www.24rodopi.com

Бунт на учители срещу директора на СОУ-то в Бял извор Наджи Акат

понеделник, януари 6148коментара

Масово недоволство сред учители и персонал от СОУ "Христо Смирненски" в село Бял извор, община Ардино, предизвиква възможността бившият им директор Наджи Акат да бъде върнат на работа от Върховния касационен съд.
Част от колектива смятат уволнението му за напълно основателно. Акат е обвиняван в разхищаване на средства и настояват за финансова ревизия.
Публикуваме текста на писмото, изпратено до министъра на образованието, регионалния инспекторат по образованието, кмета на Ардино и медиите:

ОТВОРЕНО ПИСМО
от учителите от СОУ „Христо Смирненски" – с. Бял извор, община Ардино
ОТНОСНО: Евентуалното възстановяване на лицето Наджи Джафер Акат на длъжността „директор на СОУ "Хр. Смирненски" – с. Бял извор, община Ардино
УВАЖАЕМА ГОСПОЖО МИНИСТЪР,
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Ние, педагогическия и непедагогически персонал от СОУ „Христо Смирненски" – с. Бял извор, община Ардино, изразяваме безпокойство си и категоричното си нежелание във връзка с евентуалното възстановяване на лицето Наджи Акат на длъжността „директор" на училището ни. Същият бе уволнен дисциплинарно на 21.01.2013 г. със заповед на Началника на РИО на МОН - Кърджали поради допуснати нарушения.
Г-н Акат обжалва уволнението си и в момента се очаква решението по казуса на ВКС като последна инстанция.
Ние считаме, че евентуалното възстановяване е нецелесъобразно от морална гледна точка, дори и да е допустимо от юридическа такава.
Основанията ни са следните:
І. В качеството си на директор на учебното ни заведение г-н Акат оказваше системен безпринципен психически тормоз и редовно игнорираше мнението ни по съществени за училището ни въпроси, а също така не позволяваше реализирането на законни наши права. Така например:
1. Не бяха ни изплатени полагащите ни се средства за работно облекло за календарната 2012 година, което е законно регламентирано наше право;
2. В продължение на години работехме със завишен норматив, за което не ни бяха изплащани часовете над норматива за реално положен учителски труд;
3. Системно използван от него прийом бе поголовното налагане на наказания на всеки един, дръзнал да изрази несъгласие с неговото мнение или проявяващ по-засилен интерес към фактическото състояние на училището.Така например от 15 души педагогически персонал 10 са с наложени наказания . При непедагогическия персонал всички са с наложени наказания.
4. Непрекъснатия психически тормоз над педагогическият и непедагогическият персонал създаде нездравословен психологически климат в колектива ни и тягостна работна атмосфера в училището.
Неуважителното и дори в отделни моменти оскърбително отношение на г-н Акат към уважавани и всепризнати от обществото учители с многогодишен учителски стаж възприемаме като лична обида.
5. Този тормоз се разпростря дори над отделни ученици и техните родителите, в резултат на което се стигна до отлив на ученици от учебното ни заведение.
ІІ. В резултат на безпринципното му и некомпетентно управление на финансовите средства, полагащи се на учебното ни заведение, при уволнението му бе констатирано, че СОУ "Христо Смирненски" - с. Бял извор, община Ардино, е с финансов недостиг от около 24 хиляди лева.
Считаме, че са налице сериозни основания за съмненията ни за злоупотреби, с цел лично облагодетелстване от въпросното лице, поради което се обръщаме към Вас за съдействие с цел обективна финансова ревизия от съответните компетентни органи. Съмненията ни се пораждат от :
1. Установеното отклоняване на средства, предназначени за издръжката на стола на училището ни. /Констатирано е, че ежемесечно са налице несъответствия в размер на 500-600 лева/;
2. Констатирани липси при получени дарения – камери /същите фигурират в книгата за дарения, но не са заприходени като материални запаси и липсват като наличност/ ;
3. Ощетяване на училищния бюджет чрез поддържане на 8 мобилни абоната, безпринципно предоставени за ползване от приближени нему лица /наблюденията сочат, че 8 абоната са напълно излишни. Нуждите напълно могат да се покриват и от 3 абоната/.
4. Използване не по предназначение на средства от Проект „Средищни училища" /покривани са разходи не по Проекта през определена година,които следва да се покриват от бюджета на училището през следващата-по този начин се прикрива реалният недостиг на училището/.
ІІІ. В продължение на три последователни години той използваше ръководеното от него учебно заведение за лични политически цели, което е недопустимо. Същият принуждаваше учениците и целия персонал на СОУ "Хр. Смирненски" - с. Бял извор, да участват в традиционния възпоменателен митинг в с. Бял извор,община Ардино, през месец май./учениците бяха принуждавани да вземат участие в религиозен обряд-молитва/.
Ето защо/поради гореизложеното/ ние изразяваме категоричното си мнение, че не е морално лицето Наджи Акат да представлява и ръководи училище ни !
Следват подписите на шестнадесет учители и служители, които са 80 на сто от колектива.
Изпрати :

+ коментара + 148 коментара

Анонимен
6/1/14 17:24

ааааа меринджея е от партията и е неин верен син... как ся да не го назначи когато е на власт.... бизим адам ...

Анонимен
6/1/14 18:33

Аише Дживан , знаем как си накарала да ти се подпишат, защо излъга хората?

Анонимен
6/1/14 18:38

Браво на тези учители ,изправили се срещу такъв деспот.Мястото му е в затвора,а не отново директор на училището.Лошото е ,че в родината ни няма правосъдие .

Анонимен
6/1/14 18:52

Предатели,трябвше всииичките да сте уволнени и изгонени от училището! Мърши!

Анонимен
6/1/14 18:55

Това да не са деца да ги лъжат-не ставайте смешни.

Анонимен
6/1/14 19:32

Как назначиха сегашната директорка? Без конкурс , училището е толкова разпасано в момента, че Няма думи. До колкото знаем Акат бе най проверявания заради сигналите на аише дживан-която се отрекла и мразела баща си защото е помогнал човека на по малката сестра. Такава жена не би простила на никои;)

Анонимен
6/1/14 19:38

Тези,които са писали това писмо се страхуват от това,че ще има саморазправа,защото те говореха и продължават да говорят врели и кипели по адрес на уволнените директори.Такъв страх има и в другите училища от връщането на уволнените директори.Както ги уволниха по средата на учебната година,така ги връщат по средата на другата учебна година

Анонимен
6/1/14 19:43

Цялото село знае и е готово да защити учителите!

Анонимен
6/1/14 19:46

Не Директор,а ДИКТАТОР. Как може обществото да допусне морално пропаднал човек и мошеник на такъв отговорен пост като ДИРЕКТОР? Народе????

Анонимен
6/1/14 19:50

Като родител съм бил свидетел на много грубото отношение на Акат към учителите и учениците.Той знаеше как да сее ужас.

Анонимен
6/1/14 20:09

я оставете Айше Дживан на мира.Тя е мотора на това училище и децата я обичат . И да тя не прощава на никой без да види причина за прошка.

Анонимен
6/1/14 20:13

май тоя човек много е крал....като гледам нервните му коментари...а може ли да докаже че всички тези учители лъжат ...май не

Анонимен
6/1/14 20:19

може ли да ме запознаете с Айше Дживан.Тази жена ме кефи

Анонимен
6/1/14 20:26

daa da se varne akat i da vadvori terora abe hora vie znete li kakvo prejivyahme nie deto vece ne sme ucenici no byahme kogato i akat beshe

Анонимен
6/1/14 20:27

a az imam cesta da ya poznavam gorda sam

Анонимен
6/1/14 22:03

Аише Дживан мобилизира децата.... Обичат я нея както и сег. Директорка заради свободата която им дават, та те си пушат заедно , децата биха поткрепили всеки при които не им се налага да учат.... страха им е там че са крали документи иподвели институции и ако се върне Акат Първата Аише Дживан ще хвръкне .... Рано или късно всички си плащат, С това писмо те гарантират връщането на Акат и то на бял кон... Ако въобще им отговорят от МОМН то отговора никак няма да им хареса . А и писмото е пълно с грешки, резил за учителите ще им се смеят в министерството.

Анонимен
6/1/14 22:07

Съдът ако го върне на работа, да назначи и специален психолог за тези учители ...

Анонимен
6/1/14 22:11

Слабоумци сте, оставете човека намира, мърши...

Анонимен
6/1/14 22:41

Когато Наджи Акат е бил самотен бездомник цялото село се е опитавало да му помогне като му осигурява топла храна или т.н. Но както гласи една българска поговорка ,,Храни куче, да те лае''. Наджи Акат е една безумна пионка на ДПС.

Анонимен
7/1/14 06:25

22:03 Като гледам ти изобщо нямаш грешки.А за финансова ревизия не виждам да коментираш?Защо така?

Анонимен
7/1/14 06:37

na vsicki im stana yasno ce ayse civan shte se izhvirli a drugite kakvo shte gi pravish akat?

Анонимен
7/1/14 08:22

Какви неволи сте имали през годините а сте мълчали като mwjur!

Анонимен
7/1/14 08:27

Крайно време г-н Акат да се върне на работното си място и да въведе ред в училището и тези да спрат да плачат и да пишат измислици по негов адрес.Не съм работил с него,но съм убеден в принципите и колегиалността в работата му. А на тези учители /педагози/ ще ги съветвам да си гледат педагогическата дейност и да оставят организационната и ръководна работа на човек като Наджи Акат.

Анонимен
7/1/14 12:42

Акат е този ,който забраняваше на децата от неговата махала да говорят майчиния си език.А големите депесари го защитават. Тука не става въпрос кой от коя партия е.Тука става въпрос за човек, който си позволява всичко ,което не заслужава един учител.ДПС -ри пишат за него само хубави неща. Ти нямаш право да обиждаш един ученик , а да не говорим за колеги. Да има как и съпругата му ще се подпише .Ах да нямаше страх от този деспот.Как така всички учители трябвало да бъдад уволнени а той кого ще теропизира.

Анонимен
7/1/14 13:18

Mnogo li e hubavo g-ja Direktorka i priblijenite i da pushat v kuhnyata na stolovata kideto obyadvat decata. I nie sme ucenici ot tova ucilishte i znaem kakvo stava. Do tuka beshe 1. sega 2. g-ja Direktorkata da naznaci prepodavateli koito da prepodavat urocite si na bilgarski knijoven ezik, a ne na turski po razlicnite predmeti. 3. Ot kakto g-ja Hadzhieva e naznacena nyama nikakiv red v ucilishteto, taka ce ucenicite pushat zaedno s ucitelite specialno s DIREKTORKATA. Ako na tova mu vikate red i disciplina zapovyadayte. 4. Naprotiv otliv na ucenici v drugi ucilishta ima zaradi segashnoto rikovodstvo. 5. Da se uvolnyat vsichki pensioneri i alkohololici, koito po nyakolko piti se napivat i iztreznyavat i mirishat pred decata na alkohol rano rano sutrinta. 6. Nadji Akat da se virne na rabota po nay-birziya nacin i da vidvori red v ucilishteto, kakto predi. Ako iskate dopilnitelna informaciya pitayte ni shte vi otgovorim na e-mail: traystar@abv.bg

Анонимен
7/1/14 16:13

Защо ДПС държи толкова много за един бивш ВЪЗРОДИТЕЛ

Анонимен
7/1/14 16:14

Нека директора да опровергае твърденията , ако са лъжи, но не му стиска май и го обръща на лични нападки

Анонимен
7/1/14 16:15

То повечето коментари в негова защита са или на самия него или на жена му, но нека да опровергае фактите, които 16 учители потвърждават!

Анонимен
7/1/14 16:16

Учителите знаем много добре, че тази дума "мърши" е запазена марка на жена му - Мислие Акат!

Анонимен
7/1/14 16:18

Няма ли съд в тази държава?! Безобразие! Дори съдът да го възстанови , ИНСПЕКТОРАТЪТ трябва повторно да го уволни- той няма право да заема подобна длъжност!

Анонимен
7/1/14 16:20

Не е морално такъв човек да работи в училище, камо ли да е на директорски пост!

Анонимен
7/1/14 16:21

Аз като родител не искам да бъде директор на моето дете човек който навремето ме е гонел да не говоря собствения си майчин език

Анонимен
7/1/14 16:22

Аз също съм родител и помня как директора тероризираше децата с униформите и не ги пускаше в училище в зимно време при минусови температури

Анонимен
7/1/14 16:23

Аз съм майка на дете от седми клас и заявявам, че директора изхвърляше закуските на децата в кошовете- в междучасията

Анонимен
7/1/14 16:24

Той унищожи чинарите около училището и затри училището. Благодарение на него скоро ще се затрие и селото

Анонимен
7/1/14 16:25

ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ДА ДЕЙСТВА- КАКВО ЧАКА ОЩЕ

Анонимен
7/1/14 16:25

Гарван гарвану око не вади- тези ДПС-ари се пазят един друг, но народа ще ги накаже на изборите

Анонимен
7/1/14 16:27

ДОЛУ АКАТ! Да живеят даскалите!

Анонимен
7/1/14 16:34

Всички бивши комунистически величия- сега такива при ДПС- да станат пак директори!

Анонимен
7/1/14 16:43

КАК НЕ ГО Е СРАМ ДА ВЗЕМА ОТ ЗАЛЪКА НА ДЕЦАТА

Анонимен
7/1/14 17:27

kam 13,18-traystar :1 segasnata moje da pusi vapreki ce nikoga ne sme ya vivdali da go pravi pred decata , no ne se drogira kato akat koyto ako ne si e vzel hapcetata decata ni gi bese strah da se poyavyat v cas i samo gadaeha kakvo ste im se sluci 2.v tova uciliste nikoy ne govori na turski daje vece ne se i uci nasila maycin ezik po ucebnici ot stanali ne znam ot koga, kakto bese dosega 3.gresite ne red nyama tormoz, koeto e razlicno nesto 4.napliv nyama daje ima i 9klas kakavto nyamase neznam ot kolko godini zaradi poznayte koy 5.pensionerite sa kesev i stereva hora uvajavani s avtoritet i ime 6.umrya tova vreme na robstvo i tiranstvo mnogo pozdravi........na kogoto tryabva

ben xadzni xalef aga ibn xadsni al gosara
7/1/14 17:32

skapi uchiteli za direktorite tryabva mandat 2.4 godini. i krai.

Анонимен
7/1/14 18:00

Наджи Акат е много тираничен човек. Аз лично за него не мога да кажа добра дума. Според мен това че директорката пуши не пречи на никой аз я познавам тя е толкова възпитана и добра жена че давам 100% не би направила това което вие твърдите. Айше Дживан е наистина мотора на това училище. Тя прави всичко по силите си за да продължава това училище да живее. Наджи Акат не заслужава да се върне в това училище камо ли като директор. До колкото знам той е бил сирак и цялото село му е помагало за да има какво да яде, а сега той играе с бъдещето на тези хора, според вас това ли доброто поведение. Аз сам бил свидетел как той връща децата обратно в домовете си защото са без униформа и ги заплашва с отсъствия. Той е напълно безверен и невъзпитан човек. НАДЖИ АКАТ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩА!!!!!

Анонимен
7/1/14 18:33

От цялата тази работа ми стана ясно че много се е крало в това училище по времето на този директор акат. затова и мълчи а апапите му и платените клакьори от една извесТна партия се чудят какво да измислят да да го позащитят ТОЗИ ПУШЕЛ ОНЗИ НЕ ЗНАМ КАКВО ПРАВЕЛ МОЖЕ И ДА Е ВЯРНО НО КАКВО ОТ ТОВА КОЛКО Е ОТКРАДНАЛ НОВИЯ ДИРЕКТОР МИ КАЖЕТЕ НА МЕНЕ ТОВА Е ВАЖНО , А НЕ ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ПИШЕТЕ ЯСНО Е ЧЕ АКАТ Е КРАЛ И ЧЕ ВИ БОЛИ И ЩЕ И БОЛИ ЗАЩОТО ХОРАТА КОИТО СА БИЛИ ПОДЛОЖЕНИ НА ИСТИНСКИ ТОРМОЗ И СА БИЛИ ПРИНУДЕНИ ДА ТРАЯТ ЗАРАДИ ХЛЯБА СИ,ЗАЩОТО ЗНАЕМ КАК Е НАМИРА РАБОТА В ОБЩИНАТА НИ, СЕГА ПРИДОБИХА КУРАЖ А МОЖЕ И ОТ ОТ ОТЧАЯНИЕ ЧЕ ТОЗИ ЦЕРБЕР И КАТИЛ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ОТНОВО НА РАБОТА КАЗАХА ИСТИНАТА. ЗА МЕНЕ ВСИЧКО НАПИСАНО ОТ ТЕЗИ ИСТРАДИ ХОРИЦА Е ИСТИНА ЯСНО МИ Е ЧЕ ТОВА ПИСМО Е ИЗРАЗ И НА ТЯХНОТО ОТЧАЯНИЕ КАКТО И НА БОЛКАТА ИМ ОТ ПРЕЖИВЯНОТО УНИЖЕНИЕ И ТЕЗИ КОИТО ВЪРТИТЕ И СУЧЕТЕ ЗА ДА КАДИТЕ ТАМЯН НА АКАТ ИМАЙТЕ МАЛКО СРАМА ЗАЩОТО И НА НАС КОИТО НЕ СМЕ ОТ БЯЛ ИЗВОР НИ СТАНА ЯСНО ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС

Анонимен
7/1/14 18:51

Зъбчето боли ли ви господин Акат.

Анонимен
7/1/14 18:55

в злобата си от протеста на работещите в училището против евентуалното завръщане на работа на акат родата и приятелите му стигнаха и до оплюване и омерзяване на протестиращите чрез гнусни лъжи и клюки по техен адрес искам само да им задам един въпрос по овод твърдението имче вучилището лед акат нямало ред и дисциплина колко ученици не са се дипломирали през 2013 година и какви са резултатите на училището на държавните изпити и как се предсавят ученицте от училището на изпити след 7 клас при кандидатстване в езикови и други училища. ако не знаете ще ви кажа дипломирани са всички випусници и всички деца които са кадидатствали след 7 клас са приети така че може да се работи и без терор и да е посигат резултати терорът всъщност е упражняван за да може да крадат някои хора по спокойно ...та такива работи.....

Анонимен
7/1/14 19:05

kadrite na akat sa ""veliki"" kato nego. 3 mata ot sredec: ediniya krade i si barka v gastite po vreme na cas i sled tova si mirise racete ...vtoriya ne moje da razlici balgaski ezik ot literetura i zabravya da hodi na rabota zastoto ima tyutyun i vodi akat na obyad na razkloni da go cerpi za da mu zatvori ocite, tretiya vyobste ne hodi na rabota ...................tova ste sa otnovo sledvastite uciteli na decata ni ,da nie cestito

Анонимен
7/1/14 19:46

МНОГО СИЛНИ КАДРИ БЕ АКАТ С ТЯХ ЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ НА БОЙНОТО ПОЛЕ НЕ ЗАБРАВЯЙ И ПЪЛКОВОДЕЦА ВЛАДИМИРОВ -ДА ТИ ПРАВИ ВЯТЪР С БАЙРАКА

Анонимен
7/1/14 19:47

ЩЕ СЕ ВЪРНА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО!

Анонимен
7/1/14 19:54

четеш ли акат четеш ли вземи си успокоителните да не пукнеш преди да си се върнал

Анонимен
7/1/14 19:55

akat i jena ti pusi ama se krie ot teb

Анонимен
7/1/14 20:14

Nagletsa vijte, i 6tyal da se vra6ta. A nyama li da te e sram da raboti6 s tozi kolektiv?

Анонимен
7/1/14 20:15

може акат може при тази власт и това може да стане. но това твое изявление е още едно потвърждение че всичко написано в писмото за тебе е истина. това си ти гьон сурат - аз съм , аз съм най-великия и безгрешен а вие сте боклуци, треперете и чакайте да се върна, да ви таковам мамата. само дето никой не трепери всеки е предвидил и това, така че когато се върнеш алах билир..........

Анонимен
7/1/14 20:24

ti ot edna godina se vrastas be covek,kakvo e tova vrastane ot kade si tragnal...kade si hodil...zasto si si tragnal...ne zabravyay i kadrite i bajraktarya i tapanarya, i semerdjiyata -bayraktarya na dps......kakva drujinka...

Анонимен
7/1/14 20:31

DPS 6te prodaljava6 li da stoi6 zad tozi 4ovek?

Анонимен
7/1/14 20:35

не сме в русия,не сме в русия, не сме в русия......

Анонимен
7/1/14 20:38

toya za pari i mayka si i basta si ste prodade kakav e toya be hora, vie za kakvo ste go tarpyali , tapir..............

Анонимен
7/1/14 20:45

DPS -MOJE DA IMA I S AKILA SI SRED TYAH AMA SE GUBYAT V KALABALIKA

Анонимен
7/1/14 20:51

ot kide ste tolkova sigurni ce "ЩЕ СЕ ВЪРНА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО!" go e pisal akat i napilno si lici ce Akat nyama nikakva vina shtom ima kak da se virne

Анонимен
7/1/14 21:01

тоя е уникум бе как сте траели бе ти му казваш истината в очите -крал си а той казва въпреки всичко ще се върна ужас ужас майко българийо не ви завиждам колеги какво ви чака ако се върне тази наглост....

Анонимен
7/1/14 21:12

Bozadjiev- VARVI SI SDOBRO, ne varvi na inat s horata

Анонимен
7/1/14 21:15

Da be , 4akayte vie ot umryal pismo. TAKAV KOKAL IZPUSKA LI SE TAPANARI

Анонимен
7/1/14 21:31

ако не беше Акат първо нямаше да съществува днес училището което не можете да разделите и добре че разработи проекта че да има нов физкултурен салон!добре че е ДПС иначе областа щеше да е вече изтрита от картата

Анонимен
7/1/14 21:33

АКАТ ако случайно четеш този форум запомни -СТРЕМЯТ ЛИ СЕ ДА ТЕ ОЧЕРНЯТ ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ВАЖИШ ЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАШ НЕЩО ЗА КОЕТО ТИ ЗАВИЖДАТ

Анонимен
7/1/14 21:43

RIO da se proiznese po slu4aya

Анонимен
7/1/14 21:45

ako go niyma6e akat niyama6e da gi ima i tezi komentari-abe dps vie izob6to mojete li da mislite

Анонимен
7/1/14 21:45

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ НИЕ СМЕ НА ТВОЯ СТРАНА ПРОСТО СМЕ ПОДЛОЖЕНИ НА ДИКТАТУРАТА НА ДЖИВАН И БЯХМЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА СЕ ПОДПИШЕМ,справедливоста излезе на яве нали съда се произнесе,тя стана директор по не справедлив начин ,но справедливо ще си отиде такава е волята на АЛЛАХ,всичко е лъжа и измама само се създават интриги и главоболия,дръж се здраво защото от злоба днешното ръководство е заслепено и не мисли трезво сами си подкопават краката,нали знаеш който гроб копае сам пада в него поне си разумен и грамотен.толкоз години сам си поддържаше документите а сега целия колектив я носим на гърба си,ела си че да се изправим ако още дълго сме така дископатията ще ни съсипе

Анонимен
7/1/14 21:46

това писмо е символ на слабост

Анонимен
7/1/14 21:49

подучухме че ще се връщаш чакаме те с отворени врати не гледай че сме се подписали просто ни беше наложено да се подпишем от отворковците нали ги знаеш

Анонимен
7/1/14 21:56

дайте да видим коя партия е по добра ДПС или ГЕРБ? ГЕРБ не можа да изкара 4 години а ДПС гради правителство след правителство!повече какво да кажа!

Анонимен
7/1/14 22:04

не гледай какво пишат ние знаем че оспокоителните за теб са 10 дни с внучето! а те таблетка след таблетка

Анонимен
7/1/14 22:05

искам да попитам как се казва новата директорка ,защото се обърках-Дживан ли се казва абе хора ,коя е тази жена -трябва да е голяма работа

Анонимен
7/1/14 22:09

kraino vreme e Akat da se varne v doma si,koyto se namira v GORATA....

Анонимен
7/1/14 22:14

Колежке Айше Дживан ,явно сте от непреклонните ,много истини трябва да сте казала на бившия ви директор ,защото цитира само вашето име. Да, за съжаление това им е начина на работа на безхарактерните и страхливи началници . Делегираният бюджет направи това с всички ни -даде се властта в ръцете на директорите и те много бързо се научиха да злоупотребявят.Стискам ви палци ,но изглежда че се справяте и сама много добре.

Анонимен
7/1/14 22:19

АКАТ бъди сигурен както те освободиха така ще те назначат ние сме зад гърба ти!отворковците ги знаеш нали 6-7 броя,сама птичка пролет не прае!какво да ти кажа повече- от детските приказки знаем доброто побеждава злото нали! ако беше некадърен нямяше как 30 години да ни управляваш

Анонимен
7/1/14 22:27

не бе колеги не дживан тя се казва ДИВАН ДИВАН!ТЯ не знае какво да говори а вие чакате нещо да каже,ако е неприклонна щеше да заеме поста ,а като имате в предвид че е проста затова се цитира името и. САМО ГЛЕДАЙТЕ И СИИРА И СИ КУПЕТЕ БИЛЕТ ЗА ПАНАИРА

Анонимен
7/1/14 22:27

Много ги е яд на вас хората Акат!!! Завиждат ви че сте оправен и кадърен. От тук да ви е ясно коло злобни са всички покрай вас. Подозирам че всички ви се пишат приятели и то мн близки щом знаят такива подробности за живота ви! Успех и за напред, дано още повече ги е яд.

Анонимен
7/1/14 22:28

ако беше управлявал 30 години жив човек нямаше да има в селото

Анонимен
7/1/14 22:38

подписите са на 17 отворковци ,3 заспита и жена му не са подписали 17:3 реши задачата нали си "математичка"??????

Анонимен
7/1/14 22:58

НЯМА СТРАШНО ! ОТ 15-16 ОТВОРКОВЦИ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ. А ТИ СИ ТАКАВА ПТИЦА, ЧЕ И САМ ПРАВИШ ПРОЛЕТ :-)

Анонимен
7/1/14 22:59

Наджи ,помниш ли моабета на Мангана край сарик ,когата бяха дошли и гостите от турция и изказването си по адрес на колежките и твойте възможности по отношение на тяхх ? Как мислиш - как ще реагират шапки като амет на айше и хаджиев на ширин ако научат за него спукана ти е работата тикво,а бъди сигурен че рано или късно те ще научат ако не от този сайт от другаде а тогава му мисли ......те не са владимиров да ти пея на ухо черно море , или нюркянчо да ти пращат маойка си да се разправя с теб те ще ти е.... майката да знаеш....само да научат....

Анонимен
7/1/14 23:00

akat niyama priyateli nikoga ne e imal i niyama da ima

Анонимен
7/1/14 23:10

kakva prolet be jivi dirveta ne ostavi v rayona okolo ucili6teto vsi4ko prodade s lubovnicata si

Анонимен
7/1/14 23:12

za kakwo sporite nyama resenie na sada,i zasto si mislite ce tezi hora se interesuvat ot vasite komentari ,te sa si kazali tejkata duma kadeto tryabva i pred kogoto tryabva kakvo zavisi ot vas

Анонимен
7/1/14 23:16

vajnoto e 4e akat i jena mu spat pred komputura i gi 4etat -tova ni stiga

Анонимен
7/1/14 23:18

Я ДА ВИДИМ КВО Е СТАНАЛО КРАЙ МАНГАНА- ТОВА Е ИНТЕРЕСНО... ЗАПОЧВА ДА СЕ ЗАПЛИТА КАТО Т(К)УРСКИ СЕРИАЛ...

Анонимен
7/1/14 23:19

massallah ptica ama deltaplan nakideto go duhne viyatira-bsp,dsp toi i kim gerb se be6e orientiral

Анонимен
7/1/14 23:21

Az sam roditel i podkrepyam uchitelskiya kolektiv. AKAT- naglostta s jena vi nyama kray

Анонимен
7/1/14 23:28

КОНКРЕТНО: ОБВИНЕНИЯТА ВЕРНИ ЛИ СА ИЛИ НЕ???

Анонимен
7/1/14 23:32

kakva prolet pravi toy okolo nego samo oblaci , gram,svetkavici- cyalo bedtstvie za okolnite

Анонимен
7/1/14 23:50

akat kak gi izgoni horata v pensiya a??vsi4ki si trignaha razplakani i obideni ne mislis li 4e allah ti pokazva ne6to? ne mislis li 4e tova zaslujavas dano da ti e tejko to4no kolkoto im be6e i na tiyah dano vsi4ko koeto si storil da ti se virne

Анонимен
7/1/14 23:52

Конкретно:ДА и са доказуеми

Анонимен
8/1/14 00:08

Ами докажете нещо! Струва ми се че само плюете от яд???

Анонимен
8/1/14 00:13

ОТЗИВ ОТ КЪРДЖАЛИ-НЕЗНАЕХМЕ ,ЧЕ ИМАМЕ ТОЛКОЗ ПРОСТИ КОЛЕГИ В ТОВА СЕЛО.СЛЕДИМ ФОРУМА И СЕ УСТАНОВЯВАТ САМО НАПАДКИ БЕЗ РЕЗУЛТАТ И ПОКРИТИЕ.ИМА МНОГО НАРАНЕНИ И ЗАСЕГНАТИ ХОРА ОТ ТОЗ ДИРЕКТОР,А ТЕ СА БЕЗУЧАСТНИ НИКАКВИ ГИ НЯМА.НЕЩО СЕ ДОКАЗВА УЖ А НЯМА НИЩО ОСВЕН ЗАВИСТ КЪМ ТОЗ ПРОСЛОВУТ ДИРЕКТОР.ЯСНО Е ЧЕ СЪДА ВРЪЩА ДЕЛОТО В НЕГОВА ПОЛЗА.ВСИЧКИ СА СЪГЛАСНИ БЕЗ ТЕЗИ 2-3 В ФОРУМА КОИТО ЦЯЛ ДЕН МЪЛЧАТ КАТО ПУТКА В НОВИ ГАЩИ А ВЕЧЕР КОГАТО ТРЯБВА ДА СПЯТ ГОВОРЯТ НЕСМИСЛЕНИ ФАКТИ.

Анонимен
8/1/14 00:16

НАЛИ ЗНАЕТЕ КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!НАПРЕЖЕНИЕ ИМА САМО В ФОРУМА В УЧИЛИЩЕТО ЦАРИ МИР И СПОКОЙСТВИЕ!

НЕЗАБРАВЯЙТЕ ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ!СЛЕД ТРИ ДНИ И ФОРУМ НЯМА ДА ИМА

Анонимен
8/1/14 00:18

АКО СЪМ НА АКАТ ИЗОБЩО НЯМА ДА ЧЕТА ТЕЗ ПРОСТОТИИ КОИТО СА БЕЗ НИКАКВА СТОЙНОСТ ДОРИ И ГРАМАТИЧЕСКИ НЕИЗДАРЖАНИ

Анонимен
8/1/14 00:19

УМНИЯ ЧОВЕК НЕ СЕ СЪРДИ А САМО СИ ПРАВИ ИЗВОДИ!

Анонимен
8/1/14 00:21

ОТ РОДИТЕЛСКИЯ КОЛЕКТИВ НЯМАМЕ НИЩО ПРОТИВ НАДЖИ АКАТ!-НЕЗНАЕМ КОЙ ОТ НАШЕ ИМЕ СЕ ПРОВЪЗГЛАСЯВА

Анонимен
8/1/14 10:59

koy si te be ce ste govoris ot moe ime ,az ne moga da go gledam w seloto kamo li pak da tormozi deteto mi -van ot byal izvor nikolaj bozadji

Анонимен
8/1/14 11:01

абе простак ти в кой родителски колектив си ,че нашия в Бял извор не го щем тоя , мирясаха ни децата от как го няма,вземи си го в къщи

Анонимен
8/1/14 12:51

жалко за децата ви, явно сте хора които не разбират какво е добре за един ученик. Това си личи и по младото поколение което все повече затъпява. Когато родителите са тъпи и децата затъпяват и най-свестния учител, и най-свестния директор да ви дойдат на крака пак ще ги оплюете и омаскарите. Жалко за децата ви!!!

Анонимен
8/1/14 14:00

nie mnogo dobre znaem kakvo e dobro za edin u4enik a tova dobro ne nosi imeto nadji, pazi boje

Анонимен
8/1/14 16:53

Zlobata e dvijeshtata sila pri tezi intrigantki,kakvo goreshto li vi e na zadnizite,shte vi stane i po goreshto, zashtoto ste guzni,kato tirsehte pod vola tele,namerihte li go,moje bi da ,no v ogledaloto.

Анонимен
8/1/14 19:44

Върне ли се този човек , да знаете ,че училището ще се закрие само защото деца няма да има. Този диктатор не само беше груб с колегите си и децата , но и с родители . ( Родителският актив нямал нищо против..... госпожо мога да се сетя коя сте...... А МНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ ЗНАЕТЕ ЛИ ГО.???Учители един съвет поискайте подписка от децата и родителите на цялото село.И втори съвет поискайте подкрепата наместното ДПС. И издирете представител в парламента независимо от коя партия е ако е от БСП още по добре . Нали си конкурират в момента.

Анонимен
8/1/14 19:47

Поздравявам тези колеги за смелостта им,всички ние, учителите, знаем какво им е коствало това.Само напред! Вижда се, готови сте на всичко.Успех!

Анонимен
8/1/14 21:42

КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И НАДЖИ И МИСЛИЕ АКАТ ТРЯБВА ДА МЛЪКНАТ. А ТЕ СА СЛЕДНИТЕ:
1. НЕ СА ИЗПЛАТЕНИ НА УЧИТЕЛИТЕ ПОЛАГАЩИТЕ ИМ СЕ ПО ЗАКОН СРЕДСТВА ЗА РАБОТНО ОБЛЕКЛО-!!! ЗА ДА МОЖЕ АКАТ ДА СИ ГИ ПЪХНЕ В ДЖОБА (Това е единственото такова училище в цялата страна- без пари за облекло на учителите );
2.НЕ СА ЗАПЛАЩАНИ НА УЧИТЕЛИТЕ ЗА ЧАСОВЕТЕ НАД НОРМАТИВА И СТОТИНКА, КОЕТО СЪЩО Е НАКАЗУЕМО;
3.ПОЧТИ ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ Е С НАЛОЖЕНИ НАКАЗАНИЯ ЗА ДА МЪЛЧИ;
4.ПРИ УВОЛНЕНИЕТО МУ Е КОНСТАТИРАНО,ЧЕ СОУ "Христо Смирненски" - с. Бял извор, община Ардино Е С ФИНАНСОВ НЕДОСТИГ ОТ ОКОЛО 24 ХИЛЯДИ ЛЕВА!!!.;
5.УСТАНОВЕНО Е ОТКЛОНЯВАНЕ НА СРЕДСТВА, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ИЗДРЪЖКАТА НА СТОЛА НА УЧИЛИЩЕТО - ЛИПСИТЕ СА В РАЗМЕР МЕЖДУ 500-600 ЛЕВА ВСЕКИ МЕСЕЦ- ЕДНА ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАПЛАТА ЗА АКАТ ОТ ЗАЛЪКА НА ДЕЦАТА;
6.КОНСТАТИРАНИ ЛИПСИ ПРИ ПОЛУЧЕНИ ДАРЕНИЯ – КАМЕРИ /същите фигурират в книгата за дарения, но не са заприходени като материални запаси и липсват като наличност/;
7.ОЩЕТЯВАНЕ НА УЧИЛИЩНИЯ БЮДЖЕТ ЧРЕЗ ПОДДЪРЖАНЕ НА 8 МОБИЛНИ АБОНАТА, А ПОЛУЧЕНАТА ОТ МОБИЛНАТА КОМПАНИЯ ЗА ТОВА НАГРАДА- ПЛАЗМА- НЕ Е В УЧИЛИЩЕТО, А ПОЗНАЙТЕ КЪДЕ;
8.ОТКЛОНЯВАНЕ НА СРЕДСТВА ПО ПРОЕКТ „Средищни училища" /покривани са разходи не по проекта и те следва да се покрият от бюджета на училището след като Акат си замине/;
ВЪПРОСЪТ Е : КАКВО ЧАКА ПРОКУРАТУРАТА ЗА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ????????

Анонимен
8/1/14 21:48

za pticata hadji deto prolet ste pravi - yatoto srestu nego e mnogo golyamo sas sigurnost ste go otneseee...

Анонимен
8/1/14 22:16

КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И НАДЖИ И МИСЛИЕ АКАТ ТРЯБВА ДА МЛЪКНАТ. А ТЕ СА СЛЕДНИТЕ:
1. НЕ СА ИЗПЛАТЕНИ НА УЧИТЕЛИТЕ ПОЛАГАЩИТЕ ИМ СЕ ПО ЗАКОН СРЕДСТВА ЗА РАБОТНО ОБЛЕКЛО-!!! ЗА ДА МОЖЕ АКАТ ДА СИ ГИ ПЪХНЕ В ДЖОБА (Това е единственото такова училище в цялата страна- без пари за облекло на учителите );
2.НЕ СА ЗАПЛАЩАНИ НА УЧИТЕЛИТЕ ЗА ЧАСОВЕТЕ НАД НОРМАТИВА И СТОТИНКА, КОЕТО СЪЩО Е НАКАЗУЕМО;
3.ПОЧТИ ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ Е С НАЛОЖЕНИ НАКАЗАНИЯ ЗА ДА МЪЛЧИ;
4.ПРИ УВОЛНЕНИЕТО МУ Е КОНСТАТИРАНО,ЧЕ СОУ "Христо Смирненски" - с. Бял извор, община Ардино Е С ФИНАНСОВ НЕДОСТИГ ОТ ОКОЛО 24 ХИЛЯДИ ЛЕВА!!!.;
5.УСТАНОВЕНО Е ОТКЛОНЯВАНЕ НА СРЕДСТВА, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ИЗДРЪЖКАТА НА СТОЛА НА УЧИЛИЩЕТО - ЛИПСИТЕ СА В РАЗМЕР МЕЖДУ 500-600 ЛЕВА ВСЕКИ МЕСЕЦ- ЕДНА ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАПЛАТА ЗА АКАТ ОТ ЗАЛЪКА НА ДЕЦАТА;
6.КОНСТАТИРАНИ ЛИПСИ ПРИ ПОЛУЧЕНИ ДАРЕНИЯ – КАМЕРИ /същите фигурират в книгата за дарения, но не са заприходени като материални запаси и липсват като наличност/;
7.ОЩЕТЯВАНЕ НА УЧИЛИЩНИЯ БЮДЖЕТ ЧРЕЗ ПОДДЪРЖАНЕ НА 8 МОБИЛНИ АБОНАТА, А ПОЛУЧЕНАТА ОТ МОБИЛНАТА КОМПАНИЯ ЗА ТОВА НАГРАДА- ПЛАЗМА- НЕ Е В УЧИЛИЩЕТО, А ПОЗНАЙТЕ КЪДЕ;
8.ОТКЛОНЯВАНЕ НА СРЕДСТВА ПО ПРОЕКТ „Средищни училища" /покривани са разходи не по проекта и те следва да се покрият от бюджета на училището след като Акат си замине/;
ВЪПРОСЪТ Е : КАКВО ЧАКА ПРОКУРАТУРАТА ЗА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ????????

Анонимен
8/1/14 23:14

В крайна сметка последната дума има съдът. И той се произнася не по констатираните нарушения на директора. Идентични са казусите в с. Глухар, ОУ "П.К.Яворов" - Кърджали. Нарушенията са факт, но заповедите на РИО не са издържани и връщането е неминуемо.

Анонимен
9/1/14 23:15

УЖАСНИ КОМЕНТАРИ

Анонимен
9/1/14 23:18

Аз съм бил ученик в това училище преди 2 години сега уча в ............. .Според мен Наджи Акат постъпваше правилно, така ние учениците знаехме какви са ни правата и имахме страх от ДИРЕКТОР това е добре за нас, повече страх повече възпитание. Знаем направи много за училището. Може да е крал не съм сигурен, но е правил толкова много за училището. Помня аз бях 2 или 3 клас той отсече дърветата, които ние малките деца играехме под тях и се забавлявахме адски много, това му беше грешката. ЕДИН ДИРЕКТОР ТРЯБВА ДА Е СТРОК УЧЕНИЦИТЕ ЗА ДА БЪДАТ ВЪЗПИТАНИ.
СПОРЕД МЕН ТОЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩА НА РАБОТА, ЗАЩОТО НЕМОЖЕ ЕДИН ЧОВЕК ДА РАБОТИ НА ЕДНО МЯСТО 40-50 ГОДИНИ СТАВА БАНАЛНО...ДА СЕ ОТТЕГЛИ И ДРУГИ ДА СЕ РАДВАТ НА ПОСТА ДИРЕКТОР. ДА СИ НАМЕРИ ДРУГА РАБОТА !!! НАЛИ Е ВИШИСТ ЗА НЕГО ИМА РАБОТА НАВСЯКЪДЕ, АКО Е ДОБЪР В ЗНАНИЯТА СИ !!! ПРАВ МУ ПЪТ ;) ПОЖЕЛАВАМ И НОВАТА ДИРЕКТОРКА ДА Е СТРОГА!!! НО НЕ И УЧЕНИК ДА ПОЗДРАВА ДИРЕКТОРКАТА, А ТЯ ДА ПОДМИНЕ БЕЗ ДА ОТГОВОРИ !!! Н.Акат ИМАШЕ ТАКИВА НАВИЦИ, А ТОВА Е ДОБРЕ !!! Мисля, че с новата директорка няма да има такива проблеми, защото я познавам добре.ЗА ДА ЗАПАЗИ ПОСТА СИ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО !!! ЗА АЙШЕ ДЖИВАН САМО БИХ МОГЪЛ ДА КАЖА, ЧЕ Е ЛИСИЦА И МА КЕФИИ.!!! ДОВИЖДАНЕ Н.Акат ВРЕМЕ БЕШЕ !!!!

Анонимен
10/1/14 12:16

ами то и учителите си карат до пенсия в едно училище, дайте тогава и на тях да им бием шута, че да я видим каква ще стане. Ако директорите ще работят на едно място 3-5 години и после ще остават без работа, кой ще иска да става директор? По добре да си стои учител, поне му е сигурна работата. То депутатите си се пенсионират като такива, вие директорите ги мислите. Ако само за да не става банално работата на едно място се сменя работа, дайте всички да се преквалифицират или да остават без работа. а и тези на службички в общините да не се ослушват и да не стават банални, че на децата им омръзвате!!!!!

Анонимен
10/1/14 12:24

Az sam bila ucenicka tam po vreme na G-n Pasov,G-n Akad i G-ja Hadjieva.Po vreme na Pasov v ucitelsakata staq se pusese a i nqkoi ot ucitelite idvaha popiynali na uciliste a i kvo li oste ne.Kato stava vapros za G-n Akad da toi napravi mn za tova uciliste smeni se dogramata,napravi se izolaciya vkara red i disciplina naistina napravi MN dokato ne se uvlece vav vlastta si kato direktor.Naistina napravi mn no i mn vze!Saglasna sam s tova koeto e spomenato v otvorenoto pismo za mitinga(kurban).Vqrno e ce toi ni karese da hodim na tozi uj kurban a vsastnost miting na DPS,imah smelosta vednaj da otkaja da otida sled koeto mi bqha napisani 7 ne izvineni otcistviq licno ot nego.Za uniformie bese izbran ucitelski savet s koito zaedno da se resi koi ot predlojenite uniformi da badat poricani no uvi ucitelskiyat komitet ne be uvajen i ne be izslusano tqhnoto menenie zastoto uniformite koito bqha izbrali te bqha po skipi no i po kacestveni,takiva koito stqhme da gi nosim s gordost a ne takiva s koito ni bese sram da si dignem glavata zastoto mqsahme ne na ucenici a na klosari.Za tezi sastite uniformi ot veski edin roditel bqha vzeti po 50 lv,a v kvitanciyata za tezi prai pisese darenie za ucilisteto.V cqloto uciliste bqhme 4 ri coveka koito ne napravihem tova DARENIE no vapreki vsiko polucihme uniformite i sled koeto na men mi be postavena otcenka 2 po himq za kraq na sroka(pedmeta po koito toi mi prepodavase).Ne otricam tova koeto e napravil za ucilisteto.Da napravi mn vsiki bqha disciplinirani nared uciteli i ucenici.No doide moment v koito toi se uvlece prekaleno mn v obzelata go vlast na direktor i kogato imahme casove s nego nie treperehme ot strah zastoto pri nego ponqkoga tova ce zaes ne pomagase.Ako trqbva da bida cestna vqrnoe ce az ne znaeh mn po himiya no sam stavala svidetel na dosta grubo i nespravedlivo otcenqvane ot negova strana kam momice koeto zanese celiyat ucebnik na izust.Opredeleno ni tormozese psihiceski ponqkoga s negovoto povedenie.Da bese strog i tarsese disciplina az se vashistavam na takiva uciteli no negovoto sled edno vreme vece bese prekaleno.Prosto ot coveska gledna tocka nqmase pravo da se darji taka s nas i da ni stresira po taozi nacin.A da ne govorim ce i bese kurompiran ako moje taka da se izrazq:Kagato nanasqse godisnite otcene se obirna s tezi dumi kam edin moi saucenik :-kaji na bastati ce drugiyat pat samo posravite nqma da pomognat.Sled koeto mu pisa 3 ka pri polojenie ce toi ne zaese daje kak se pise voda!A kato stava vapros za Ayshe Hadjisaid tq mi e bila klasna i s raka na sarceto kazvam tazi jena e edinstvena.Tq bese jenata s koqto moje da spodelis vsiko i tq da naparvi kvoto e posilite i da da ti pomogne.Tq bese kato roditel za nas.Kazvam roditel znaeiki vajnostta na tazi dumicka zatoto nali roditelite sa tezii koito ni kazvat kavo e dobro i kakvo ne za nas.Tq bese tazi koqto ni kazvase nedostatacite v ocite.Mnogo sam si patila ot neq karala me e daplaca dori i da e mrazq v dadeni momenti no posle osiznavah ce OTNOVO e prava.Vseki covek ima nedostataci kakto mojebi i tq no v kacestvoto i na COVEK i ucitel tq be savarsenna.Evala i pravq na tazi jena za silata koqto pritejava.Tq e jenata koqto ni e ucila da badem s visko vdignati glavi vapreki trudnostite na jivota.Tq ni nauci da badem smeli,silni,dostoini da ne se otcaivame,da sledvame mectitesi.Bqhme tolkova los klas karali se e da reve kato malko dete no vapreki vsicko tq imase silata da ni prostava.Nqma ucenik koito da ne q obica a ako ima takiva te sa tezi koito ne darjat na kritika za sebe si i ne sa otcenili neinata otkrovenost.Vapreki ce sam zavirsila vece men me boli za tova uciliste zastoto az sam porasnala tam,tam se naucih da bida COVEK i ne malko prast v tova ima AYSHE HADJISAID

Анонимен
10/1/14 17:16

Ne sam sreshtal po spravedliv covek ot Hadjieva.Edin savet- prodaljavayte v tozi duh ,gospojo,vie ne delite horata.vazhishtavam vi se na samoobladanieto.Akat moje samo da vi zavijda ,ako ne beshe kasno za nego mojese i uroci da vzema ot VAS. Uspeh na ucitelite v tova koeto sa zapocnali.

Анонимен
10/1/14 17:42

абе хора от това село ,кой се грижи за децата ви директора или учителите , кой според вас ще страда когато тоя се върне учителите или вашите деца дето ще избягат другаде от страх а вие ще се бръкнете дълбоко в джоба

Анонимен
10/1/14 20:46

Nadji Akat ubiy vsi4ki glupaci s mil4anie.

Анонимен
10/1/14 21:13

Мили хора,нека де се върнем назад във времето и да си спомним за конкурсът, които се проведе при назначаването на въпросниа директор.До колкото знам той дори не беше спечелен от него,а от едно учителка от Ардино,който принудиха да се откаше за да налозат него.Пошло нали?И в един момент търсим справедливост...а тук става въпрос за образование,пример,подрахание.Какво търсим в крайна сметка?

Анонимен
11/1/14 02:46

Да, тогава Капка Присадова бе спечелила конкурса, но след натиск и заплашване от страна на ДПС, се отказа! Не мога да разбера само какво печели ДПС от такива бездарни хора като Акат!!!

Анонимен
11/1/14 16:19

A sega6nata direktorka daje i na konkurs ne se e qvqvala, taka pravqt Gerb,te kakvo pe4elqt

Анонимен
11/1/14 17:48

ne stiga 4e nakazva sega ste ubiva li ooooo akat kvo staa

Анонимен
12/1/14 23:01

Връщам се мили колеги,родители и ученици! Много скоро!

Анонимен
13/1/14 00:25

E, AKAT PROGOVORI,VE4E SME SPOKOYNI:KRAV NYAMA DA SE LEE.
A KADRITE SABRALI GI?NYAMAM TARPENIE DA GI VIDYA,SIGORNO SA"KADARNI",KATO TEB

Анонимен
13/1/14 01:28

Aми от тaкъв човек всичко може дa се очaквa.Хорaaa!Спрете го.

Анонимен
13/1/14 01:29

Aми от тaкъв човек всичко може дa се очaквa.Хорaaa!Спрете го.

Анонимен
13/1/14 10:59

Г-Н Акат даренията,на коя фондация да ги правим,или да Ви ги преведем на банковата ви сметка?Нали се връщате отново!!!-РОДИТЕЛСКИЯ КОЛЕКТИВ!!!

Анонимен
13/1/14 11:48

Вращам се мили колеги,родители и ученици.Много скоро. ......................................................................................Как да разбиреме
изказа ви Г-Н?Заплаха ,атака,позор за колеги, родители и ученици?Това ли целите отново със краткия си изказ?Старата песен на нов глас?Позната за всички нас
сцена -колеги,родители и ученици.Не се опитваите да ни впечатлавате наново ЗНАЕМ ВИ.Парадирате за интелект и имате критерии към личността си,но за сьжаление сте толкова прозрачен,та вие сами се издавате. Отново нота на заплаха Г-Н Акат.Маи е по добре да замалчите.Така поне не се издавате....

Анонимен
13/1/14 13:54

абе хораааа, много сте плоски и елементарни!!! вече сами си пишете и отговаряте, само защото така ви се струва, че настройвате хората. Ако по горе беше писал Акат той щеше да се подпише с Google профила си. Толкова много вече ви треперят гащите, че се чудите какво да измислите и то не защото Акат ще ви направи нещо, просто ако се върне човека вие ще трябва сами да напуснете като знаете какви сте ги надробили за една година. Пък за Акат не берете грижа, вече за 1 година не се е чуло гладен да умира. Пукайте се от завист!!!

Анонимен
13/1/14 13:59

sabota i nedelq bqhte utihnali, qvno ste nqmali internet po domovete. seda v svobodnite 4asove ili v mejdu4asiqta pi6ete. dobre 4e be6e nadji akat da vi sloji kompiutar v u4itelskata staq, 4e da se ogramotite malko. Zavistnici

Анонимен
13/1/14 15:57

иди си Акат с мир иначе в сибир

Анонимен
13/1/14 16:04

Акат ако знаеш какво ти се крои , настоящето ще ти се види като розов сън .Лека нощ господине.Желая ти лека нощ ,но без успокоителни.Скрий се в мечешка бърлога за да спиш дълбок сън.Иначе живота ти е ад.

Анонимен
13/1/14 17:22

Yavno mnogo vi e strah i vi e zabolyalo za da zaplasvate taka yavno tezi kolegi,a zasto si mislite 4e ste gi uplasite ,te sa si kazali tejkata duma pred kogoto tryabva tova dokazva 4e ne sa strahlivi.Samo napred,kolegi.

Анонимен
13/1/14 17:45

13:59 ti ot kide pi6e6???i ot koga minava6 za gramotna???

Анонимен
14/1/14 17:53

nesi deri zadnika nerazbrali ce nyamas myasto v tova ucilise akatco nito pik tvoyte prokletnizi kideto komentirat nevinnite xora otkakto vasvi nyama uciliseto zifna nali vigdame koye praf ikoy kriv kadirnite da rabotyat bremee za pravosidiye itova sego napravim niye naseleniyeto na byal-izbor nyama da pozvolim dase dopusne druga greska omrizna ni ot prostotiyite na nyakoi mizernici na seloto krayno vreme bese da osiznae naroda kakvi dalaVERI se virsat

Анонимен
14/1/14 18:14

na g-ga Ayse Dgivan ina direktorkata na uciliseto g-ga Hadgieva im pogelavam dilgogodisen stag v t ova ucilise imeno tesa xorata koito dirgat na krak tova ucilise nie kato roditeli na dezatani v tova ucilise segi podkrepyame do kray se virvim smelo napred naroda vidya nyama smisil za komentar niye

Анонимен
14/1/14 20:12

Как си бе Наджи Джавер Акат по депесарски , а по бесепарси Николай Бозаджиев и присъдружните ти дружества ООД-Нюркян,кмета Зехни и прочие -видахте ли се,видяхте ли оценката на хората за вас и вашта банда.Колкото и да плашите хората че ще се върнеш хората се изправиха и ви казаха истината за вас и най-вече за тебе акатчо.Много ми е интересно защо ревете за натиск върху хората да подписват това писмо като в училището и бял извор всеки знае че женати акатчо -милиенцето се опитваше да оказва натиски върху хората да не подписват с думите" защото наджи ще се върне и ще си понесете последствията най-вече айше и еркан"..но уви умре марко! Вижте се какво сте в очите на хората акат и ако в тебе е останло поне нещо човешко,което в интерс на истината силносе съмнявам, остави хората намира да работят.достатъчно ги мачка . и да те върнат за някой и друг месец до пенсионирането ти ти пак ще останеш да живее в ак бунар и си помисли за това как ще гледаш хората в очите. дали ще искаш да си един от тях или ще бъдеш само табла-партньор на зехни емин.акатчо можеш да излъжеш правосъдието но хората не можеш да излъжеш недейсе изживявя като недосегаем ако се върнеш ще те чакат много въпроси за това какво си крал и как си го крал за справка кат..... как си направи асмичката в къщата винкелите от къде са и прочиие ... прочие.... или например училището в бял извор е единственото което има жизненонеобходим електрожен и прочие прочие.....

Анонимен
15/1/14 19:32

Яааа селски кмет директор на училището в същото село табла партньори чинари брези имаше го и в нашето село далеверка обща

Анонимен
16/1/14 13:59

molya publikuvajte komentarite

Анонимен
16/1/14 14:48

ne tozi predisnite dva kade sa

Анонимен
16/1/14 17:47

чакаме коментарите,които явно не са за пред хора,простотиите на този селски диктатор май нямат край

Анонимен
16/1/14 20:39

vay ,vay gospodin bivsh sef shto za averi , musenicite ne tryabva da zaemat postove decata ni ne si gi davame vav vasi race stojte kadeto ste

Анонимен
17/1/14 08:24

omrizna ni ot tezi depesari kideto se pisat na mnogo umni neseznae dali imat spezialnosti v rizete im a ako gi ima tesa stoprozena kupeni zasoto sigo dokazvat s glupostitesi edin obrazovan covek bitryabvalo da bide kato direktorkata na ucilisetoni ikato Ayse Dgivan deto tvirdo i sigurni stipki pravyat ane budalyavi posle dase izlagat ityaxnoto vreme pak se doyde no dali se specelyat sledvasiya mandat xubavo dasimu mislyat

Анонимен
19/1/14 19:31

тва медиите са страшна работа праят чудеса а сега ако чуя че и акат го е срам ....

Анонимен
19/1/14 20:07

V Germaniq,Direktora posre6a u4enizite na vratata i se zdravisva s vsqko pootdelno.A Akat minava kato dizon i viri 4erniq nos na visoko. Zabravetee go tozi eni4er.Ai6e Djivan ti i Direkrorkata i golqma 4ast ot u4itelite ste elita. au nqma semki v djoba.......

Анонимен
23/1/14 14:16

admina ako 6te pravi6 revizii mahay vsi4ko be 6to taka izbiratelno

Анонимен
31/1/14 17:06

на вниманието на РИО знете ли колко ефективно работи един учителски колектив .който е подложен на системен тормоз от страна директора или не ви пука за обучението на децата ни защо не взимате никакво отношение

Анонимен
31/1/14 22:15

до Кмета на община Ардино СОУ Бял извор не сте ли заинтересовани от качеството на обучение на учениците.Защо не взехте никакво отношение относно публикуваното за директора .Кажете 16 УЧИТЕЛИ ЛИ СА ПРАВИ ИЛИ ЕДИН всевдо директор

Анонимен
31/1/14 22:18

господин зехни емин нали беше тръгнал да го уволняваш а сега го защитаваш .да не би нещо..........................

Публикуване на коментар

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи