Лидерът на ДПС Лютви Местан ще разговаря с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган, съобщиха за 24rodopi.com източници от Анкара. Първоначално било предвидено Местан да бъде в Турция на 30 и 31 май. Не е изключено обаче той да пътува след 1 юни - понеделник. Очаква се преди парламентарните избори в Турция Местан да се срещне и с министър-председателя Ахмед Давутоглу.
От пресцентъра на партията се очаква официално съобщение след като бъдат потвърдени точната дата и часове на срещите. 
"В срещата вероятно ще участва и кърджалийският депутат и председател на Висшия мюсюлмански съвет Шабанали Ахмед, който в сряда и четвъртък имаше срещи в Анкара и Кония и се върна в България. Очаква се да бъде в Анкара с г-н Местан ", заявиха източниците ни от Анкара.
Както първи 24rodopi.com писа, първият български политик, посрещнат от новия президент на Турция Ердоган в резиденцията си бе лидерът на ДПС Лютви Местан. Той и заместникът му Рушен Риза, председателят на Висшия мюсюлмански съвет и кандидат за депутат от Кърджали Шабанали Ахмед и кандидатът от Бургас Хюсеин Хафъзов разговаряха с Ердоган на 12 септември м. г. (на снимката). Срещата продължи 2 часа, а преди нея при Ердоган беше държавния секретар на САЩ Джон Кери.
Наскоро пък Неджми Али разговаря с Ердоган и Давутоглу в Анкара. Евродепутатът Неджми Али бе в 7-членната делегация на Европейския парламент, която се срещна с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган (на снимката) и премиера Ахмед Давутоглу във връзка с Доклада за напредъка на Турция.
Делегацията на Комисията по външни работи, водена от председателя й Елмар Брок, бе на тридневно посещение в Анкара в средата на март.
.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/5/15 10:08

    А за какво ще си говорят?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/5/15 17:43

      gel mestanim gel anlat babana musluman cocuklarina domuz ikram edilirmiiii....

      Изтриване
  2. Анонимен29/5/15 10:23

    То от ердоган файда няма по добре да преговаря с нашия Реджеб

    ОтговорИзтриване
  3. инж Илиев29/5/15 10:40

    Реджеб в момента се разкарва на пазара на производителите , с шапка на USA така че ако искате може да вземете интервю с тази личност

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/5/15 11:10

    Пак ги привика да им дърпа ушите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/5/15 11:15

    Избори има в Турция през месец юни

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/5/15 18:10

    Каквото и да си говорите каквото и да направите няма как да се отрази положително на хорта,които са останали на места забравени и от бога.Политиците и техните деца ще продължават да си живеят щастлив нормален човешки живот ,а народът ще продължава да страда в немотия,ще се борят с болестите колкото могат.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/5/15 21:29

    bravo Efendi Ergogan! tova e edin dobar velik darjavnik s eleganten krasiv soliden stil na upravlenie. evalla za krasivata darjavna simvolika i snimki. cok guzel, bravo! koito moje, pravi. hem i hubavo semeistvo si ima choveka, hem i svesten rabotliv i dobar narod si ima.bravo!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/5/15 11:07

    Cqlata rabota i sreshta e zaradi hubavoto svinsko meso v kj, erdogan iska cql tir, da probva :)

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/5/15 14:01

    абаа не верно ба сабрали са го там застот еди Реджеб страхува на друг Реджеб/от тилки лисшиците баа/ да не става пързидент на Туркиата тоиа от лишиците да взимат на него пашапорта кармаза да не збират на него за султан на туркиата да сиди на лисиците кюмет страхува се баа абито Реджеб от тилкито Реджб а домус може само хелял да е може хелял домус МММММММММММММММММ чок гюзел сва кюфте сва кебапце вай ваи локум саде хелял да е сичкото турк ха домус ща го яде.Аде спираите го реджеп от лишиците зимаите на него кармаза тескерето да отива на Фанари даяде козоу коирук и Гръцки кокоуретци ако е хелял и чок гюзел кондосувли вар ГУРУНОПОУЛОУ ВАР абе хепси вар саде домус даиаде там не тука тука аби реджеп султан ердоган ща го яде на него точка

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.