„Информацията ви за отчетно-изборна конференция на ДПС в Кърджали, която ще се състои на 27 февруари, е некоректна. Не вярно, че има само един кандидат и едва ли не сигурен победител.
Да не излезе, че и най-четеният вестник в региона е вкаран в пазарлъка за партийните постове.
Алъш-веришът започна преди заседанието на Общинския съвет на Кърджали, а изборът на председател на съвета и изборът на председател на партията е част от сделката. После ще има още постове, но вие ако сте медия независима не заемайте страна.
Затова ние – мнозинството в ДПС - реагираме, за да не позволим ОбС на ДПС да е в ръцете на търговци на постове.
Написали сте: Общинският съвет на ДПС в Кърджали реши на заседание да подкрепи Мухарем Мухарем за лидер на партията в общината.
Не е така. Нямате право да пишете, че Мухарем Мухарем е единствената кандидатура.
На въпросното заседание имаше такова предложение, но мнозина от членовете на Общинския съвет бяха категорично против. Къде е смисъла на конференцията, ако предварително е спуснат на делегатите председател. Къде е демокрацията? Нали не сме 1986 година, а 2016 година!
Много преди да публикувате за Мухарем ви дадохме информация за номинацията за председател на ОбС на ДПС на Мюмюн Дурмуш Али – кмет на село Люляково три мандата и заместник председател на МДПС, но си замълчахте.
След заседанието на ОбС на ДПС районните отговорници отново се събраха и решиха, че това е най-достойната кандидатура, за да спасим ДПС в Кърджали…", пишат до 24rodopi.com активисти на ДПС от местните съвети по региони.
Писмото се появяваше на електронната ни поща три пъти в рамките на два дни. Последният вариант е получен тази сутрин.
Че нещо става в кърджалийската организация на ДПС, това е факт. Дали дългата ръка на Лютви Местан е стигнала до заседанието на Общинския съвет в четвъртък, дали е имало договорка „ти мене днес, аз тебе в събота", дали са верни всички други изброени неща в писмото това трябва да заинтригува най-вече националното ръководство на ДПС. "Сензациите" от писмото ще запазим за след конференцията, за да не бъдем обвинени, че сме „вкарани в пазарлъка". Междувременно ще изпратим писмото на съпредседателите.
Важно е и ние да си кажем, че когато нещо гнило има в ОбС на ДПС, вината не трябва да се търси в 24rodopi.com. И двете публикувани новини за предстоящата конференция е посочено, че кандидатите за общински лидер на ДПС са двама.
24rodopi.com
На снимките:
Фаворитът на районните организации Мюмюн Дурмуш Али и фаворитът на градските структури Мухаррем Мухаррем;
Писмото
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/2/16 08:36

    Ще стане ясно днес.

    ОтговорИзтриване
  2. Да живее ДС !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/2/16 10:04

    Да живее ЛОСТ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/2/16 23:22

    Защо трябва да се преувеличавт толкова нещата,и двамата са наши момчета умни ,интелигентни добри,късмета е бил на Мюмюн със здраве да работи.Да е от полза на хората.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.