Спречкването между млади активисти на БСП и ГЕРБ станало заради червени балони в ръцете на деца към 17.00 часа в четвъртък в областния град.
Те им били подарени от активисти на коалицията „БСП – Лява България" пред блок 3 в кърджалийския квартал „Възрожденци". В този момент двама младежи от ГЕРБ разнасяли агитационни материали пред блок 5. Те дошли при децата и взели от ръцете им балони (на първата снимка) и ги праснали в лицето на единия от соцмладежите. Майки също скочили срещу агресивното поведение на двамата привърженици на ГЕРБ.
Това разказаха пред 24rodopi.com очевидци на инцидента, според които 9 души били в групата на БСП и двама – от ГЕРБ.
Двете групи се разотишли, но герберите алармирали полицията за инцидента. Било съобщено, че са бити.
9-мата младежи, привърженици на БСП, били задържани по-късно в квартал „Веселчане". Всичките 11 дали обяснения в районното управление. Полицаите решили да бъдат задържани двама братя, които били в групата на БСП. Те твърдят, че задържането им е станало след появата в полицейското управление на общински съветник от ГЕРБ, който е и в листата с кандидат-депутатите на партията.
Към 20.00 часа двамата арестанти бяха закарани до Центъра за спешна медицинска помощ. Единият имал тромбофлебит и е получил усложнения в полицейското управление. След извършените прегледи и изследвания е решено той да остане в хирургията.
Активисти на двете формации си отправят и по-тежки обвинения - за ритане, опит за прегазване с автомобил и други.
24rodopi.com
БСП в Районното: Имаше опит за прегазване на момичета, лепящи плакати на улица "Сан Стефано" - четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/10/14 21:56

    Гербери-Боклуци.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/10/14 21:57

    Браво бе, герберите раздават червени балони? Хахахахахахахахахаха

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/10/14 21:58

    УЖ СТЕ БРАТЯ, ПЪК ЗА САЛАМА СЕ КАРАТЕ, БЕСЕПЕЙЦИ И ГЕРБЕРИ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/10/14 22:03

    малки п-----ли , с децата ли се еба-----е, службогонци прости! Малко ви е и на двете групи артисти прости на война ли си играете, комплексари прости , много екшън много театър мухльовци прости !!!! елате на баира балона да ми вземете бе холивудски звезди ..... духачи на балони прости....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/10/14 22:05

    Време беше да стане някакъв екшън, умряхме от скука с тия предизборни писаници. Дручко си е да има пукнати глави, ритнати задници, задържани, ревльовци, балони, торби, плакати, деца, полицаи. Сега вече стана весело.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/10/14 22:06

    какви гербери -- то те вече прецъвтяха !! останаха само изкуствените !!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/10/14 22:11

    tozi tip gerber vze balonite ot rizete na dezata i gi izhvirli na ulizata ,a edna mayka zapocna da mu dirji smetka zasto vzema balonite na dezata,toy im otgovori,ce steim dade drugi s nadpis,a ne kato tezi bez nadpis kato doydat v ofisa im.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/10/14 22:17

    Не искам да ставам адвокат на никого, но моето мнение е следното: Вина за всичко това имат младежите от Герб. Защо е трябвало да вземат червените балони от ръцете на децата. Все едно и също днес да бях взела от жената, която продаваше на пазара-в-к Зора, снимка на Милко Багдасаров и един химикал. Жената се радваше страшно много. Според логиката на младежите от Герб трябваше да й взема нещата и да ги изхвърля. Не защитавам никоя партия. Не ме вълнуват партиите. Тук не се гледа кой от коя партия е, а постъпките. Има си органи. Не съм аз човека да давам оценки, присъди, за когото и да било...Разчухме се в цяла България...Това се чете от журналистите на БТВ нюз...не зная дали ще влезнат постъпките им в новините...ха дано-не...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/10/14 22:19

    девет срещу двама, така е червения башибозук набляга на бройка

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/10/14 22:22

    Elate na nivata da vi viday kolko mojete liglyovci mamini , elate pri kravite da vi vidya ekshan zvezdichki ...... da vi zavra glavite tam kadeto tryaba che ni pisna ot vas muhlovci - mnogo utube gledate be revluvci .-

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/10/14 22:27

    Упреците са към БСП и Герб. Важното е кой е почнал пръв. Много ясно-човекът от Герб. И след това, ако са се намесили БСП, то тогава може да се говори, че и двете групи са виновни-------реторсия--------------------------Полицията, прокурорите, съдиите имат думата. Но от сламката не трябва да се прави слон-------------Но понякога от дребните неща тръгва всичко---------------да се оправят---------За мен младежите от Герб са виновни. Първи те са започнали. Какво им пречат червените балони. Безпартиен член. Никой не ме интересува. Децата ни се чудят, кой път да хващат, а те-----се занимават с глупости---------Идете да цепите дърва по цял ден на богаташите за 20 лв., хамали също-да рините лайната, а не да се занимавате с глупости. Виждала съм интелигентни млади хора да се мъчат да изкарат някой лев за семейството си, а те----------не зная коя дума да употребя-------

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/10/14 22:35

    Ei tva ste gerberite laina gadni narkomani trabvashe maikie da vi podredqt...!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/10/14 23:03

    В Кърджали откриват технобар - най-модерния в света. На бара стои барман робот, който обслужва клиентите според техния интелект. Един зевзек решил да провери. Отива първия ден на бар. Сяда на барплота и роботът го пита какво е неговото Ай Кю (коефициент за интелигентност). Зевзекът отвърнал, че е 180. Тогава роботът му сипал най-скъпото уиски и започнал разговор за Теорията за относителността, за границите на Вселената, за философията на Хегел. На следващия ден мъжът отново влязъл в бара. На вече познатия му въпрос отвърнал, че неговото Ай Кю е 80. Тогава барманът робот му сипал обикновено уиски и започнал да говори за ядене, пиене и жени. На третия ден зевзекът отново влязъл и се разиграл същият въвеждащ разговор. Тогава мъжът отвърнал, че неговото Ай Кю е 30. Роботът заобиколил бара, прегърнал го бащински и му намигнал заговорнически: “Какво, пак за Бойко Борисов ще гласуваме, а, полицай?”

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/10/14 23:16

    Много лошо говори за полицията-едните зад решетките,а другите не.Кое е правилното.Щом посягат на балоните на децата-що за хора са тези,ИНТЕРЕСНО-КАК С ТОЗИ КРАК ГИ Е РИТАЛ ЕДНОТО МОМЧЕ.Браво на Багдасаров, Кичуков,Къде си Цвета жалко за тези които те подкрепят и за самата теб,

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/10/14 23:44

    В Герб на едно събиране от тяхна страна, а отстрани са гледали нашите близки. Говорителят е бил от 100 блок. Наркоманче. Те младите знаят всичко. Казаха ми тогава на мен, къде да отида, като говорителят им е наркоман...Цвете,цвете само името ти е хубаво. Избирай си хората, а не ние гражданите да казваме кой, какъв е. Защо нищо лошо не се казва за Багдасаров, Кючуков..., може добро да не сме видели от тях, но и зло не са ни направили. Безпартиен. Казвам всичко едно към едно. Не се притеснявай, няма да гласувам за БСП. Само казвам какво мисля за тях. Ползват се с авторитет, а не с надменност, без покритие...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен3/10/14 00:41

    Много, много злоба таи червения башибозук, много! Бич, бич в ръцете на Цветето ще оправи нещата.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен3/10/14 07:21

    Айде да ми каже ей тоя с тромбофлибита къде е аз да ида да го довърша, така да го бошунирам, че и майка му няма да може да го познае.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен3/10/14 08:13

    Това е баси скалъпената историика,опорноте точки на БСП явно действат

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен3/10/14 08:34

    Мария недей да се правиш на отворена, така няма да спечелиш симпатията на Весела.
    На Кравата брат му се е превел на мъж ама всички знаем че обича женски ласки

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен3/10/14 11:09

    Думи нямам и това са бъдещи партийни членове ! Мога само да кажа , че 3те основни партии в България трябва да бъдат преследвани и наказани според тежестта на деянията , които са извършили !

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен3/10/14 16:51

    ИМА ЕДИН КОМЕНТИРАЩ ГЛУПАК , КОЙТО ОСВЕН "ЧЕРВЕН БАШИБОЗУК" ДРУГИ ДУМИ НЕ ЗНАЕ ! ТИПИЧНО ЗА ГЕРБАДЖИЯ !

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен3/10/14 17:07

    Абе тоя защо е в болницата да харчи нашите пари? Гримирания му крак може да се измие с най-обикновен лосион... Останалото е плод на фантазията на болната крава!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен3/10/14 19:04

    17:07. МНОГО СИ ЗЛЕ !!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен4/10/14 13:25

    ДРАГА РЕДАКЦИЯ!((((((((((((ИМАМ ПИТАНЕ,КОЙ Е ТОЗИ ПЕДАЛ,00.41.3.10.14г.?
    УМИРАМ ДА МУ ВИДЯ ЦЪРВУЛСКИЯ ФЕЙС,ТОЙ Е ПОБЪРКАЛ ЦЕЛИЯТ ФОРУМ С ПРОСТАШКИТЕ СИ КОМЕНТАРИ.
    Ела,шматко да ми расскажеш за червен башибозук,по-роднински ще те посрещна!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.