Млада майка и малкото й дете са били мъртви от 3-4 дни в Джебел, като труповете са открити едва днес.
Става дума за 22-годишна жена и 7-годишната й дъщеря. Жената, която била разведена преди повече от година, била зарязана от новото си гадже.
24-годишната Джейлян е била на квартира в блок до гимназията в Джебел.
"Дойде в града от района на Фотиново или Старово. Родителите й работят в Германия и я издържат. Нае квартира на първи етаж. Днес завоня много е се обърнахме към полицията", разказаха за 24rodopi.com съседи. Те твърдят, че за последно са виждали младата майка преди 3-4 дни. Полицията още не е уведомила родителите на Джейлян в Германия.
Снимка: 24часа

Джейлян и Джейда са насечени жестоко - тук

Видео за двойното убийство - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/4/14 17:57

    напоследък тези ужасни новини ми идват в повече... да почиват в мир,а онзи изрод да го затворят доживот!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/4/14 10:38

    .....V DJEBEL JIVEYAT HAYVANI TE SA EDNO NEPOSIMO PLEME.......

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.