Коалицията „Патриотичен фронт" ще „къса" гласове от ГЕРБ и БСП в Кърджали, като обяснява на избирателите, че едната партия е управлявала заедно с ДПС в последния мандат, а другата се гласи за прави коалиция с Движението след 5 октомври. Избирателната активност в града край Арда „патриотите" ще вдигат с говорене за активността сред изселниците.
Това става ясно от думите на лидера на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов и съпредседател на коалицията „Патриотичен фронт", с която партията му ще се яви на изборите заедно с НФСБ.
Водач на листата на „Патриотичен фронт" в Кърджали е Ирина Караджова, журналист в телевизия СКАТ.
„Около 800 000 са мъртвите души, което предполага една фалшификация на изборите. Второ, купуването на гласове. Няма полицейски началник и политик местен, който да не знае в даденото населено място кой е тарторът в купуването на гласове. Тези хора трябва предварително да бъдат извикани, съставени предупредителни протоколи, трябва да бъдат следени и трябва да бъдат санкционирани радикално, но не след изборите, а по време на самата кампания. Третият въпрос, който поставихме пред премиера Близнашки, е въпросът с гласуването в Турция. До четвъртък имаше заявки за 129 секции. До 8 септември, когато е крайният срок, може би ще станат и 300. Смятате ли, че е нормално едни хора, които постоянно живеят в Турция и които сега избраха Ердоган на власт, да определят и бъдещето на България", изброи Каракачанов.
Той е категоричен, че тези въпроси касаят честността на изборите. ВМРО беше в коалиция с "България без цензура" на изборите за евродепутати и тогава стана ясно, че тази коалиция е купувала най-много гласове в Кърджалийско.
Лидерът на ВМРО изрази опасенията си, че в момента чрез изселнически организации в Турция, които се ръководят от турското външно министерство, а и от специалните служби на Турция върви кампания да се гласува за ДПС.
"Това е кампания, организирана от турската държавна администрация. Кажете ми, честни ли ще бъдат изборите, ако в Турция се изсипят 200 000 гласа? Това са неща, за които говорихме с господин Близнашки и той ни даде уверение, че е набелязал съответните мерки. Организирахме среща, която ще имаме и следващата седмица с министъра на вътрешните работи", допълни Каракачанов в радио предаването „Седмицата". Според него работата на това правителство се базира на две части - да организира честни и прозрачни избори и да пази финансовата стабилност в държавата.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Аптикадир31/8/14 12:05

    А АМЕТ Доган след това пък ще скъса задниците на съпредседателите на Патриотичния фронт, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов !

    ОтговорИзтриване
  2. Наджие31/8/14 15:55

    Приятеля на водача на Патриотичния фронт в Кърджали не беше ли АМЕТ от с.Зимзелен ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/8/14 16:19

    НФСБ и ДС-МВРо са НЕ "патриотична", а ПАРИЧНА колаиция oт тип ОФ-цукало, запълнено с остатъчни ДС+БКП екскременти със зловонна смръдня!!!

    ОтговорИзтриване
  4. АТАКИСТ31/8/14 17:05

    На такъв Патриотичен фронт аз казвам-ЗАААААААРТ !

    ОтговорИзтриване
  5. Бай Ставри31/8/14 20:56

    Този АМЕТ на коя партия е член, на НСФБ или ВМРО ?

    ОтговорИзтриване
  6. Дядо Гошо31/8/14 21:23

    Тази баш АМЕТ ли намери ? За такива патриоти аз бих се срамувал да гласувам !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/8/14 21:32

    АМЕТ е на харманлийската ракия партия !

    ОтговорИзтриване
  8. Патриот1/9/14 14:50

    АМЕТ, а ?

    Срам и позор !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/9/14 15:10

    САМО БОЙКО мисля, че ще може да се справи със ситуацията...Вярвам на него. Той е сериозен, амбициозен, улегнал....Турци и българи трябва да се уважаваме, а не да се мразим, както някои турци правят...Нека всеки да си живее живота по своему. Те като искат да правят вили, къщи, замъци, злато, богатства нека си правят и имат, не им завиждаме, а ние т.е. някои българи се задоволяват с малко-един апартамент, една кола, една прилична заплата, семейство, деца и толкоз...Животът е кратък и затова с омраза не трябва да се живее. Много често започнах да чувам и от циганите. Ние имаме много апартаменти, пари, а вие нищо нямате, само по един апартамент..., и затова казвам, не искам да се бъркам на тях, но не искам и техният съвет, нямам нужда от съвети, достатъчно Бог ни е дал най-необходимото...
    Бойко, в теб само в теб ни е надеждата! Трябва ни човек като теб. Здрав,як,добър,привлекателен,умен,разумен,не е националист, както някои го изкарват...Българите в Кърджали всички трябва да гласуваме за него. Ако не аз напускам бг след изборите. Ще има да се мъчите с някои турци-фанатициииии, тежко ви и горко. Наблюдавам нещата, как стоят в града ни. Не казвам, че всички са фанатици, но стига един да ти развали настроението и то ще ти държи влага дълго. Все пак ние сме мислещи хора и неправдите ни дразнят. Гледат те в очите и те мамят. Как да им обясниш, като много думи на български(20 г.) не знаят какво им казваш!?!?!?!

    ОтговорИзтриване
  10. Пенсионер с патриотични възгледи1/9/14 16:03

    Щом най-големия патриот Волен Сидоров ки свали гащите на Амет Доган, а и сега чувам, че водачката на патриотичния фронт в Кърджали е хош беш с АМЕТ от с.Зимзелен просто нямам думи.

    ОтговорИзтриване
  11. Марин3/9/14 13:03

    Кога ГЕРБ са си партнирали с ДПС тъпако?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.