Ако Ахмед Доган стигне до извода, че изказът на Бойко Борисов в отправянето на послания и аналитичният му стил – било с мазохистичното възприятие от избирателя на думите му за „човешкия мат`риал в България", било със сравненията на българската политическа реалност с родния и световния футбол – му носят огромни дивиденти, той ще направи важна стъпка. Доган ще се появи с нова визия. До ден-два ще седне на диванчето  в „Шоуто на Слави" и с усмивка ще каже:
„Колеги, мачът „Евроизбори по български" вече е свирен. Край. Имаме резултати, безкрайно много тълкуватели, а на пистата вече се блъскат гадатели. Какво ли, аджеба, следва оттук нататък?
А някой може ли да ми каже кога бе свирен първият съдийски сигнал за този мач? В 6.00 часа на 25 май- неделя? Или месец по-рано с обявяването на старта на предизборната кампания? Тинтири-минтири.
На 19 януари 2013 година, колеги, беше даден първият съдийски сигнал. Помните ли доклада ми пред Осмата национална конференция на ДПС? Не, сещате се за оня с пистолета, нали?
Днес ще ви го дешифрирам. Днес ще научите, че резултатът 6-4-4-2-1 беше заложен още на 19 януари 2013 година.
Аз ще ви говоря за спектакъла „Барселона" – „Реал", моля не подскачайте „Ама, Лудогорец" стана шампион на България".

Нека да припомним, че анализът на Доган, прочетен наполовина от самия него пред 800 делегати в НДК, а другата половина – от Лютви Местан, остана на заден план заради атентатора Октай Енимехмедов.
В четири абзаца от недовършеното слово на Доган (заради нападението на Октай Енимехмедов – б. р.) се анонсира създаването на нов политически продукт, който да бъде нещо като тюрлюгювеч с популизъм, омешан с лексика а ла „Те това е моят човек", посолен с надежди и отварящ апетит за мечти.
Само един социолог, свързан с една от големите партии у нас, се опита да анализира два от абзаците, но успя единствено да стигне до извода, че …Доган се чувствал самотен и отчаян.
Въпиюща недалновидност!! Ахмед Доган да е самотен и отчаян в една държава, в която след избори, всички казват, че са победители?! В една държава, в която 80 на сто от политиците местят плахо пешки на шахматната дъска и се бият в гърдите, че са шахматисти. Но пък в същото време признават, че Доган е гросмайсторът в политическия шахмат.
Днес вече не е важно дали една банка, която бе във вихъра си, оперирайки с държавни пари, плати най-скъпата предизборна кампания в България от 1989 година насам. Или пък парите са от един Омански фонд.

Днес вече е належащо да се отбележи, че 6-те мандата на ГЕРБ не тежат колкото 6-те мандата на Доган. Той, вече почетен председател на ДПС, е много доволен от резултатите от евроизборите. Партньорът на Движението – БСП, е сразен. Най-големият опонент пък е зависим. Зависим от него, от неговите резултати.
„Разберете ме, пред движението и пред вас се отварят нови хоризонти. Мен ме демонизират, но вие всички заедно, без да се делите, ще покажете, че ДПС милее за България. След изборите през юли България ще се управлява от коалиционно правителство, в което ще бъде и ДПС", това заявил Доган в нощта преди конференцията. Той бил привикал най-близките си хора от партията в така нар. „Сараи" в столичния квартал „Бояна". Бил непреклонен: Утре ще има изненада, поднесена от мен!
На 100 процента решил да предаде щафетата на Лютви Местан, а в очите му имало пламък.
Изненадите на 19 януари 2013-та година, заложени от Ахмед Доган, не постигат ефекта си. Покушението срещу него става водеща новина, а 4 абзаца в доклада му, в които още тогава се анонсира появата на подобно на днешната формация „България без цензура" явление, остават незабелязани от анализаторите.

(Следва)

Четете поредицата „ГЕРБ – 6 мандата, Доган – 6 мандата… Защо на грешен адрес търсят човека, който ще каже „Денят Х е! Вървим към нови избори"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/5/14 11:18

    Нацията дИ/е/градира навсякъде

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/5/14 11:32

    11.18 - И явно тази деградация е започнала от теб!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/5/14 11:51

    О С Т А В К А !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/5/14 11:54

    Този мач сме го играли хе-хе-! Срути се рейтинга на БСП / дядо ви от село

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/5/14 20:17

    ma4a sega zapo4va gospoda samo sidiyski signal sme 4uli.gerb-dps sre6tu bsp-barekov.razbrahme no kisno. politika bratleta

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/5/14 20:55

    Абе Мачо стар си, бягай от тук-к`во каза: "Старост не радост"!. Мачо стига си се клатил, много пиеш, защо, какво ти тежи-че си стар, стар си, но който не се е родил, той не е остарял/съпругата на Мачо

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/5/14 12:05

    Чий продукт е "Цензурата на Бареков"? Всички политици са продукт на Доган. Опровержение моля....айайайайййййййййййййййййййййййййййййййай

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/5/14 16:36

    Ауууууууууууу

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/5/14 19:49

    Ver para. Para yok. Gule gule.................sigan

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/5/14 04:58

    ima dps,,niama demokracia i sad,,za6toto dps kupuva masovo 4rez ciganite,,ama masovo,,i za6titava car kiro i drugi,,niama sad za tiash,,i dps darji presata,,4rez peevski,,ima dps,,ima natisk,,,niama zakoni za vsi4ki,,niama evrofondove,,niama da ima sad i ravenstvo pred zakona,,niama da ima investicii,,niama da ima razvitie,,,6te ste bedni

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.