Безработен крумовградчанин се провали при опит за секс с 14-годишна девойка, след което обеща пред полицаи, прокурор и съдия да бъде най-съвестният човек в Източните Родопи и да живее само по правилата и законите в България поне в следващите 4 години. Прегреши ли, влиза в затвора…
Съдът призна А. М. за виновен в това, че „направил опит да се съвкупи с лице, навършило 14 годишна възраст - П. Ю.А., което не разбира свойството и значението на извършеното".
Деянието е останало недовършено по независещи от дееца причини, посочва в мотивите си съда.
Крумовградчанинът, който имал чисто съдебно минало, е осъден на наказание „лишаване от свобода" за срок от една година. Изпълнението на така наложеното наказание лишаване от свобода с изпитателен срок от четири години.
Осъденият ще плати 345 лева разноски по делото.
Ако не обжалва присъдата на по-горна инстанция, А. М. ще си получи обратно слиповете с червени ивици, както и един брой къси панталони, с цвят индиго, с шарка на левия крачол с надпис „PLAIWOX", които са веществени доказателства.
На девойката ще бъдат върнати чаршаф, булана и др.

-----------------------------------------------------------------
ПАРФЮМ Christian Dior Addict 100мл за жени на СУПЕР ЦЕНА 30лв
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. А. М. = AM

    Na pederasta initsialite mu obrazuvat putka. Kakvo drugo da o4akva6?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/12/13 11:31

    K.I.A


    http://www.youtube.com/watch?v=1wVNeUNB7k4

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/12/13 14:46

    Може би не съм прав , но усещам яка подигравка в тази статия! Нещо много сте подробни в описанието на атрибутите на насилието!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/12/13 15:56

    AMAN OT PEDOFILI NEKA PROSTITUCIIATA SE UZAKONI,TAKA SHTE IMA I POSTAPLENIIA V HAZNATA.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/12/13 19:45

    Saksofon + sikish = shakur shukur

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/12/13 22:49

    Мното непрофесионално написана статия. Звучи като подигравка, даже като измислена история. :( Как да тълкуваме словосъчетанието "неуспешен секс"? Опит за извасилване? Резултат от съда- обещания и връщане на слипове и чаршафи? Кой пише тези статии? Би трябвало да има име под статията, отговорен. Не може просто " да хвърляте камъни в пропастта"

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/12/13 09:40

    "След неуспешен секс с 14-годишна, съдът върна .."
    Ми той за затвора този съд! Съд- педофил!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/12/13 11:09

    22.49 часа! Е как можа да напишеш толкова глупости в няколко изречения, ти за първи път ли влизаш в тоя сайт да четеш? Какъв автор искаш и каква е измислицата според теб при положение, че горе ясно пише - Съдът реши. Това е съдебно дело, и по всичко личи, че информацията е предадена с големи съкращения.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/12/13 16:36

    САМО БЪЛГАРСКИ СЪД Е СПОСОБЕН НА ТАКИВА ИДИОТЩИНИ ! СМЯХ ! ГОЛЯМ СМЯХ !!! АПРОПО : ТОЯ ИДИОТ "К.И.А" ПАК ЛИ СЕ ПОЯВИ ?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/12/13 16:48

    "ИЗНАСИЛВАНЕ" СЪС ЗАСТЕЛЕН ЧАРШАФ И БУЛАНА ? ХАЙДЕ ДЕ !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/12/13 07:15

    "Много си тъп Саше ,много тъп"!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.