Бизнесменът Назъм Салимов: Кирил е златно момче!


Служител на МВР намери портфейл с близо 5 000 лева и го върна на собственика му.
„Кирил е златно момче", коментира пред наш репортер бизнесменът Назъм Салимов, който изгубил портфейла, в който имало 2 200 евро, 140 лева, кредитни карти, лична карта и други документи.
Кирил Бодуров живее в кърджалийския квартал „Възрожденци", но служи като граничен полицай в Крумовградско.
В понеделник сутринта той излязъл от апартамента си, за да изхвърли в боклука. Докато вървял към контейнера тип „Бобър" пред кооперацията, той забелязал на земята обемист мъжки портфейл.
„Вдигнах го от земята. Видях, че има пари и много документи. Парите не съм ги броил. Веднага се обадих на телефонен номер в листче, което беше вътре. Вдигна ми собственикът на портфейла, който в същото време си пиел сутрешното кафе без да подозира липсата", разказа Кирил Бодуров.
Назъм Салимов бил в заведение и едва след разговора започнал да търси по джобовете си портфейла.
„Исках да дам на Кирил някакви пари, но той категорично отказа. Каза ми „Това е мой човешки дълг", разказа бизнесменът.
Назъм Салимов е живял дълги години в Германия. Той уточни, че заедно с парите и ваденето на нови документи, загубите му щели да надхвърлят 6 000 лева. „Отделно щяха да са стресът и притесненията", каза той.
Кирил Бодуров работи в органите на МВР от 2002 година.
24rodopi.com
Видео - тук
На снимките:
Назъм Салимов и жандармеристът Кирил Бодуров (с детето в ръка)
Мястото, където е намерен портфейлът
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/4/15 10:56

    Браво на момчето ! Такива новини ни зареждат позитивно и ми дават надежда, че човещината все пак ще оцелее ! Нека да е здрав и щастлив, той и цялото му семейство!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/4/15 14:07

    Браво Кирчо.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/4/15 18:00

    Добре че Реджеп от с. Лисиците, не го е намерил, че човека щеше да си остане без парите. Иначе БРАВО на полицая.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.