В Кърджали започна процесът срещу 21-годишната Гьокчан, която прободе смъртоносно в гърдите бившето си гадже Бекир.
Видимо напълнялата млада жена от село Панчево бе докарана в Съдебната палата малко преди 10.00 часа. Тя е подсъдима за убийството на 20-годишния Бекир Х. от Жинзифово. Ако обвинението бъде доказано, Гьокчан я грозят до 20 години затвор. Припомняме, че тя бе задържана за убийството на 20-годишния мъж през май м.г.
„На 11 май 2015 г. двамата се срещнали и се придвижили с лек автомобил до землището на село Широко поле. Докато разговаряли в автомобила, обвиняемата нанесла удар с нож в областта на гърдите на пострадалия, вследствие на което нараняване той починал. Гьокчан Г. и Бекир Х. се познавали отпреди. След като е била издирена от органите на полицията, Гьокчан Г. е направила признания относно извършеното деяние", се посочва в обвинителния акт.
В хода на досъдебното производство по отношение на обвиняемата бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража".
Както първи 24rodopi.com тогава разкри, убиец и жертва отишли в гора извън Кърджали в посока Жинзифово да правят секс. Прободеният с нож в сърцето 20-годишен мъж бил намерен разсъблечен и бос. Двамата имали интимна връзка преди години. Пред разследващите Гьокчан заявила, че Бекир я принуждавал да бъдат отново интимни, заплашвайки я че има секс компромати.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/4/16 10:09

    Тя е жертва също.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/4/16 10:40

    Jertva na kakvo pandelata te zove 20 godini znai6 li kolko mnogo sa be momi4e filma za teb svar6i giok4an

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/4/16 10:43

    След като е жертва трябва ли да го убива!? Що за жестокост е това? И на всичкото отгоре се е опитала и да скрие даказателствата...Просто нямам думи на къде отива този свят???

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/4/16 23:46

      Az da te naeba i da te tormozq s klip den i nosht ili tvoita dushterq dali nqma da me ubiqt ne go pojelavam na nikogo no si e poluchil zaslujenoto :)

      Изтриване
    2. Анонимен1/5/16 15:59

      Koy goe tlrmozil be momceto bece v cujbina tri cetri pltl po cetri pet mesetsa koga imalo vreme dago tlrmozi tova e pllna lija momceto rabotise v cujbina tolkovali ste glupavi hora ce ne razbirate ce tyasi gleda da otlrve glzasi mrlsnata kucka.

      Изтриване
  4. Анонимен28/4/16 10:58

    А за двойното убийство преди 5-6 години убиецът вече е на свобода , а на това момиче 20 години. Браво ...страхотна държава

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/4/16 11:09

    НЯМА ОПРАВИЯ. ТОВА Е БЪЛГАРИЯ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/4/16 11:20

    az da te e... i tormozq den i nost da vidim ti kakvo she napravish

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/4/16 12:30

    А що за жестокост е това 2 години да живееш в страх,жертва е разбира се,значи той ако беше я изнасилил и хвърлил по добре нали,тя е момиче малко ли момичета и най-вече на последък убиха,едно по малко какво толкова,но момиче да убие момче,горкото то дайте сега милион на родителите да се устроят

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/4/16 13:48

    Бре бре 20 затворза женски пол е много трябва 5 ил най много 10 години и и много смешно звучи дасе иска отгоре и 1 милион за родителите срамота туй да плаща за награда ли чее синът им бил голям изнасилвач?то се търпи ама не е чак толкова то има и граници след това стават тъй нежеланите събитие според мене трябва да се осъди и този родител настойник на изнасилвача че не са търсили сметка от рожбата си къде ходи по нощно време и със кои са били какво правят и.тъй нататък.срамота ако беше убит момичето от техният син тогава.и с колко години трябваше да бъде осъден. каквото е станало то минало и заминало Алах корусун ама и иалах щего съди такива неверници. Така че бодете иглата първо на себеси че тогава в ближния и тъй знайте че женският пол е по слаба от мъжкият.нека това да бъде за урок на всички изнасилвачи.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/4/16 13:49

    1.000.000 kakvi ta..ci imal toya ce struvat tolkova potkrepyam momiceto slet 5g vin dai gospodi i po malko

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/4/16 14:03

    Вина имат и двамата,но да убиеш за да не види никой един запис,е това вече него разбирам.Сега несели разчу за този запис?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/4/16 15:52

    Двойния убиец Джунейт се разхожда на свобода.КАКЪВ Е ТОЗИ ДВОЕН АРШИН В ПРАВОСЪДНАТА НИ СИСТЕМА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.