Кърджали ще има 6-ма народни представители в 43-то Народно събрание.
Както вече 24rodopi.com писа, ДПС печели 4 мандата в Кърджали, а ГЕРБ – един. В парламента от 9-ти Кърджалийски многомандатен район влизат Лютви Местан, Ердинч Хайрулла, Шабанали Ахмед, Салиха Емин и Цвета Караянчева.
Понеже ДПС печели 2 мандата в Хасково, а там водач е Лютви Местан, от кърджалийската листа депутатски мандат печели и петият – Мустафа Ахмед. Не е изключено Местан да предпочете кърджалийската листа, като единият от двата хасковски мандата ще бъде за Салиха Емин, която е трета там, поясниха за 24rodopi.com от Движението. При този вариант Мустафа Ахмед също получава мандат.
24rodopi.com
На снимката има трима нови депутати
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/10/14 23:22

    поздравления г-жо Караянчева.безброй успехи ви желая от сърце.винаги ще бъдещ обичана от всички заслужаваш още много и повече.успех

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/10/14 23:37

    Караянчева сега ще завърти здраво метлата и ще е.е майката на сума народ и фирми. Баси глупаците дето са си дали гласа за нея.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/10/14 23:48

    Nie izbrahme Karaqncheva! Uspeh Cwete!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/10/14 23:51

    Беше прекрасна Държава до преди двайсетина години....Лека и пръст и Господ да дава сили на останалите да живеят там...Амин

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. zafer erturk-zdravko serbezov6/10/14 02:33

      Amin.
      Nie ot ADA kato vi gledame vi sajeliavame.
      Tuka pri nas i energoto i ohranata e bezplatna a tam vie jivite v BG ste hem v ada hem si plashtste.

      Изтриване
  5. Анонимен6/10/14 00:07

    И като Феникс от пеплта ще възстанови Цветето , града !

    ОтговорИзтриване
  6. zafer erturk-zdravko serbezov6/10/14 02:36

    Bre bre breeee, mnogo lizachi i palachinki.
    Vestalkata nishtooo ne moje da napravi.
    Niama da upravliavat bez DPS
    Anaduzmu yalamalar

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/10/14 04:26

    На изборите през 2013 г ДПС помогнаха на Багдасаров. На тези помогнаха на Караянчева. Много са благородни от ДПС, и мъдри.
    Сега Чичек ще мълчи като пукал в парламента и ще разяснява жизнена необходимост от коалиция БОСТАН.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. zafer erturk-zdravko zafirov6/10/14 08:18

      Tochno taka.
      gerb kato tsialo shte malchi i shte ima da pravi temaneta na Ankara i Lutvi agata.
      ....
      Boyko ima dva patia.
      Parvia pat koito e dobroto reshenie, Otkazva da sastavi pravitelstvo. Ostava v opozitsia i se otiva na novi izbori.
      Vtoriat pat e koalitsia s DPS i treta partia. Koeto e ravnosilno na Samoubiistvo na gerb.
      ....
      Shte vidim Boyko da li e
      Razumem
      İli
      Lakom.

      Изтриване
  8. Анонимен6/10/14 09:56

    STE IMA PAK GLAD I MIZERIYA .STE PLCE NARODA .OT TIYA GERB,DPS .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/10/14 10:25

    МНОГО АНОНИМНИ НАТЪЖЕНИ СОЦИАЛИСТИ . СТОЛЕТНИЦАТА ПРИКЛЮЧВА .ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ .

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/10/14 12:30

    Западни вестници констатират, че нестабилността в БГ ще продължи. Инвеститорите няма да дойдат в БГ да инвестират...Бойко Борисов ще е Министър-Председател...
    Дай Боже да не се сучи това, което предричат...Това е последния шанс за БГ...
    Казано по новините на Нова телевизия в 12.00 часа...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/10/14 12:41

    prekaraha HASKOVO i to mngo ... no i te ne glasuvaha may... stanbolovo se gubi....

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/10/14 14:16

    В Хасково и селата също живеят турци, помаци, а много от българите не гласуват.
    Ак бунар, с.Минерални бани, Циганският квартал...след време цяла България ще е турска и циганска. Не трябва да ни учудва. Те са единни, помагат си, не са злобни като нас българите, не са отмъстителни. Сега е Кърджали, След Време Хасково, След време и ....Какво толкова...На каквото си постелиш, на това това ще легнеш. След като няма работа за българите, нямат семейства, нямат деца, какво други ни очаква. Нищо не може да се промени. Те са много по-добре от нас. Българите сме вече цигани. А циганите са новите българи. Всичко това стана в последните 70 години. Тръгнало е няма връщане. Не само в България. Те са в целия свят. Раждат по две и повече деца. Размножават се, а ние ???
    Честито на ДПС и на Караянчева!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/10/14 14:47

    Ами дайте да ви направим деца, какво толкова!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен7/10/14 15:09

    14:47 най лесно се правят деца... деца без работа, без пари, без семейство...,много си малоумен, но не само ти, а и много в този град. независимо дали си българин, турчин, помак, циганин...от димитровград нататък всичко е по-друго. днес говорих с една сачанлийка, ам тя проста, проста...немам думи. не знаех, че има толкова прост народ...добре, че имат пари...отглеждат животни на село и сега щели да купуват апартамент или къща в моя роден град хахаха. всички градове се замърсиха от неграмотници. не че съм умна, но не съм и проста, като тях. Чакаме работни места от ДПС. Караянчева си оправи роднините, дори и да няма пръст в Кърджали, не и пука. Всички са на доходни работи-митничари,мвр,нои,нап,горско стопанство,бентонит и къде ли още не. Надеждата ни е в ДПС. Това не го казвам сега. Казала съм го преди много години. Вяра,услуга да искаш от българин забрави.Те ако могат ще те изхвърлят в най-дълбокия кладенец, за да не можеш да изплуваш от там...годината е след 1944 г. спомени много. много сме страдали и продължаваме, защо ли? защото във всички партии са били членове на БКП, БКП-ДС, БСП и всички други партии. Нашите родители като се раждали са ги завили в черна пелена(това е казано не от кой да е, а от лекар,акушер-гинеколог...). Най-много се радвам, че Местан спечели и то в два града, където има най-много ДПС-ри. Успех в спокойният град!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.