Бившият финансов министър в кабинета „Орешарски"  Петър Чобанов (на снимката)  е поканен да води кандидат- депутатската листа на ДПС в 25-ти Многомандатен избирателен район в столицата. Това съобщиха за 24rodopi.com  отлично осведомени източници от централата  на ДПС. Друга столична листа на Движението ще води бившият спортен министър Мариана Георгиева. Генерал от Българската армия пък ще е начело на 24-ти МИР в София. Това е бившият началник на отбраната ген. Симеон Симеонов. 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/14 14:37

    А сега Милко да каже ДПС и БСП не са ли братя
    Очакваме коментара на другаря Бангасаров

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/8/14 15:34

    нали го канеше бат Бойко в неговия кабинет

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/8/14 15:40

    Веске! Другарко Тодорова, какво става? Да не отидеш и ти при ДПС-то?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/8/14 15:41

    Този Генерал от армията да не онзи на който е донасял Доган като е бил войник ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/8/14 15:45

    a, bg darjavata barabar s bg narod se prenasya na toplichko v Siria, Iran, Irak da se spasyava?! i tova e dobro reshenie za spasenie na bg narod i bg darjava ot studenata minusova zima i ot bezparichieto?!
    nali po tosi nachin e osnovana bg darjavata na dneskashnite zemi ot bg han Asparuh prez 681 godina ?! e, togava sigurno e bilo dosta toplichko i zelenichko priyatnichko oasische bez NATO - EU i tehnite blagopriyatni za klimata raketi?!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/8/14 16:34

    Генерала е Мюмюн от Минзухар.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/8/14 17:47

    Не може така да се петни името и репутацията на ДПС с някакъв червен башибозук.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/8/14 17:48

    Генерали каква работа имат в ДПС някой знае ли ? ДПС вече в листите да не е почнал да взима хора дето са прави ли възродителния процес

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/8/14 17:49

    Партия ДПС отдавна не е партия на етническите турци и в нейните лидери няма нищо турско освен имената им. Партия ДПС е просто една олигархична групировка както и останалите управляващи партии, но предимството на ДПС е в това, че има сигурен електорат и нейните позиции растат, защото нейния материал не е спирал 25 години да гласува и гласува само за тях, докато другите партии губят избирателите си отвратени от геноцида, който провеждат на народа. Затова на всеки следващи избори избирателната активност пада и от това печели ДПС, защото техните гласове не се губят, а на фона на по-малкия процент гласували присъствието им в парламента се увеличава. Скоро както е тръгнало половината от депутатите на ДПС ще са етнически българи и тогава наистина дпс няма да може да бъде обвиняване, че е етническа партия, макар тя разчита единствено на гласовете на етническите турци.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/8/14 18:30

    До 17:49І
    "...отдавна не е партия на етническите турци"...абе анонимен, това го казват вашите турци, а не християните. Познаваме доста турци и те ни казват, че дпс е "националистическа партия"... там пиле не може да хвръкне. След време може да ви наложат отгоре да приемате християни, но преди това нямало е как да стане. Сега започвате с помаците, след това с циганите и накрая с християните, ако е останало свободно место за тях, аз вяра на дпс нямам, проста съм, но понякога простите хора повече разбират към къде клонят везните. То и на Доган майката не е с висше образование, но е умна. Това се отнася и за покойната майка на Местан(Бог да я прости), думите и излъчваха топлота, и двете съм ги гледала по телевизията. Децата им са умни-Доган и Местан, но защо така ми каза една известна акушерка, че дпс е националистическа партия, това е било преди 2-3 г.. Нещата с всеки един ден се променят. Ще се радвам, ако във вашите листи на дпс видя повече християни. Ама страх лозе пази. Който се докопал до дпс веднага му виждат сметката, защо така бе Доганчо. Доган е много умен, като майка си и той, но много депутати предишни от дпс му се нервят. Един мандат и айде в къщи. Щом веднъж не си се изказал през тези 4 г. той ги пращаше у дома. Тогава беше по-млад, сега е по-зрял и не вярвам да повтаря грешките...,а може би е прав. С умни хора не искам да споря. Те и от другите партии трябва да постъпват, като него. Щом през тия 4 години не си се изказал нито веднъж, обратно у дома хахахаххххххххххххххх

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/8/14 18:32

    Господа които гласуват за ДПС ,каква работа имат в ДПС Камен Костадинов ,Йордан Цонев ,Генерали,Христо Бисеровци ,Ходжи като Шабанали ,Пеевски някои може ли да ни каже ...тези лица колко гласове докарват на ДПС че се номинират тези хора

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/8/14 19:16

    DA UCREDITELITE NA PARTIYATA DPS SA KOMUNISTITE.SEGASCHIYA BSP.TE SA SIZDATELITE.IMAT WZAIMNI INTERESI.

    ОтговорИзтриване
  13. BG konsult25/8/14 21:14

    Abe polugramotni idiyoti koy e kazal che DPS e Turska partiya
    DPS e sponsor na DS ili segashnia NS, demek natsionalna sigurnost.
    Heyyy Turk milleti siz sustukcha DPS yedi kat sulaenizi siktim sene sikecek

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/8/14 00:07

    Какви ДС-та какви 5 лева? Нали знаете интереса клати феса, няма ДС няма нищо всичко е пари и далавери. Тези пари толкова са им замаили главите на всички и затова не знаят и те на кого служат. Няма морал, няма принципи няма нищо, всичко е борба за власт и за пари. Разберете ДПС на най-високо ниво се чувстват повече българи отколкото турци- възпитание, манталитет, навици приятелски кръгове, олигархични кругове всичко ги свърза. Вашата бленувана турция за тях е непозната и опасна.
    Аз съм българин и дпс все повече започва да ми харесва като партия, защото се работи професионално, докато в другите партии нивото много падна. Пълно е с прости хора, хеле па в герб там интелигенцията се брой на пръстите на едната ръка, всичко друго пълна скръб.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/8/14 08:37

      Abe arkadas ha DS ha DPS se edno. Gerb pak edna partia na pojarnikar, vij kardjali palno s polugramotni. Kak se nadprevarvat za parche ot tortata

      Изтриване
  15. Анонимен27/8/14 15:37

    Какво хубаво може да се очаква от ДС доносниците ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.