Служители на Агенцията за закрила на детето ще разговарят с ученичката от п*рно клипа, който се появи в Интернет. Както първи 24rodopi.com писа, става дума за 15-годишната С. от елитно кърджалийско училище (четете тук). Ръководството на школото е сезирало Агенцията за закрила на детето за случая още на 27 ноември.
В момента се извършва социално проучване, потвърди директорът на „Социално подпомагане" Красимир Ралев. Предстоят разговори на служители и психолог с ученичката.
Родителите пък настояват тийнейджърката да бъде отстранена от училище. Междувременно клипът, който беше свален от два сайта, тази сутрин отново се появи в Интернет.
Както първи 24rodopi.com писа вчера, кърджалийски ученици станаха главни герои в нов с*кс скандал в Кърджали. Става дума за 15-годишно момиче и 18-годишният й приятел, които са заснели моментите си на интимност и качили в Интернет кадрите. Видеото стана най-разменният продукт в едно от водещите кърджалийски училища и шокира родителите на учениците.
„Непълнолетната ученичка С. решила да направи първа крачка към п*рно индустрията, правейки с*кс пред камерата с приятеля си. Скандалният клип бе пуснат в социалната мрежа, а видеото е най-коментираното събитие от съучениците й в кърджалийско школо от седмица. Тревожното е, че ученици от 5-и и 6-и класове гледат п*рното, а после го разпространяват, без да подозират, че извършват престъпление", коментираха пред 24rodopi родители и учители.
Непълнолетното момиче и пълнолетният й приятел заснели подробно с*кс приключенията си, а девойката публикувала клипчето на страницата си във Фейсбук. Оттам вече видеото започва да се разпространява чрез мобилните телефони от нейните съученици.
Ръководството на училището вече е сезирало Полицията, „Социални грижи" и Агенцията за закрила на детето, които са поели случая. Сред децата, които са давали обяснение защо гледат и разпространяват с*кс видеото, е и син на бивш кърджалийски управник.
Подобен скандал имаше и миналата година. Видео клип, в чието заглавие срещу името на 17-годишна отличничка пишеше „прави св*рки", бе гледан от над 50 000 души в социалната мрежа, припомнят колегите от всекидневника „24х7 Родопи". След намесата на бащата на момичето, клипът бе свален от Интернет. Оказа се, че бил качен от бивше гадже на отличничката, която в свободното си време работи за благотворителна организация.
24rodopi.com

Кой пусна п*рното в Интернет? Кой е „операторът" на скандалното видео? Каква е връзката с местен политик? – четете само в 24rodopi.com по-късно

Бележка: По обясними причини 24rodopi.com спестява името на непълнолетната ученичка, както и на училището
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

32 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/12/14 11:52

    Редакцията, как може да публикувате тази снимка! Поне да я бяхте размазали! Не мислете, че логото ви крие нещо!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/12/14 11:55

    moje li klipcheto?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/12/14 12:04

    Koe e Momicheto ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/12/14 12:24

    Простотията ходи по хората, но тук и хора няма, само ОВЦЕ !!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/12/14 12:37

    той малък Тошко си показва през цяла бг оная ти ми работа, а кво остава за по-младите, непълнолетните, където точно сега са във вихъра на щуротиите.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/12/14 12:41

    Хахаха, на снимките нищо не се вижда освен едни гащи и девойка с дълга коса.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/12/14 13:36

    Tazi snimka.nqma.nishto obshto s snimkite ...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/12/14 14:38

    Koii sa "izpalnitelite" ? Dayte imena

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/12/14 14:48

    11;52 e prav a az si mislq che i redakciqta e izvar6ila prestaplenie kato e polu4ila snimkite i videoto.Aide sega da vidim ima li 4adur nad mediite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/12/14 17:33

      Iskam samo da te popitam mediite kato cqlo v celiq svqt za kakvo sishtestvuvat? Smeshnik...

      Изтриване
  10. Анонимен3/12/14 14:51

    Страхотна новина!Браво на редакцията.Достигнахте дъното на журналистиката...Едно дете извършило грешка от глупост,а вие сте готови да го унищожите ...Нима вие пишещи и четящи сте безгрешни?Ако това е вашата дъщеря?Но по-лесно е да правим сензация,вместо да мислим разумно...Не познавам момичето,но съм жена и майка.Отвратена съм!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/12/14 15:19

    Къде пише че снимката е от тоя същия клип, бе?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/12/14 15:26

    Vseki komentira tozi klip, a nikoi neznae kyde moji da go vidim ....

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен3/12/14 15:27

    Много интересно, уважаемо госпожо, от 14.51 часа как може да приемате правенето на секс и заснемането му като "грешка от глупост". Това е направено абсолютно умишлено и с ясно съзнание от "едно дете". Децата правят други неща според общоприетите разбирания, а не заснемане на секс сцени. И е сто пъти по-добре да се разчува за такива случаи, за да се предпазят другите "деца" от същата "грешка". То е ясно, че ще правят секс, но поне да не позволяват това да се заснема и да се пазят от забременяване и болести. Явно училището и родителите не правят нищо по тези въпроси. Като станат за резил едно-две "деца", пишейки за такива случаи медиите, следващата двойка, решила да се заснеме видео, може и да размисли. Да им стане ясно, че такива неща не остават скрити завинаги. Вместо да залягат над уроците, те са тръгнали да се праскат на по 15 и да снимат видео. Просто ужас и срам за родителите, а не за медиите! Не е достатъчно едно дете само да бъде нахранено и облечено, а с него да се говори всеки божи ден!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/12/14 15:34

    poznavam maykata na momicheto,samo za neya sıjelyavam..

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен3/12/14 15:59

    momicheto e na 15 , a momcheto na 25 ili 26 ne na 18,23 ili 24... Vseki poznava mladotl momiche i vseki znae kakva e... ne vijdam nikakva vina v momcheto s koeto e spala.... Za delio da zasluji si go otdavna kakto i nqkoi negovi priqteli... Tova e neyno reshenie dali shte spi s nqkogo ili ne.. toy nqma nikakvo pravo da go razprostranqva trqbva nqkoy da mu napomni che ima sestra i che nqkoy moje da go vurne troyno ;)

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен3/12/14 16:01

    Уважаеми 15:27,ако това непълнолетно момиче е подлъгано с упойващи средства от пълнолетен партньор и оператор на видеото?Нима можем да бъдем сигурни ,че говорейки всекидневно с децата си ,няма да попаднат в подобна ситуация?Никой в този живот не е застрахован от нищо.Преди да хвърлим камък,трябва да помислим, дали утре ние няма да изпитате същия срам и ужас.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен3/12/14 16:28

    16.01: Никой не е застрахован от такова нещо, но бъдете сигурна, че ако всеки ден отделяте по половин час поне на децата си и им говорите на сексуални теми и нещата, които ги заплашват - дрога, секс, алкохол и т.н. ще се замислят преди да извършат някоя глупост. Повечето родители смятат, че като купуват дрехи и техника на децата си, всичко им е наред. А най-много мразя клишета от сорта на - преди да хвърлим камък и т.н., и как никой не бил застрахован и тем подобни глупости. Възпитавайте си децата както трябва, пък да видим дали няма да са застраховани. По то вашата логика да ги оставим да си растат наизуст, да ги храним и поим като добитък и стига толкова грижи, щото няма гаранция, че няма да им се случи нещо...Тъпотии...

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен3/12/14 16:29

    Подмяната на морални ценности е най-голямото престъпление в обществото ни.Вместо да четем сензации,предлагам да сложим държавата в ред.От нас зависи дали ще искаме децата ни да употребяват алкохол,цигари,наркотици и да се снимат в непристойни клипове.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен3/12/14 17:44

    "Сред децата, които са давали обяснение защо гледат и разпространяват секс видеото е и син на бивш кърджалийски управник.".."Каква е връзката с местен политик? – четете само в 24rodopi.com по-късно" - Хайде после ми обяснявайте, че става въпрос за подмяна на морални ценности. Не това е целта на подобни статийки и не да се предпазят децата ни от грешки....а се търси жалката сензацийка.. пак в главната роля някой кърджалийски политик....Стана ли ви ясно защо е цялата дандания...
    Редакцията да ни спести морализаторстването... достатъчно е че четем статията, не си правете труда и в коментарите

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен3/12/14 17:47

    Da go nacukam na redaksiata barabar s glavnia redaktor koyto e odobril da publikuvat tova. ...zastoto sa pisali ce ucenickata e resila da pravi parvi stipki v pornoindustriata .tova li e vaseto razbirane na svoboda na slovota vmesto da podavate raka na momiceto vie ?????

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен3/12/14 18:10

    Kakvo stava kato ne vi otarva znaci nema publikasii da vi go nacukam

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен3/12/14 18:29

    Много ме кефите като кажете била упоена,да бе ,те така се упояват хората,без да искат.Децата в наши дни го правят за сензацията.Праскат се като животни и грам не им пука дали някой ги снима, и какви ще са последствията.Всеки си има глава на раменете...и колкото и да са малки това не им е оправдание...всеки като малък, а и дори като голям прави грешки,а не порно клипове !

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен3/12/14 20:01

    moje bi da sa izlugali momicheto ne sum prisustval tam u ne moga da kaja moje da bude vsichko nito sam gledal klipcheto trqbda da se govori sus momicheto i momchetata shtoto kato pravqt seks niakoi gi snima;) i uchi v gpce'to :)

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен3/12/14 20:22

    kade uchi momicheto

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен3/12/14 22:09

    Има ли значение къде, разлика в културата на лапетата няма. Ще се изненадаш, ако разбереш.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен3/12/14 22:38

    rodopi24 vie ste mnogo interesni obache :D publikuvate istinskata snimka no ne razkrivate imeto na momicheto i na momcheto s prqkor gosho...

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен3/12/14 22:40

    Delio prezident!!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен4/12/14 10:16

    До 15:19,ако беше гледал/а клипа,който Неделяко качи щеше да знаеш,че снимките са от въпросният клип.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен4/12/14 10:44

    I kade e klipa

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен13/12/14 10:38

    ujas ne davate imeto na momicheto i zashto na delio davate pone d bqhte razmazali tazi chast ot snimkata.... ujasss :D

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.