БСП в Кърджали ще изчака официалната номинация за ГЕРБ за кандидат-кмет, след което ще обяви кандидатурата на социалистите и формациите, които ще подкрепят партията на „Местни избори`2015". „Ако Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди областния управител Илия Илиев за кандидат – кмет, ние най-вероятно ще издигнем Теодора Каракостова. Защо тя ще изпревари Илиев и най-вероятно ще стигне до балотаж с кандидата на ДПС, ще разберете в първите дни на предизборната кампания", заяви пред 24rodopi.com член на областното ръководство на БСП.
Според анализите на социалистите, издигането на дама за кандидат-кмет щяло да откъсне гласове от ГЕРБ, а и да накара стотици пасивни избиратели да отидат пред урните на 25 октомври.
На този етап БСП все още разчита на успешни разговори с ГЕРБ за издигането на обща кандидатура.
„Ако от ръководството на ПП ГЕРБ - Кърджали потвърдят готовност за такива разговори, считам, че е редно и в интерес на жителите на града те да се проведат в присъствието на медиите. Към момента БСП не е получила отговор от ГЕРБ дали поканата за разговори е приета или отхвърлена. Смятам, че на този етап сме длъжни да изчакаме позицията на ръководството на ПП ГЕРБ - Кърджали и всякаква интерпретация и преекспониране на темата не са полезни никому, особено когато се нарушава етичния тон", твърди пред 24rodopi.com лидерът на БСП в Кърджали Георги Кючуков.
Теодора Каракостова е областен лидер на организацията на жените-социалистки. Докато Милко Багдасаров беше депутат, тя ръководеше БСП в Източните Родопи.
Каракостова бе назначена за зам.-председател на борда на директорите МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" в Кърджали на 8 юли 2013 година, но преди дни бе освободена със заповед на министъра на здравеопазването.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/7/15 15:17

    Георги Кичуков чака Илия, Илия Илиев чака Цвета, Цвета Караянчева чака Цецо, Цв. Цв. чака от Бойко съда да го оправдае, Бойко борисов обядва с Пеевски и чака какво ще му наредят господарите на Делян Пеевски, а народа се измори от чакане града ни поне малко да заприлича на град.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/7/15 15:28

    Града ни е хубав, но живеещите в него в по-голямата си част са от селата наоколо, много се е направило, но със простотията, неграмотността и немотията трудно ще се оправим. Основен критерий за управляващите от държавната и местната власт е разкриването на нови работни места, борбата със корупцията и сивата икономика, за да се задвижи икономиката. Иначе каквото и да се инвестира и направи е безсмислено.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/7/15 15:51

    БСП страхува ГЕРБ.......мали мали малииии

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/7/15 15:58

    ЧАКАЙТЕ СЕ .ХАСАН АЗИС НЯМА ДА ВИ ЧАКА.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/7/15 16:05

    Тази номинация е несериозна!БСП хубаво да си помислят.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/7/15 16:31

    Ей, ако Теодора Костова е кандидатът на БСП за кмет значи хептен са се отписали сами те от изборите. Голям смях ще падне по време на предизборната кампания. Тя сама ще си организира културно-масовата работа, напр. надигравания, надпявания, някоя и друга баница ще завъртят жените социалистки, пак могат да си изберат най-добър винар и куп други "изненади". И ще бъдат все шепа хора. Дали някоя от тези "умни" глави, ще проумее, че сме в 21 век! Дано! Ама, надали!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/7/15 16:54

    Ха стига де. БСП са големи смешници
    ....ха, ха ха))))

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/7/15 16:54

    Ха стига де. БСП са големи смешници
    ....ха, ха ха))))

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/7/15 18:14

    Не, не! БСП не са смешници! Жалки са! Ще вземат да се събудят някой ден и като се огледат - наоколо ще е пълен мрак.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/7/15 18:19

    Тези от БСП-то като се правят на големи патриоти и обединители, да вземат да подкрепят кандидат-кмета от ГЕРБ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/7/15 19:37

      Zasto izobsto ste harcite izlisni pari za izbori viv kirdjali izpolzvaite gi za nesto po razumno az ne vijdam po dostoen covek ot hasan azis poglednete Viv kakiv raiski kit previrna kirdjali

      Изтриване
  11. Анонимен1/7/15 22:21

    БСП в никакъв случай не трябва да подкрепя кандидатът на ГЕРБ. Откъде накъде ще го правят? Щом няма обща кандидатура, БСП трябва да подкрепи кандидатът на ДПС, за да бъдат наврени в ъгъла наглите гербери!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/7/15 23:33

    Веске, другарко Тодорова защо казваш да не гласуваме за Теодора, нали ни е приятелка? Утре ще кажа и на другите

    ОтговорИзтриване
  13. С
    А
    М
    О

    Б
    О
    Й
    К
    О

    Б
    О
    Р
    И
    С
    О
    В

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/7/15 11:51

    С
    А
    М
    О

    Т
    И
    К
    В
    Е
    Н
    И
    К
    А

    Н
    Е

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/7/15 11:54

    МНОГО МЪДЪР ХОД ОТ БСП БРАВО ЗА РАЗНООБРАЗИЕТО

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен2/7/15 14:56

    E TOVA VE4E E GOLIAMO NAHALSTVO OT KOMUNISTITE TAZI JENA E ZA SAD KRADE LAPA GOLEMITE PARI OT BOLNICATA ZA SMETKA NA LEKARITE I SEGA PAK DA STAVA KMET E STIGA VE4E NIAMALI NNIAKOI DAGI SPRE TIE NAHALNICI HORA OT KARDJALI IZGONETIGI TEZI MRASNICI CIAL JIVOT JIVEET NA GARBA NA VAS I VIE PRODALJAVATE DA GLASUVATE ZA TEZI MOSHENNICI STIGA OSAZNAITESA KARAKOSTOVA DA VARNE PARITE DETO LAPASHE OT BOLNICATA

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/7/15 15:31

    Каквато кандидатурата на ГЕРБ, такава и на БСП. Ако това са им кадрите и двете партии трябва да закрият структурите си в Кърджали!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/7/15 15:50

    SEGA E VREME ZA JENITE SICIALISKI DA KAJAT NA HORATA V KARDJALI KOLKO PARI LAPNA OT BOLNICATA DRUGARKATA KARAKOSTOVA I AKO STANE KMET KAK SHTE NAZNA4I NA HUBAVI RABOTNI MESTA JENITE SOCIALISKI RAZBIRASE AKO BUDALITE HORA OT KARDJALI GLASUVAT ZA NEIA NEDAISE BOJE

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/7/15 16:50

    БСП - АУТ, а що да не им кажем БАСТА! От друг град съм, но подкрепям
    г-н БОЙКО БОРИСОВ !

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен2/7/15 17:08

    Гладна е , гладна е, само сака да лапа. Шъмар

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен2/7/15 17:18

    GLADNI STE VIE GLUPACI OT KARDJALI VMESTO DA E VKARATE V ZATVORA TAIA MRASNA KOMUNISKA SEGA JENATA SOCIALISKA ISKATE I KMET DAIA PRAVITE PO GOLEMI GLUPACI OT Vs niama

    ОтговорИзтриване
  22. ah che ste zlobarii eee evalato ,a pak tva za bolnicata e nai smeshno hihihi,aizak za dobria chovek :)

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен3/7/15 02:32

    За огромно съжаление вече 26 години се наблюдава максимата "Двама се карат,а трети печели!" Става въпрос за двете партии в Кърджали - ГЕРБ и БСП.Накрая от всичкото това шумолене и противоречие между тях,пак ще спечели турчина Хасан Азис.Никога няма да се оправи нашият град,докато ние българите не се обединим и не си помогнем сами,вместо да се плюем и да си завиждаме! А през последните години все едни и същи лица - субекти гледат да лъжат и манипулират бедните и простовати хора в Кърджали.Докато няма единение и разбирателство,докато не се спре със задкулисните и злобни интриги между БСП и ГЕРБ,няма да има български кмет,а напротив ДПС в лицето на Хасан Азис пак ще спечели.Затова и града не върви на добре,а младите хора бягат в чужбина.Осъзнайте се господа от БСП и ГЕРБ! Не погубвайте и не оставяйте в ръцете на ДПС град Кърджали. Ще Ви припомня девиза на парламента: "Съединението прави силата!"

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.