Във вторник през нощта е установен и задържан заподозреният за извършеното убийство в понеделник в Кърджали Н.Л.(17), потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.
Непълнолетният беше обявен за издирване, след произведени смъртоносни изстрели срещу 30-годишен в района на пазара в областния център в понеделник по обяд.
В резултат на оперативно-издирвателните действия на територията на цялата страна, 40 минути след полунощ на 9 февруари той е установен извън територията на област Кърджали, твърдят от полицията.
При извършените процесуално-следствени действия под надзора на Окръжна прокуратура в близост до мястото на престъплението е било открито огнестрелно оръжие, с което по първоначални данни е извършено убийството. Работата по изясняване на случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство по чл. 115 от Наказателния кодекс.
Както вече 24rodopi.com писа, след стрелбата на улица „Хан Аспарух" в района на пазара, тийнейджърът се придвижил до махала Джамбазка. По-късно напуснал региона. Според неофициални източници Нурсен отишъл при близки в района на Хасково.
Нурсен е бил задържан малко след 21.00 часа на територията на област Хасково. Мярката му е наложена в 0,40 часа на 9 февруари, във връзка с извършено умишлено убийство в гр. Кърджали. "Същият е задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. Н.Х. е бил обявен за общодържавно издирване от органите на МВР. Под ръководството на Окръжна прокуратура-Кърджали се извършват спешни процесуално-следствени  действия с участието на задържания", съобщиха от прокуратурата.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.