В област Кърджали тече безпринципна и етнополитическа саморазправа със служители в регионалните структури на различните министерства. Това обявиха кметовете на седемте общини в региона. Както вече 24rodopi.com писа, те поставиха подписите си под Декларация, която ще бъде изпратена до президента Росен Плевнелиев, премиерът в служебното правителство Георги Близнашки, министъра на земеделието, посланици, както и европейските наблюдатели от ОССЕ и ПАСЕ.
„Ние сме силно обезпокоени от силовата намеса на временното правителство. Тече усилен процес на политически уволнения в региона извън рамките на европейското поведение. Тази етнополитическа чистка в структурите на държавната администрация идва в един момент, когато държавата се нуждае най-много от съгласие. Всички новоназначени лица са представители на една определена политическа сила. Ние настояваме президентът Плевнелиев да спре този процес, което ще доведе до едни по-честни и равноправни избори. Ако това не се случи ще считаме, че има пряка намеса на правителството в полза на една определена политическа сила", заяви кметът на Кърджали Хасан Азис. Към Декларацията на седемте общински управници има изложен и списък на всички лица, уволнени в рамките на последната седмица. Те са служители на регионалните структури на Министерството на земеделието и горите. „Това са хора с дългогодишен стаж. Двама от тях са началници на земеделските отдели в Джебел и Момчилград. Същото съвсем скоро очаква и шефът на Областната дирекция по земеделие Гюрсел Емин. Уволнението му от службата е забавено поради факта, че е в отпуск. Мотивите, с които тези служители са отстранени, са формулирани като „изтичане на изпитателния срок" от назначението им", допълни Азис. Според областния лидер на ДПС и кмет на Джебел Бахри Юмер в основата на политическата чистка е областният координатор на ГЕРБ в Кърджали. „Цвета Караянчева заповядва и уволненията са факт", обяви Юмер. „Има един горски служител в Момчилград, който открито заявява „Идва моят ред, внимавайте всички", заяви кандидатът за народен представител Ердинч Хайрула.
Според кметовете подобни силови уволнения са начало на манипулация на изборния процес.
Сред уволнените били: Аднан Дормуш  - с 6 години стаж, Мелиха Дилбер - 15 години стаж, Павлин Кръстев –  2  години стаж, Надя Стефанова- 4 години стаж, Рушен Руфат – 20 години стаж. Освободени били и началниците на общинските служби по земеделие в Джебел Юксел Мехмед (с 10 години стаж) и на Момчилград Ерсин Юмер (с 3 години стаж).
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

89 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/9/14 15:04

    Смешен плач!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/9/14 15:05

    пного правилно прави са кметовете

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/9/14 15:09

    a dps kato naznachavashe i mahashe? stiga s tazi omraza

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/9/14 15:13

    А когато Вие дойдохте на власт с БСП и АТАКА и уволнявахте кадри от държавните институции не извършвахте ли чистка?!
    Или за Вас може, но за другите не?!
    Настина НАГЛОСТТА на ДПС е ужасяваща!

    А Вие, когато уволнявахте кадри от държавните институции не извършвахте ли честка

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/9/14 15:17

    ами политически назначения се чистят с политическа чистка, как по друг начин да изчистят.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/9/14 15:18

    А кой заплашваше от трибуната на парламента"Боли ли като ти вадят зъбките.Боли нали и т.н." христо бисеров беше, с малка букви.Може да не е точно така но беше прибилизително така, казано.Къде е този сега, който щеше да вади зъби.Не се сърдете, не ревете правихте го и вие и правят го всички.Седнете и се разберете един път за винаги да се спре с тази порочна практика в политиката.ДПС, махнете и квотния принцип в управлението! Дайте възможност на умните и кадърни хора1 без значение какъв произход имат, какво име носят, каква религия изповядват.Поставете в общинските и парламентарни листи представители от всички етнически групи и общности, но не ниско образовани и лесно манипулируеми креатури.Дайте им да растат кариерно и ще видите, че нещата ще започнат да се получават.Кои са в листата на ДПС в областта-знаем ги кой на кого е и пр.Така е и в другите партии.Правилно казват в Кирково, за кого да гласуваме, то няма един от нашия район.Не е ли така и в другите райони ? В противен случай ще си останете само с декларации, с които само ще противопоставяте и манипулирате бедните хора, за които етноса и религията нямат значение.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/9/14 15:21

    23/9/14 15:13 Нямаше чистка. Ако беше така, ти днес нямаше да ползваш служебния си компютър за политическа пропаганда.
    Ужасяваща е перспективата ГЕРБ на власт - за България разруха и отчаяние!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/9/14 15:33

    СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗПАРТИЙНО ЛИ Е ИЛИ ГЕРБПАРТИЙНО???

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/9/14 15:34

    СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СА ХОРА НА ГЕРБ И ББ

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/9/14 15:39

    tova e praktika na vsi4ki upravlyavasti za kakvo hlen4at

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/9/14 15:43

    Следващият е диликтора на гоското в момч
    илград и кирково.Само шукрито е за шеф в Момчилград.Да му мислят от ловното

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/9/14 15:57

    Да се махат всички червини калинки назначени по вррмето на БСП .

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/9/14 16:04

    İZYAJTE SE ÇAKALİ .........

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/9/14 16:05

    Правителството на Станишев не направи такава безпринципна политическа чистка затова сега герберастите се връщат на власт с надувки. Вече се разказват легенди какво се случва след връщането на Гочева на работа. Тази жена си мисли, че командва в дома си. Ако БСП беше правила чистка, тя вече щеше да е забравила къде се намират офисите на земеделието, а тя бе оставена на работа там но понижена в длъжност. Тъпи гербери, следващият път няма да има прошка да знаете. И да вземете властта няма да е за четири години, само след няколко месеца ще бъдете изметени като ненужни и вредни за б народа!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/9/14 16:11

    A be Cherveni bokluci zaradi vas darjavata strada veche 65 godini. Nikoga da ne stapvate vav vlastta . ste vi izdyhame kata esenen vqtar za godini napred.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен23/9/14 16:15

    Каква етно -политическа чистка сънуват тези от ДПС..На такива трябва метлата на баба яга.Това не е чистка ,а възстановяване стабилността на българската държава с можещи ,знаещи и милеещи за свой род и родина българи .Това е бъдещето на България, верни поданици на своята родина ,

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен23/9/14 16:20

    SLEDVASHT PAT NAMQ DA IMA......

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен23/9/14 16:29

    Какво направи Борисов за България бе, промити мозъци? Доказано е дори, че магистралите са по-малко км от тези на тройната коалиция! Вие луди ли сте, какви сте, баси феноменалните малоумници сте герберите. И не бъдете толкова сигурни, че скоро пак няма да бъдете изритани като мръсни котета от властта, която между впрочем вече сте решили че я имате. Ще видим на октомври колко са глупаците в страната. Ако сте болшинство, значи си заслужавате гадната, бедна и просешка съдба. Нека да ви вдигнат тока не с 50 ами с 150 процента, умирайте от глад и си карайте каруците по магистралите на Бойко. Баси недъгавия народ.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен23/9/14 16:32

    Ееее трябва да има реформи, не само на директорите, а и на тези, които не могат да се справят със задълженията си. БСП нищо не направи т.е. уволни хората на герб и сложи техни партийни кадри от бсп и дпс...Когато фактите говорят и Боговете мълчат!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен23/9/14 16:34

    Поздравления, за адекватната реакция......

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен23/9/14 16:35

    ХРИСТО БИСЕРОВ ПИТА БОЛИ ЛИ?

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен23/9/14 16:35

    Да ви е за урок. Като взехте властта половин година не можехте човек да махнете. видяхте ли сега как се мете. Другия път като вземете властта махайте с текмета.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен23/9/14 16:36

    Другари Депесари, а вие защото не освободихте на Търли гъза гъза Георги Грозев??? Защо си плати нали? Сега пишете декларации а само да можехте да видите доносите на Грозев.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен23/9/14 16:38

    ХАЙДЕ СТИГА СТЕ РЕВАЛИ КАТО ВДОВИЦИ ЗА Х.......Й
    ВИЕ ГО ПРАВИТЕ СЪЩОТО КАГОТА СТЕ НА ВЛАСТ.
    КАЖИ БЕ БАХРИ В ДЖЕБЕЛ КОГО СИ НАЗНАЧИЛ ОТ БЪЛГАРИТЕ БЕ ВСИЧКО СА СИ ВАШИ.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен23/9/14 16:40

    БОЛИ ЛИ А ? БОЛИ ЛИ ?

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен23/9/14 16:41

    Браво господа кметове, време беше да реагирате и да защитите хората, които се уволняват само по политически причини! Сигурен съм, че всички те ще бъдат възстановени на работа от българския съд, но на кого му пука, нали пак ние данъкоплатците ще платим сметките.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен23/9/14 16:42

    Уволняващи и уволнени още не знаят, че след 5 октомври ще има правителство на ДПС и ГЕРБ. Как ли ще се гледат тогава?

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен23/9/14 16:43

    Да, грешка беше че не махнахте всички гербери като взехте властта. След това сгрешихте като я сдадохте само защото шепа соросоиди срещу плащане врещяха по един час в столицата срещу кабинета Орешарски. Дано сте си взели поука от случилото се дотук.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен23/9/14 16:50

    и адвокатите трябва да намажат, ...нямат работа...сега ще има и за адвокати, съдии, чиновници, призовкари, ...ясно нали...кво ви казвам...истината е тази. аз не бих се занимавала с дела, който е водил дела само той знае-неприятно,нерви,пари,...и накрая, делата се печелят от силните на деня...,всичко така е объркано в тази наша държавица, всичко е корумпирано...както при соца и сега всичко е парииииииии. Имаш пари имаш всичко, нямаш пари духай супата...И да не си психично болен, като гледаш всичко около теб и ако си чувствителен....точка...не си заслужава да се пише дори

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен23/9/14 16:52

    От къде на къде началника на земеделието е с 10 г. Стаж. Нека да видят как са се чувствали уволнените от тях по време тройната коалиция

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен23/9/14 16:57

    Стига с тия гербери. Трябва да работят можещи, знаещи хора, а не неграмотници. Конкуренцията е жестока. Който е по-по-най той трябва да заема определена длъжност. Не може да си завършил парцаленото училище и да работиш като икономист и много други примери мога да ви дам. Само дето си губим времето в писане. Дано нещо се промени. Има хора навън и чакат в БГ нещо да се промени, за да се върнат, колкото на някои хора да не им се вярва. Ще се върнат...Може би няма да се върнат в К-ли, но в по-големите градове-Да.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен23/9/14 17:03

    В България ще е така. Няма държавници. Има смяна на едни пичлемета с други. Вече няма и потенциал за промяна. Това е желанието на народа - наще, ваще да тече сеира и толкоз.

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен23/9/14 17:07

    Попитайте момчиловгратския горски колко грехове направи в лова господ има

    ОтговорИзтриване
  34. Шакир23/9/14 17:31

    Така и не разбрахме ,кой предложи Пеевски
    А с Христо Бисеров ,пак служебното правителсто ги изчисти

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен23/9/14 17:46

    Няма значение кой ще е .Важното е БСП да е извън властта. Анадънму ?

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен23/9/14 17:48

    никой не чете май уволнените със какъв стаж са... всеки коментира все едно хората са назначени последната година..... смешно е!

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен23/9/14 18:05

    Мачкай Цвете, мачкай!

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен23/9/14 18:09

    Koye tozi gorski od momchilgrad niyamali ile nemoje dane kato direktora na gorskoto Ayhan Mumun I gorskiya od djebel gyunayo debeliya te napraviha koperaciya vgrada nikoy negili vija isa narabota nat golemot dalaveraciyi

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен23/9/14 18:20

    A вашите назначения какви са бе, ДПС? Кметовете да си погледнат своите администрации, да кажат защо се говори на турски в работно време с гражданите и между служителите, да кажат кои са фирмите, с които работят и т.н. Сега ви боли, а като се назначаваха само турскоезични не ви дразнеше! Как не ви е срам!

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен23/9/14 18:25

    Туй ли ви е работата бе, кметове, в работно време! Да пишете политически декларации?! Засрамете се и си вършете работата, за която получавате заплати!!!

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен23/9/14 18:27

    Скъпи, мили герберастчета, напъващи вратни жили и трошащи пръстчета по форумите. Не се хабете, вие просто сте за съжаление. Когато след 5 октомври се прегърнат Борисов и Местан, как ще ви гледа в очите Караянчева.

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен23/9/14 18:35

    А вие господа депесари като бяхте на власт колко етнически българи назначихте на важни постове във Кърджалийско - 0 .Завзехте всички държавни служби в града и назначихте селяни със купени дипломи неможещи да говорят на български език.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен23/9/14 18:38

    17:48: СЪС какъв стаж са... пише се С какъв стаж са...
    няма значение, от кой, от коя партия е. трябва да се назначават хора с качества...
    робството е зло и трябва да се премахне. уверявам ви.

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен23/9/14 18:39

    Цвета не мачка и не маха, а служебното правителство. анадънму шинди

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен23/9/14 18:40

    Сербезов !!! - 18:09 ха-ха-ха

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен23/9/14 19:20

    Цвете , няма ли да изчистиш и малко от НОИ, като например г-жа Янчина! А между другото тя не те ли предаде като след това обърна дупе на БСП. Помисли и за там. Все пак тази институцията е по-важна от разни ми ти горски! Все пак ние сме за нейното отстраняване, ако трябва ще предизвикаме и проверка от министерството! Бъди здрава Цветка, очакваме реакцията ти.

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен23/9/14 19:44

    Защо подвеждате хората бе??? Какъв стаж бе? В Областната дирекция по Земеделие всички така наречени уволнени, нямат и 1 година стаж! Всички бяха назначени преди година на мястото на хора с наистина повече от 5 до 10 години стаж точно в Земеделието! Абсолютна дезинформация, не Ви е срам! Нас бившите служители ни смачкахте по най-безпардонен начин, с оказан невероятен натиск и заплахи, а сега се правите на защитници на "онеправданите"! Двуличници!

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен23/9/14 20:00

    Очакваме реформи във ВиК, болницата, НОИ. Сега е времето .....късайте до кокъл!

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен23/9/14 20:01

    Ако не станат по -твърди в съкращенията си, ние ще оттеглим доверието си в ГЕРБ! Мислете! Умната! и по здраво със сатъра!

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен23/9/14 20:11

    До 17:48 Явно нямате и понятие от това, какво е държавен служител и Закон за държавния служител! Прост народ, слаба държава! Радвам се, че не всички са като Вас...

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен23/9/14 20:22

    16:15 za kakvi moje6ti mi govori6 be idi i vij be kakvo pravi po cyal den ob6tinskia savetnik ot gerp koito raboti v zemedelieto be idi vij svar6il lie za 5 pari rabota i mu vij i zaplata pak togava govori proteje na karaian4eva

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен23/9/14 20:34

    вярвате или не герб и дпс след изборите ще са коалиционни партньори и тогава искам да видя как обичаната от вас заблудени герберчета цвета караянчева ще обясни това на българите в кърджали - да ви кажа ли как - никак - защото изобщо не и пука за вас, интересува я само най приближената до нея група и близките и.

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен23/9/14 20:48

    Na direktoza na zemedelieto ersin nyama nikakvo znacenie dali e director ili ne toy si napravi programata za kaliforniyki cervey isi zema apartament no obace programata nee virhu nego a na priyatelkata si !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен23/9/14 20:49

    20:34 това го знаят и децата от детската градина..всички са един дол дренки без изключение..имаш роднина депутат добре е..немаш, ...жалко, че много по-умни ..са извън политиката..

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен23/9/14 21:13

    Свиквайте! ГЕРБ ще дърпат конците скоро

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен23/9/14 21:14

    20:34```` това ни е ясно, ...

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен23/9/14 21:14

    Очаквайте скоро и нови седем кмета от ГЕРБ. Великолепната седморка

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен23/9/14 21:21

    Г-жа Гочева знаете правата си но не забравейте имате и задължения време е да докажете -Неотменимото и свещенно правило за частна собственост и Вие знаете че то е РАЗРУШЕНИ

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен23/9/14 21:41

    koy kogo e naznasil,ta da gi...............nyakoy znaeli

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен23/9/14 21:46

    29/9/14 21:21 )) ...и Вие знаете, че то е РАЗРУШЕНИ ??, не мога да вдяна

    ОтговорИзтриване
  61. Анонимен23/9/14 21:50

    19:44 като си толкова знаещ/а защо не питаш караянчева с какъв стаж и с какво образование е зълва й която работи в земеделската служба при гочева и как така от шивашката фирма стана държавен служител благодарение на гочева

    ОтговорИзтриване
  62. Анонимен23/9/14 21:59

    батак майци

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен23/9/14 22:38

    ot 16.05. otgovarqm ti. koe poveche podhojda, edin Gerber da se nareche gerberast, ili edin depese DUPESAR. hahaha, vijdash li prilikata??!!

    ОтговорИзтриване
  64. Анонимен23/9/14 22:46

    a ti zashto ne idesh da vidish kolko sa v poveche horata,koito poluchavat zaplata v obshtinata,ami si stanal da sledish savetnika ot Gerb.abe tikva, idi da sledish shofyorite na obshtinata,koito cql den prodavat nafta. onq savetnik ot Gerb moje da ne e rabotil mnogo, no pone ne krade i ne vredi.taka che, mlaklvay.

    ОтговорИзтриване
  65. Анонимен23/9/14 22:50

    До 21:50 Питах я, Караянчева! Каза ми, да Ви предам, че в земеделието има и хора, които са назначени по Кодекса на труда! Че не ВСИЧКИ СА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, но Вие това няма как да го знаете! Образовайтееее се, малко повече обща култура....

    ОтговорИзтриване
  66. Анонимен23/9/14 22:58

    21:46 Извенете -"НЕ МОГА ДА ВДЯНА"

    ОтговорИзтриване
  67. Анонимен23/9/14 23:02

    ЧАКАМЕ И В МВР КАЛИНКИТЕ ДА СИ ХОДЯТ

    ОтговорИзтриване
  68. Анонимен23/9/14 23:04

    21:46
    Извенете -"не мога да вдяна"?????!!!!???

    ОтговорИзтриване
  69. Анонимен23/9/14 23:06

    ДЪЛГОГОДИШЕН СТАЖ = ДЪЛГО ВРЕМЕ КОРУМПИРАН!

    ОтговорИзтриване
  70. Анонимен23/9/14 23:06

    21:46
    Извенете -"не мога да вдяна"?????!!!!???

    ОтговорИзтриване
  71. Анонимен24/9/14 10:08

    kogo si naznasil ba bat sali ta sa oplakbas

    ОтговорИзтриване
  72. Анонимен24/9/14 10:29

    щом досега не си вдянал няма и да вденеш

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/14 23:00

      От къде знаете много сте уверен в себе си
      Аз съм мижав и хойкам

      Изтриване
  73. Анонимен24/9/14 11:13

    анонимен-21:50І Казвам ~БРАВО~ на Караянчева. Аз също съм зълва, но ако има начин в чинията ми ще сложи..час по-скоро... Никаква помощ,,,завист,,,Той е под чехъл и дума не може да й каже. Макар и късно разбрах, че си добър човек...нека кой с каквото може да помага. "Кръвта вода не става"! Много е болезнено, когато имаш възможността да помогнеш..., а не го правиш. Бъди живи и здрава.

    ОтговорИзтриване
  74. Анонимен24/9/14 14:12

    19:20 - мозъкът ти е отстранен. И май не отскоро.

    ОтговорИзтриване
  75. Анонимен24/9/14 16:27

    ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ ,ГРАДОНАЧАЛНИЦИ ОТ ОБЛАСТ КЪРДЖАЛИ ВИДЯХТЕ ЛИ КАК СЕ ПРАВИ ЧИСТКА? УЖ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО,НО НЕМОЖАХА ДА ДОЧАКАТ ИЗБОРИТЕ , РАЗЧИСТИХА ПЪТИЩАТА НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОПРАВДАВАТ,ЧЕ ТЕ НИКОГО НЕ СА УВОЛНИ ЛИ. ТОВА Е ЧИСТКА.

    ОтговорИзтриване
  76. Анонимен24/9/14 20:12

    10:29 "щом досега не си вдянал няма ида вденеш" НЕ ИСКАМ ТИ ДА ВДЕНЕЕЕЕШШШШ

    ОтговорИзтриване
  77. Анонимен24/9/14 21:34

    И да ревете, файда йок...каквото почукало, двойно им отговорила!!! Кадрите на ДПС и с 5 висше да са, пак тая...две думи на български незнаят, тъпи ограничени и прости кадри, ама са на наши хора децата и самочувствие до небето, до аллах!!! Ако се видят от страни колко са прости, ще се хвърлят в ОГЛЕДАЛОТО дето им дава този крив образ!!!

    ОтговорИзтриване
  78. Анонимен24/9/14 21:45

    Браво на 21:34

    ОтговорИзтриване
  79. Анонимен24/9/14 22:09

    24/9/14 21:45 Мерси но е точно така в Кърджали, а на вън кажеш ли от къде си...веднага те питат ТУРЧЕ ЛИ СИ??? Добре че имам КОЖЕН паспорт, иначе ...янда!!!

    ОтговорИзтриване
  80. Анонимен24/9/14 22:41

    22:09 знам и напълно ви поткрепям

    ОтговорИзтриване
  81. Анонимен24/9/14 22:48

    Cheta che balgarite sa nastionalisti. Shte vi dam primer, a zakluchenieto ostaviam na vas. Otidesh v magazin,apteka,bolnista,obshtina,...navsiakade se govori pred nas-balgarite na turski ezik. Tova sa mladi hora. Dori, ako gi popitash za neshto, koeto triabva da si kupish, ne mojat da ti otgovoriat...i nakraia niamame. prosto se chudia kak sa zavarshili visshO. dve dumi na krast ne mojat da ti kajat. vmesto da si vzemat pouka te se obijdat, a triabva da e obratnoto. naistina mnogo sa prosti. mislia, che nie v sluchay sme potarpeshti. Istinata boli. sajaliavam mnogo.

    ОтговорИзтриване
  82. Анонимен25/9/14 09:34

    Жалко
    тия общини май наистина нямат качествени юристи
    в закона пише служебно правителство няма право да подписва заповеди за назначаване и да приеме закони
    това го пише в законите на бг четете юристи

    ОтговорИзтриване
  83. Анонимен25/9/14 12:04

    Бойко Синапов кани на агне ловната дружинка в Биволяне за откриване на лова.Не са пропуснати Мехмед и Лютвито от ловното сдружение в Момчилград.Нали ДПС и ГЕРБ ще управляват заедно.

    ОтговорИзтриване
  84. Анонимен25/9/14 12:46

    Знаеш ли кои са членовете на ловната дружина в Биволяне?

    ОтговорИзтриване
  85. Анонимен25/9/14 22:07

    Браво, Цвете, давай, мачкай червения башибозук! Време е да слезете от сцената, гниди такива!

    ОтговорИзтриване
  86. Анонимен25/9/14 22:53

    24/9/14 16:27Іпилците се броят на есен І неутрална

    ОтговорИзтриване
  87. Анонимен26/9/14 09:58

    Да не вземете да забравите някой, всички до един изчистени.Независимо дали в областта или по общини управляват.Долу кадрите на ДПС и БСП некадърници, незнаещи и не можещи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.