„Нека не изпреварваме събитията. Трябва да имаме време, да изслушаме и другите виждания", заяви областният лидер на ДПС Бахри Юмер на въпрос дали застава твърдо зад председателя на Движението Лютви Местан при евентуално негово отстраняване от поста.
„Ако бях председател на партията щях да постъпя по същия начин както в момента г-н Местан. Пътят на партията е евроатлантически. Всеки председател на областен съвет трябва да свика заседание, на което да се изслушат всички мнения", допълни Юмер. Той бе категоричен, че декларацията не е мотив за отстраняването на Местан, но ако в основата има „нещо друго, то то трябва да се чуе".
„Солидарни сме с посланията на председателя Лютви Местан. Това, което се случва е крайно несправедливо и нередно. Заставаме зад идеите и техните носители. Посланията на Лютви Места са и послания на нашите избиратели. Много сме хората в парламентарната група на ДПС, които мислят по този начин", заяви народният представител Хюсеин Хафъзов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. 26 ГОДИНИ СТИГАТ!
    ОСТАРЯХМЕ ОТ ЧАКАНЕ!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/12/15 13:59

    Всички кърджалийски бг турци трябва да са зад ЛЮТВИ МЕСТАН
    може да е сгрешил но при едно нерезбирателство той е наш човек
    и ако сгрешил пак е от нас не е алианин а сунит

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Arkadaş съгласен съм че подкрепяме Педседателя,но с теб не съм съгласен да се рацделяме на сунити или шиити.Важно е да сме едини и още повече хора.

      Изтриване
  3. Анонимен24/12/15 14:30

    Внимавайте с протурските си симпатии и носталгии, не дърпайте лъва за опашката. Държавата може да е неадекватна, но хората си знаят историата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Реджеп от Лисиците24/12/15 17:42

      Много голям го вадиш и аз я знам историята и за онези 500 години.А и на руснаците се изплюхте на суратя. Една шепа сте, ще ви газим като хлебарки.

      Изтриване
    2. Анонимен25/12/15 23:32

      Ще ми мачкаш Уя, марш на село вмирисан потур.

      Изтриване
  4. Анонимен24/12/15 14:35

    kak se stava sunit kato v jivota si ne se e molil 5 pıti

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/12/15 14:38

    Аз съм за ДПС, но не и за протурската линия в партията. Местан направи грешка.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/12/15 14:45

    A alianite Tatarite Cherkezite Lazite ......... i te ne iskat da sa ot izmislenite prez1926god tursiki.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/12/15 15:09

    Всички Кърджалийци бг турци 24/12/15 13:59 да подкрепят ли? Вие говорете само за вас, а не за всички Кърджалиции те си имат глава над раменете си! Може да сме турци, не сме длъжни да го подкрепяме, той да ли е подкрепял негови активисти, за да подкрепяме него. г-н Доган си е прав, че той не може да управлява ДПС. Тази бъркотия нямаше да се случи в Кърджали, ако беше г-н Доган няма какво да се каже,човека си умен, хитър политик, на дали такъв политик ще се появи ДПС вече! Доган си отиде и партията полека лека и то ще се изгуби сред пустинята...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/12/15 16:42

    ДПС е партия на българските граждани. Никой не е по голям от партията. Няма южняци няма северняци. В ДПС има много преатели и хора с много лични амбиции, продажни хора, без достойнство ,,шерефсиз". Защо пресконференцията се провежда в областния съвет на партията. Тези депутати и областния лидер нямат работа там.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/12/15 19:30

    ДО РЕДЕЖЕПЧО . НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ КОГО ЩЕ ГАЗИ !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/12/15 20:53

    Ще видим как ще лазите не как газите, Анадън му бре гьонсурат баклук...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/12/15 21:09

    До 24/12/15 14:30 абе охлюв, каква история.Разрови се малко в историята да се просветиш!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.