 12:15

    Един свестен има в това БСП време е да го оплюят нали така се прави с Достойните МЪЖЕ, трябва да е мижетурка и тогава всичко е Ок .

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/11/13 12:29

    Браво ! Ние от Кирковско си искаме Цвета ,Цецко и Бойко и сме за тях.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/11/13 12:38

    Браво на българомохамеданите от този район. И ние извън този регион стоим зад вашето решение. Наистина Станишев се самозабрави и за пореден път тази партия се ПРОДАДЕ на ДПС. Жалко, колко народ им гласува доверие, а те БСП подведоха електората си. И всичко е много добре, но даняма друг подтекст тази реакция в Кирково. С оглед желанието да се създава нова партия "Помак" да не би да се насочват там. Това ще бъде най-срамното нещо, ако го направят. Отстоявайте си позициите, защото ДПС властва в целия регион вече. Те са единни а останалите се делят на стотици партиййки. Успех и ние ще ви подкрепяме!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/11/13 12:48

    И да плюят по Манчев няма да се оправи положението . Бих му стистнал ръката на този Човек

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен29/11/13 12:53

    О С Т А В К А на тройната коалиция.
    Ашколсун на Кирковчани това са хора които милеят за децата си и държавата.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен29/11/13 13:41

    Българомохомеданите от Кирковско не сме упълномощили нито Манчев нито Бойка Арабаджиева да говорят от наше име и за наша сметка,та ка че те не са ни представителите.Какво по-вече искат от това,от нашия район имаме обл.управител.Това малко ли е господа?.И двамата сте подкупени от ДПС и каво ще стане сега?От Позитано 20 ще довтасат и ще предложат на Мачев да стане директор на РДВР Кърджали, а на Бойка Арабаджиева ще и предложат да стане началник на инспектората.Това ли искате? Е няма как да стане.И с вас и без вас ние ще гласуваме за БСП.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен29/11/13 14:04

    Разкол при мохамеданите в Кирково.Какво ви става бе хора.Нали гласувахте за БСП.От какво пак сте недоволни.Човек не може да разчита на вас.Недай си боже да стане нещо по-страшно,не зная от страната на ксго ще сте.При българите сте българи,при турците сте турци.Във връзка с това ще ви напиша нещо казано от военен:В поделението помака при българина се прави българин,при турчина турчин.Като разбрали войниците.Хванали българомохамеданина и го набили.Така,че помислете по въпроса.Разкол при българите,разкол при българомохамеданите.ДПС са единни.Циганите,ако им купиш едно кебапче ще гласуват,за когото им кажеш.хехе въпреки,че си е за плач."Не" на омразата.Желая ви хубав ден и много здраве!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен29/11/13 14:52

    Хубаво баха изгонили железко от вик, обаче бсп като дойде на власт го върна обратно...
    ко праим сега...

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен29/11/13 15:04

    Заради хора като Манчев аз все още имам надежда че нещата в тази държавица ще се оправят . Но и тази моя надежда вече умира щото ИСТИНСКИТЕ ХОРА които открито могат да изразят мнение се броят на пръсти. БРАВО г-н Манчев ПОДКРЕПЯМ ХОРА КАТО ВАС . ВИЕ СТЕ НАДЕЖДАТА МИ ЗА ПО ДОБРО БЪДЕЩЕ.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен29/11/13 15:05

    bulgaromehadanite pomaci li sa ili turci?

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен29/11/13 15:18

    Vsichki pomaci sa BALGARI .

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен29/11/13 15:29

    Помаците от кирковския край не са турци. Може би 70 или80 % не знаят турски. Не говорете глупости. Това са едни добри хора който не правят злини в страната. Не ги защитавам просто лошо от помак не съм видял.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен29/11/13 15:41

    hubava rabota -pomashka rabota...

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен29/11/13 15:57

    9,24 Какъв истински кърджалиец си ти бе мръшляк,пиши кои си да ти обърна хастара

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен29/11/13 16:35

    Турците пък какво се обаждате. Вкупом гласувате за една партия. Няма мнение, няма нищо. За който кажат за него.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен29/11/13 17:37

    Браво на БСП ! През последните години на прехода останаха само истинските! Фалшивите отидоха в другите партии.Говорите за Бойка и не я понасяте,защото не отиде в друга партия като вас, предателите и мазньовците.Плюете,защото и да искате неможете да сте като нея,тя има морал за разлика от вас.Жалки сте! Превземат ви по еденично ......... тъпаци!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен29/11/13 17:41

    Браво на Бойка! Остана вярна на БСП!

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен29/11/13 17:45

    Браво на БСП!

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен29/11/13 17:51

    Достойни хора има в БСП!Защо постоянно ги щамповате?

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен29/11/13 18:13

    Злобата и зависта ще ви погуби! Злобеете срещу Арабаджиева,, защото тя нее като вас. Тя има достонство.Остана в БСП и продължи да работи .Като си толкова ербап , защо не поговориш с нея ,а драскаш анонимно..........

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен29/11/13 18:20

    Бпаво на Б.Арабаджиежа ! Кво я плюете!Неможете да я стигнете. Тя не е дезертьоп като вас.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен29/11/13 19:14

    В Кирково помаци няма!

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен29/11/13 19:34

    Spomnete si vremeto v koeto Boika Arabadjieva beshe zamestnik oblasten kolko neshta napravi za Kirkovo i kolko dostoino zashtitavashe horata ot rayona si.Zatova vinagi shte ima hora ot Kirkovo koito da q podkrepqt.

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен29/11/13 21:07

    А при ГЕРБ когато издигаха само помаци бе добре, нали? А в община Кирково всички силови структури - Районно управление "Полиция", Пожарната, Бърза помощ, ВиК и др. от кого се управляват - от турци, българи или помаци? Турците там не реват, нали?!

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен29/11/13 21:30

    vsi4ki sme edni hora Bulgari tova 4e sme ot rodopite ne ozna4ava 4e sme ne6to po zle ot ostanalite az moje da sam ot kardjaliisko selo ama se 4ystvam 4ist balgarin i se gordeq sas tova

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен30/11/13 09:39

    Stop bg levovete za bg partiite. Saedinenieto na Bg e bilo vazmojno predi 100 godini bez plateni bg partii. Bg narod s bg lev sega e kato korab s golyama dupka - potava. Bg narod sam si e vinoven - kato si prahosva bg levovete da otglejda bg mafiotski partii. Predi 100 godini tozi problem e lipsval.

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен30/11/13 14:23

    до 21:30
    Ашколсун аби.

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен30/11/13 16:40

    Докато продължавате да говорите така един срещу друг и да се разделяте на такива и онакива, ще ви мачкат и ще продължават да ви смятат за втора ръка хора т.е. помаци! Обидно е , но сами сте виновни, не си помагате, а се самоизяждате.

    ОтговорИзтриване
  42. Българохристиянин30/11/13 16:58

    Ние, българохристияните от Гурково също снемаме доверието си от БКП (демек БСП и ДПС)! Да видим сега какво ще правят туркомохамеданите и туркохристияните!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен30/11/13 17:35

    А така,16.58

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен30/11/13 18:09

    16,58 Ти какво търсиш в тая тема бе пискюл? Да ти .....

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен30/11/13 19:11

    Абе като гледам тука все помаци пишат.

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен30/11/13 19:17

    Анонимен
    29/11/13 15:57
    Давай да му обърнем хастара на тоя голям кърджалиец.

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен30/11/13 20:15

    pomak ne zvuchi losho muslimani sme si ot hiliada godini i ne sme dlajni da znaem turski nie si imame ezik i to e pomashki ot slavianskite ezitsi no ima zabludeni slujbari koito varviat po liniata na bsp

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен1/12/13 16:05

    pomacite sa kato slan4ogled

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен1/12/13 21:53

    Абе,20.15
    Ти ме умря,бе човек.Че кък ще сме мюсюлмани от хиляда години,като мюслюманлъка тука е дошъл преди 600 години?Ние ,какво ,да не сме изселници от Палестината?Че то преди 1000 години и Турция не е била ислям.Даже хич я е нямало........Като пишете,съобразявайте,че може и знаещи хора да четат тука....Иначе за хъса ти -евалла...

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен2/12/13 10:30

    stiga ste pisali gluposti pomacite ne sa li hora i asan e hora

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.