Убийство, извършено в землището на село Синигер, беше разкрито за четири часа от криминалисти на РУ-Крумовград.
Сигналът, че 70-годишен жител на селото не се е прибрал в сряда вечерта в дома си, бил подаден вчера около 8,30 часа. Незабавно е била сформирана група от криминалисти и след четиричасови издирвателни действия полицаите задържали Х.Н./52/, който по-късно е преведен в управлението в Кърджали.
По първоначални данни убийството станало около 19,30 часа в сряда. Двамата мъже имали спор от битов характер преди време и при срещата им отново станало спречкване. По-младият пребил с юмруци опонента си, след което го натоварил на лекия си автомобил "Рено" и го изхвърлил в землището на село Голямо Каменяне. Дежурна оперативна група, съдебен лекар и прокурор са извършили оглед на мястото на престъплението. Тялото на убития е транспортирано в кърджалийската болница за аутопсия. Автомобилът е иззет. Образувано е досъдебно производство за убийство под наблюдението на Окръжна прокуратура.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/14 10:53

    Браво на г-н Спасов!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/9/14 16:34

      Ne e hubavo da se hvali covek sam.Po dobre e drugi da te hvalyat.

      Изтриване
  2. Анонимен26/9/14 11:02

    Spaskata e opsen,znae si rabotata. Vse pak e ot Momchilgradskata shkola :)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/9/14 11:10

    Dase nakazvat po nay strog nacin ubiytsite

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/9/14 11:24

    Мангал долен,тръгнал с пенсионери да си мери силите,защо не се пробва с някой на неговата възраст да му избие зъбите,за този убиец само ритане докато не му се изкарат червата от корема,помияр мръсен....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.