Меле между два клана заради „Взех щерка ви за жена, няма да я видите повече!"

 
Части на полиция и жандармерия трябваше да охраняват сградата на съда в Кърджали няколко часа днес заради две враждуващи ромски фамилии.
След меле между 16-17 души рано сутринта в понеделник на кръговото кръстовище на пазара, четирима души бяха задържани от полицията. Страстите се разгорещили след като представители на двата клана се срещнали, а числеността на силите бързо се увеличила. По време на битката в употреба влезли тояги и камъни и благодарение на бързата намеса на органите на реда не се е стигнало до по-сериозен инцидент. Малко по-късно сблъсъци е имало и в района на РУ-Кърджали.
„Стълкновението е било на елементарна битова основа между две фамилии от Петлино и Кърджали. Момиче от единия клан се е омъжило за момче от другия. Съпругът обаче забранил на жена си да посещава роднините си. Когато са се засекли на пазара, едната от фамилиите е
поискала сметка от представители на другата. Задържани са двама мъже на по 30 години, един на 34 и един на 45. Разполагахме с предварителна информация, че роднини на задържаните ще предизвикат конфликт в съда и затова мобилизирахме толкова полицейски сили. Малко преди делото, представители на двата клана имаше из малките улички около съда. Мерките бяха превантивини, за да не се достигне до нов конфликт", заяви за 24rodopi зам.-директорът на ОД на МВР-Кърджали комисар Боян Кехайов.
Повече от 30 полицаи охраняваха сградата във вторник по време на делото. 
24rodopi.com
денонощия арест и 200 лева глоба след меле между два клана заради „Взех щерка ви за жена, няма да я видите повече!” - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/9/15 14:29

    Ciganski istorii, nishto interesno.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/9/15 14:38

    Циганска работа...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/9/15 14:53

    Hasmi pele s vilica

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/9/15 15:00

    Не стига че им плащаме всички разходи на тия далета вече взехме и да ги охраняваме
    мръсни изроди оставете ги да се трепят

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/9/15 15:00

    Егати мерките за сигурност,заради няколко мангала......малко пресилено!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/9/15 15:13

    iskat da go prevzemat samo za edin mesec?! :))))

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/9/15 15:22

    Vijte mu telefona v rakata. Dale mrasen...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/9/15 15:23

    както се бяха събрали ченгетата трябваше просто да ги пренасочат към махалата а там-бой, бой до скъсване и да видите какъв мир и спокойствие в поне следващите месеци

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/9/15 15:42

    ДА ВЪРНАТ МАНИВЕЛАТА!!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Зюмбил1/9/15 16:01

    Само Реджеб -новия кмет ще се справи с тях

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/9/15 16:01

    Махалата трябва да има специално полицейско управление!Полицаите същи трябва да са от махалата тогава проблеми мроблеми ще бъдат разрешени за нула време .

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/9/15 16:21

    Това ли е България?!???

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/9/15 17:11

    бой по миризливите черни тикви мангалски

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/9/15 18:08

    sva trqbva sa tez daleta ot petlino ba artik na6to selo sa

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/9/15 18:26

    След 20 години болшинството в България щяло да бъде именно от далета тъмни изроди,те са заплаха за националната сигурност, след време ще излапат държавната хазна, засега не плащат ток и вода, но в бъдеще като евреите ще ни принудят да плащаме и обещетение ,,,

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен1/9/15 19:05

    Най добре е всички цигани от страната да ги изаселим в централна Европа ,, но как има решение,,,,, ще им издаваме сирийски паспорти те си приличат с тях, и имат цигански език, и проблема е решен,,,,Централна Европа на сирийците им плаща абсолютно всичко от игла до конец, а на мангала това му трябва , някои и без паспорт ще тръгнат като чуят това,,,,а после като им свърши срока на престоя във Европа ,, хайде оттам летище Франкфурт в Сирия и плана готов,,,след това България в рамките на 2 или три години ще стане райска държава, защото ще спасим хазната,

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен1/9/15 22:06

    Ще ми превземат К--а.Шибаните мангали много взеха да си позволяват.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен1/9/15 22:16

    Mislite s gizisi ane razsijdavate tapanari takiva

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/9/15 03:26

    Мизерни цигани

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен2/9/15 07:34

    Абе, защо ги пазите, оставете ги да си намалят популацията! Ако нямат оръжие , дайте им! Ако живеят мирно , скарайте ги .... :) )))))

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен2/9/15 12:02

    в квартала сутрин, обяд и вечер само сигани виждам. кой с една количка и две малки хлапета до майка си, много раждат, да им са живи и здрави дечицата, кой семки по цял ден люпи, кой нощно време по контейнерите, тук има българи,турци,роми, бъркат ли бъркат в контейнерите са смет, с една дума много са, нека да са много, но са необразовани и покрай тях и ние ставаме като тях. простотия до шия. тази сутрин една жена-сигунка пита един мъж-сиганин, къде се намира Х, маказин, а той й отговори билмерим, и двамата незнайковци. откъде се заселват тия хора, някои казват от - кирково, крумовград...охах такъв е животът, лош материал идва у кърдалъка, в сентъра не зная как стоят нещата, но тук е ужасно, хем интересно, хем изнервящо, хем хем хем не стават някои за нищо, аааа за проститутки - да, стават, но тялото си е тяхно и не можем там да се бъркаме...немам думи--

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен2/9/15 17:47

    До12;02 като прочетох вашия коментар май и ти не си далеч от тях, хайде признай си,,,, дигаш пара само,

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен2/9/15 22:02

    от сега нататък както е тръгнало само цигански новини ще четем. колкото сме затъпели още повече тъпня. който не вярва да дойде във възрожденци и сам ще се увери за много неща. ама някои май не му отърва да знаят истината. хвърлят бутилки и кво ли не от терасите. идете зад 3 блок и ще се уверите сами. няма такава държава. градът е красив, но кво от това. да вземе дпс да ги ограмоти. не е шега работата. има от тях свестни, но болшинството.. затъпяхме и ще продължаваме да тъпеем в този неграмотен град. кой,кой докара народа до това дередже. отговор очакваме.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен2/9/15 22:11

    Народът е обезверен. Не са причина само далетата, а много са насъбрани нещата на едно. Не зная дали е от глад или алчност, но българите с едни сопи са тръгнали по гората оглеждат градините..отговор нямам..дали на разходка или ей така..да оберат някоя и друга градина..дори и да имаш животно от завист могат да ти изгорят бараката заедно с животните... бюрокрация навсякъде, не ми се обяснява. препращат те от човек на човек и накрая резултатът е нулев. Явно искат нещо да им бутнеш. Без пари не става. Нема такава държава. Никой за нищо не ти обръща внимание. Всичко е много сложно за обяснение. Трябва да се сблъска човек с бюрокрацията, за да разбере цялата истина. На запад както казват те. Не е така. Дори в Гърция един обикновен човек знае горе долу английски език. Полицаите също знаят английски и пр. и пр. Сравнение не може и да става между бг и др. европейски държави. Вместо да починат, почивката им отива в загуба на време ----

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.