„Не смеем вече да звъним за бракониери, защото служителите им дават информация кой е подал сигналите", това твърдят пред 24rodopi.com жители на Черноочене.
„Зад бензиностанцията на „Петрол" има два вира, два гьола, които са обект на бракониерски набези. Случвало се е и друг път да подадем сигнал до 24rodopi.com и малко „стягат положението". Благодарение на вас дълго време нямаше проблеми, но в последните дни бракониерите отново залагат мрежи", твърдят чернооченци.
На въпрос на наш репортер защо не подават сигнал до Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), те отговарят: „Защото бракониерите разпитват служителите за обажданията и искат телефонните номера, от които е звъняно. Изтича информация. Страх ни е. Хората, които мятат мрежите нито им искат билети, нито им правят проверки на колите. Явно не са притеснени, защото вчера пак бяха заложени хрилни мрежи. Както в големия язовир, така и в малкия. Много са активни през нощта", жалват се жителите на Черноочене.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/6/16 21:59

    Горе главитееее....самите бракониери са същите служители на ИРА и измислени "бизнесмени"

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/6/16 22:38

    ДОЛУ ДПС

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/6/16 23:06

    кирооо кироо

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/6/16 06:53

    Да бъдат уволнени всички служители а този служител който е приел сигнала на съд. Това може да се докаже много лесно.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/6/16 07:48

    Сигнали за бракониери подавайте на тел.112.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/6/16 09:13

    Абсулютно са прави чернооченците .Служителите на иара ,организират и участват в тези бракониерски набези .Вярно е че има обратна връзка между бракониер и служител на ИАРА .За да оправдаят проверката ,и невинността си за нея ,те издават кой им и от кой номер са се обадили за нарушението ,за да се разправят бракониерите със сигналоподатела .Така е и с МВР ,така е и с Басейнова дирекция.ПРестъпниците взимат информация от тези служби за номера на телефона и ли за името на сигналоподателя ,след което престъпника или напуска местопрестъплението или се саморазправя .Таяка ,работят всички в държавните институции ,за да няма сигнали или жалби до тях за да не работят или да не вземат мерки срещу престъпниците .Това е масова плрактика ..Да се самосезират правораздавателните органи за тези случаи

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/6/16 09:49

    Извор на компетентност.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/6/16 11:34

    Измислици премислици

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/6/16 14:22

    Ако е верно шефа на ИАРА да ходи да сее картофи

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/6/16 19:07

    Празни приказки да си вдигате тиража

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/6/16 19:13

    Ако беше вярно щяха да се оплачат в полицията а не по вестниците

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/6/16 23:38

    Какво е редно в България че да бъде туй със сигурността с хората които са дали информация,,,! Абе и вие свиквайте с мисълта че с топене на хора не се получава,според мен е най добре да се организирате в в районите с ловджиите и да стреляте по тях с слонски патрони ,,, Е тогава да дойдат пак следващия път,

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/6/16 10:54

    Към 19.13.И те са същата боза като ИАРА..Ако се обадят на тях пък полицията веднага ще им се обади кой ги информира и да бягат с имането .Всички са един дол дренки

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.