Втори задържан има за убийството в Кърджали, научи 24rodopi.com
С белезници на краката и ръцете и качулка на главата, точно в 20 часа тази вечер Нурсен М. бе доведен с охрана в съда в Кърджали. Задържаният за убийството на 30-годишния Махмуд ще бъде разпитан пред съдия. Неговата защита е поета от известния кърджалийски адвокат Георги Белев.
Специализираният автомобил с арестанта спря на около два метра от централния вход на сградата на Темида. Непълнолетният мъж криеше лицето си при влизането в съда. Заедно с него пред съдията се изправи и втори задържан-вуйчото на Нурсен М.- Шукри като обвиняем за подбудителство.
Припомняме, че 17-годишният мъж бе задържан край Свиленград в опит да се укрие след стрелбата в района на пазара в Кърджали. Според неофициални източници той искал да избяга в Гърция.
В понеделник след скандал между два ромски клана, 30-годишният Махмуд бе застрелян с два изстрела и почина в болницата в Кърджали. Враждата между фамилиите тръгнала след като племенник на убития отвлякъл за жена 17-годишна роднина на Нурсен.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/2/16 21:39

    Еввалла!Браво!Гуджо ша го опънем ние...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/2/16 22:06

    Само това ли е видеото

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/2/16 01:33

    ko4an tva tili si 6ukru be 6te ve saberat zaedno sas ferdi sega ama toi toz patlak 100 na 100 ko4ana go e dal

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/2/16 03:22

    samo tolko sa pusnali zada vidyat koi e streleca

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.