Задържаният от полицията за спречкването между активисти на БСП и ГЕРБ Николай Николов ще остане в хирургичното отделение на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски" поне седмица, съобщиха пред 24rodopi.com медици. Гербери твърдят, че Николай ги рита.. Той е категоричен, че с болния си крак това е невъзможно и че самият той бил жертва на насилие.
Както първи 24rodopi.coм съобщи вчера, към 17.00 часа младежи от БСП и ГЕРБ се сдърпаха пред блок №3 в квартал "Възрожденци"в Кърджали, двама бяха задържани, а 11 даваха обяснения в полицията.
Зам.-председателят на младите социалисти Николай Николови брат му Делчо раздавали червени балони на деца в района, когато откъм блок 5 пристигнала групата на младите гербери, също ангажирана с разнасяне на агитационни материали в района. Младежите от ГЕРБ започнали да дърпат балоните от ръцете на децата и да ги пукат, а тогава Делчо не овладял гнева си и нападнал похитителите, разказаха очевидци.
Адреналинът му кипнал, когато герберски младеж отнел от детски ръце червен балон (на снимката горе) и го ударил по лицето с него. Майки на въвлечените в скандала деца реагирали остро на агресията на активистите на ГЕРБ. Последователите на Бойко Борисов много бързо сигнализирали на спешния телефон 112, че са бити.
Николови били настигнати от полицейска патрулка на кръстовището в квартал „Веселчане" и задържани.
Спорно е числото на двете групи – в щаба на БСП твърдят, че само двама са били представителите им в този момент в района, а 9 – от младежката организация на ГЕРБ, според щаба на ГЕРБ съотношението на силите било съвсем обратното.
Ще припомним, че към 20 ч. двамата арестанти бяха транспортирани до Спешната помощ в болницата. Николай е с тежък тромбофлебит и е получил усложнения още при разпитите в полицейското управление (на снимката долу).
Както вече 24rodopi.com писа, за скандален опит за прегазване на социалисти информираха от щаба на БСП, като персонално посочиха съпруга на водачката на листата на ГЕРБ Цвета Караянчева. В 14:45 часа той тръгнал с автомобила си и застрашил живота на младежи от БСП, които разлепяли агитационни плакати в района на щаба си. Възникнало спречкване между тях и активисти на ГЕРБ заради подозрения, че върху партийните реклами на едните другите лепят свои. Тези данни задържаните братя Николови изложили и в РПУ, заподозреният от тях в опит за прегазване съпруг на политическата дама бил призован да се яви и да даде обяснения, но отказал, гласи неофициалната информация. В управлението пристигнал общинският съветник от ГЕРБ и кандидат за народен представител Кольо Ангелов.
По повод на инцидентите Караянчева вдигнала скандал по телефона на опонента си от БСП Милко Багдасаров в 15.00 часа.
Със сигурност местната РИК ще бъде сезирана и ще гледа жалбина двете страни в скандалите, очаква се официалната информация Областната дирекция на МВР в Кърджали.
Оставеният на лечение в хирургията Николай Николов е организатор на редица благотворителни концерти (последният с участието на попфолк певицата Джена) в помощ на тежко болни, нуждаещи се от интервенция в клиники в чужбина, както и на инициативата"Кърджали търси талант", като сам дарява заплатите си за каузите.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. За да влязат в парламента на какви ли не унижения и простотии са способни тези наши родни политици ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/10/14 08:42

    Това е червена калар версия тип Бареков

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/10/14 08:44

    ebahti smeshnite hora, samo mi padate v o4ite . . .shte vzema da ne glasuvam nakraia. .za niakolko glasa pove4e, osirate se eii ,predi vsi4ko ste HORA

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/10/14 08:52

    Търсите сензация преди изборите? типично за БСП! Не Ви ли е срам???

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/10/14 08:54

    Нагли гербери! Как не ги е срам,да стресират и децата!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/10/14 09:05

    от герб са по подготвени физически бият яко, ноикола трябва да стегнеш малко тренировки нещо бокс, иначе ще те млотят тия гербери

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/10/14 09:13

    6te vi skasam u6ite

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/10/14 09:14

    Koko brat 6te ima otma6tenie

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/10/14 09:16

    ГЕРБЕРИТЕ СА НАЙ ЛУМПЕНИЗИРАНАТА ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО,ЧОК СЕЛЯМ ОТ ДОБРИ ОТ ДЯДОВСКО

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/10/14 09:17

    Този случай още веднъж доказва защо трябва да се гласува за ДПС!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/10/14 09:40

    ГЕРБ показват как смятат да управляват-с насилие и провокации.Само така ще държат в подчинение народа,който отново ще бъде на постна пица и асфалт.Българският мазохизъм край няма.Искаме да ни е гадно и затова ще подкрепим ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/10/14 09:44

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен3/10/14 09:56

    Понеже в ДПС хич не бият! Справка: Октай Енимехмедов!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/10/14 10:29

    Тази рана е от тромбофлебит, съществуващ от месеци или години.... справка - питайте някоя медицинска сестра, която е виждала рани

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен3/10/14 10:31

    И тази рана която показваш тъпа Краво е сигурно от преди седмица-жалък провокатор си ти и нещастник без социален живот.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен3/10/14 12:25

    Семейството на КАРАФИФОСОВА трябва да разбере че не искаме МУРИЗАЦИЯ и ДИКТАТУРА от вечно гладни,крадливи,насрани ЛУМПЕНИ и КАЛИНКИ made in GERB

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен3/10/14 13:31

    Багдасаров напред и мачкай мутрите от ГЕРБ....Кърджали е с теб

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен3/10/14 13:37

    ДВАМА СЕ КАРАТ А ТРЕТИЯ ПЕЧЕЛИ
    КОЙ Е ТРЕТИЯ

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен3/10/14 13:47

    вие се карайте а бариков ще спечели 5тия мандат

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен3/10/14 14:31

    Ей платена редакция стига си ми търкала коментарите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен3/10/14 14:56

    Тази история много прилича на историята от Костинброд ! Само дето е в локален мащаб и я сътвориха малко прибързано......... Но нека не забравяме ,че в БСП от самото си раждане обучават хората си в майсторлъка на фалшификациите и тероризма !

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен3/10/14 18:36

    Снимката е направена след ареста,в болничната стая,в хирургично отделение. Лично аз го снимах!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен4/10/14 10:18

    Тази рана на дебелогъзия Николай е от месеци и няма нищо общо с т.нар. спречкване. По-скоро има общо с изобретателя на дузпи Роналдо- т.е. симулант. НИКОЛАЙЧО СЕ СКРИ В ХИРУРГИЯТА И СЕ ПРАВИ НА ЖЕРТВА.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен7/10/14 14:28

    Червена кравичка, как си, как е краченцето?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.