Работник от водния цикъл бе затрупан от земна маса в изкоп в централната част на кърджалийския квартал „Възрожденци". Както първи 24rodopi.com писа, инцидентът стана малко преди 17 часа днес. 57-годишният Георги по всяка вероятност е слязъл в изкопа, за да постави тръби, когато земята се свлича и го затиска. На място веднага пристигнаха линейки, служители на пожарната и екипи „Спасителна дейност". Акцията по спасяването на работника се ръководи лично от шефа на пожарната комисар Христо Тодоров. На мястото е и областният управител на Кърджали Бисер Николов. Спасителите са затруднени допълнително и от продължаващото свличане на земни маси.
„Видимо са пияни, не ги ли виждате!", коментираха очевидци от съседно заведение в квартала. Полицаи пък едва успяват да отдръпнат десетките зяпачи, заради които късове асфалт продължават да се свличат.

Видео от спасителната акция - вдясно или тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/2/14 17:54

    НА СЕРГИЯТА ПРЕД 22 БЛОК РЕДОВНО ПИЯТ БИРА И Е ПЪЛНО С ПРАЗНИ БУТИЛКИ , ОСНОВНО ОТ ЗАГОРКА !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/2/14 17:54

    след честите аварии кото предизвикваха, сега и тази инцидент, май наистина ще се окаже че строителите на водния цикъл не са професионалисти.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/2/14 17:57

    КЪМ КОЯ ФИРМА Е РАБОТИЛ???

    ОтговорИзтриване
  4. emi piqt 3,4 biri po vreme na pocivkata

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/2/14 17:59

    Пияни????Я стига ...явно на работодателите така им отърва ....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/2/14 18:44

    18:41 - Ей едимпат спрете с вашите хуления.Бил пиян не знам какво. Ако това е баща ви примерно няма да пишете такива глупости.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/2/14 19:43

    Какво правят работниците в неделя, това не е ли почивен ден? Къде е инспекцията по труда, докога ще е така? Не стига, че се експлоатират шивачките, сега и строителните работници ли? Хайде институции, събудете се! Докога с този хаус и безнаказаност. Пияни били, дрън, дрън та пляс....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/2/14 19:45

    Ако са били пияни работниците, тогава кой им е разрешил да работят и да влизат в изкопа?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/2/14 20:47

    Пияни или не,те са на работа,а свличането на земна маса няма нищо общо с това колко бири са пили.И тук дали са пили бира или лимонада не е място за коментар.И господ е рекъл:Шест дни работи,на седмия почивай! С този воден цикъл май съвсем го зациклиха.То бяха аварии,безводие, та сегаи трудова злополука. Какво още да очакваме?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/2/14 23:00

    V taq Balgariq opraviq nqma bai-ganio sme se rodili i takiva 6te si omrem a vsi4ki institucii spat za6toto 6efoveto na tezi institucii karat skapi koli ot ru6veti

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/2/14 10:02

    dosega pieha pred magazina na grozeva a sega piqt pred zornicata

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/2/14 11:11

    abe koito pie zlo ne misli

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.