Шарен екип да ръководи Областна администрация в Кърджали, двама от ръководната четворка (областен управител, двама заместници и главен секретар) да бъдат мюсюлмани. Това е позицията на премиера Бойко Борисов, който одобри общинския лидер на ГЕРБ Илия Илиев за №1 в Областна администрация.
Областен управител: Илия Илиев; зам.-областен: Фейзи Бекир; втори зам.-областен – за Реформаторския блок
Борисов е склонен да отстъпи позицията „главен секретар" на АБВ, но хората на Георги Първанов в Кърджали трябва да излъчат по-добър администратор от Огнян Иванов, който е общински съветник от ГЕРБ.
Икономистът Фейзи Бекир, който е общински съветник, е предложен от организацията на ГЕРБ в Кърджали след искането на Борисов за „мюсюлманин, който е професионалист и обществено приемлива личност".

Областен: Илия Илиев; Заместници: Фейзи Бекир и Нурай Тефик
Това е вариантът, който удовлетворява претенциите на Реформаторския блок. Или поне на Реформатор №1 в Източните Родопи – Корман Исмаилов. Водачът на кандидат-депутатската листа на Блока в Кърджали и лидер на Народна партия „Свобода и достойнство" е получил 4 имена от структурата в Кърджали за позицията „втори в Областна администрация". Фаворит е 35-годишната Нурай Тефик, която е главен счетоводител в една от големите търговски вериги в Кърджали. Хората на Иван Костов и Радан Кънев в Кърджали обаче не искат номинация на Корман Исмаилов да стане зам.-областен управител. Против са и в Патриотичния фронт. Това пък бави назначението на ръководния екип.

Областен: Илия Илиев; Заместници: Фейзи Бекир и Стефан Ангелов
Това е вариантът на АБВ. Хората на Първанов смятат, че бившият директор на полицията в Кърджали има качества да стане един от заместниците на Илия Илиев.
24rodopi.com

На снимката: И Бойко Борисов търси баланса в Кърджали…
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/11/14 09:30

    БИСЕР БЕШЕ УПОРИТ !
    ЩЕШЕ ДА ПОСТИГНЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ТИЯ ЗАЕДНО !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/11/14 09:30

    А бе, тия всичките, що не ходят да се гръмнат! Нито един не става за чеп на бъчва, но пак ще кажа - след като министър-председателят ни е експерт по маркучи, що пък областният управител да не е дюнерджия!? А за варианта на АБВ думи нямам - Стефан Ангелов беше най-бездарният директор на ОДМВР - Кърджали, "сложен" на тази длъжност от БСП, забележете, ама сега за главен секретар ще го пробутваме! Е, догодина пак ходете да им гласувате на тия същите, щото било много важно да се гласува! Как не!

    ОтговорИзтриване
  3. Кж турчин21/11/14 10:38

    Няма какво да се вайкате! Помнете ми думата: Ако ГЕРБ изкара пълен мандат, кърджалийският околовръстен път ще бъде пуснат в експлоатация!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/11/14 12:33

    Стига с този Бисер! Ало, Редакцията, Вие май сами си пишете коментарите. Прекалявате с пристрастията си, пропускате умишлено и не публикувате всеки Божи ден десетки коментари.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/11/14 13:00

    Като Бисер Николов май няма да намерят - човек съвестен и деен!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/11/14 16:43

    Горките кърджалиици!
    С български имена нямате никакъв шанс за държавна работа!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/11/14 18:14

    Абе, защо лъжите? Те хората на Костов и радан най-много с Корман се разбираха. Гласуваха си за него, срещу което Корман ще гласува за Радан да стане лидер на блока. Това са уговорките. Стоенчо и Радо- все за турско милеят като кака си - турчин им беше водач на миналите избори от Турция-не можеше да говори, сега с Корман си деляха местата. ГЕРБ да си назначи свои!Не ги правете герои тия прости момчета

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/11/14 19:03

    Аз съм за Веско Янчев той ще е добър областен без това се гушка с Бойко Борисов ,а и е много по-начетен от Илия Илиев ,приказката му върви и не е бастун като този от Гледка. САМО ВЕСКООООООООООООО

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/11/14 09:15

    21/11/14 19:03
    Много си зле.Я хубаво виж на снимката кой е до Борисов бе паляк, на веско брата близнак ли???Не се гушкал с Борисов айде айде тия ги разправяй на баба ти.аз заставам зад бисер-силен упорит и умен.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.