800 000 лева отпуска Министерски съвет на община Черноочене за извършване на възстановителни работи на обект „Местен общински път от с. Комунига – с. Женда – Язовир Боровица – с. Безводно – разрушен участък при 19-ти километър". Това става ясно от постановление 187 от 20 юли. Средствата се дават за финансиране по договор от 3 април,  сключен между община Черноочене и хасковската фирма „Грама инженеринг".
Според договора, Община Черноочене възлага на хасковската фирма да извърши нужните ремонтни дейности по пътя към село Безводно, който в резултат на свлачище тази пролет бе прекъснат. В селото живеят 75 души.
Както първи 24rodopi.com писа, през март единствената връзка с Безводно пропадна в язовир „Боровица" и бе направен временен горски път към него. Строителните работи се налагат поради  пропадане  и  свличане  на  пътното  платно  и  изцяло  прекъсване  на  пътния  достъп  до  село Безводно.
Областна администрация в Кърджали получава 7 500 лева за тридневен поход по стъпките на българската армия, посветен на Първата световна война, с ученици от средните училища на област Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/8/15 14:46

    Честито на фирмата която ще усвои парите

    ОтговорИзтриване
  2. Еманоела Бекир3/8/15 15:30

    Кой ще е водач на похода, ако не е Реджеб ,аз няма да дойда

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/8/15 17:16

    Bravo na Boyko s nego sme

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/8/15 17:50

    Защо Хасковска фирма......стига с тия корупциони схеми.....защо няма търг от 10-13 фирми..за 100 000 лева ще имитират дейност а другите пари за костюмираните чинивници......браво на вас господа и госпожи корумпирани управници

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/8/15 19:43

    По какъв критерий е избран Хасковската фирма.....за 800 000 лв би трябва да направят златен път,мост и с 100 години евро гаранция........

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/8/15 08:04

    Ех, че сте злобни! А, откъде знаете, че не е имало търг? Браво на правителството.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/8/15 09:46

      Zasto bravo na Boyko danegi dava ot djobasi tesa na danokoplatsote pari.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.