Най-хубавият плаж на Балканите е в Керамоти, но пък в Слънчев бряг са най-добрите дискотеки!? Във всяка една таверна в Керамоти храната е в пъти по-вкусна и по-истинска от всеки ресторант в Слънчев бряг, но пък българският курорт е рай за алкохолния туризъм, а под носа ти танцуват голи мацки…
Плюсове и минуси! Защо за родопчани е за предпочитане за почиват това лято в Керамоти, отколкото в Слънчев бряг?
Отговорите – в поредицата ни от утре.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/6/16 16:56

    Всеки уважаващ себе си и здравето си човек не би трябвало изобщо да се замисли за избора в случая. Керамоти хиляда пъти пред голите пияни безмозъчни патки в Слънчев бряг!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/6/16 17:27

    Аз почивам само в Дубай. Един път ако го посетите и забравяте всичко друго.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/6/16 17:35

    еееее къде това Дубай ба, при мюслюманите ли

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/6/16 17:38

    В Керамоти е супер защото на плажа не се налага да гледаш нечий задник, наврян ти до носа заради гъчканаци като тези във Фанари например. В Слънчев бряг пък може да ходи някой неизживял гадна тръпка пъпчив младеж, човек със семейство и акъл няма да стъпи в тази клоака.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/6/16 18:16

      Май само на Керамоти си ходил.За другите си чувал.

      Изтриване
  5. Анонимен5/6/16 17:39

    Кой е хотела от снимките, дайте инфо?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/6/16 18:19

    Хубаво ще е ако 24 родопи направите един репортаж за хотелите в Керамоти и Фанари,имена,звезди,екстри,цени на двойка,тройка и четворка стая,подходящи за младежи, за семейства с деца. Ще бъде наистина интересно ... С удоволствие бих си го купил и като приложение към вестника. Поздрави.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/6/16 18:20

    В Керамоти е пътииииии по супер,чиста и бистра вода с прекрасни плажове,евтино,нема мутренски такси,а в Слънчев Бряг е скъпотия,лошо обслужване,мутренски рекет непрекъснато,за морската вода да не говорим,направо си е лайноморие и с просто око се виждат фекалните води от комплексите....истината е в Керамоти

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/6/16 19:20

    Rodopcani ne me interesuvat. Kardjaliici obache pochivat v Nesebar, Sozopol, Obzor, Varna...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/6/16 20:22

    В Дубай няма алкохол, ако не знаете да ви кажа , за нас българите като битови алкохолици това е кофти дестинация

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/6/16 07:22

      Аз съм мюслуманин и нямам този проблем.

      Изтриване
  10. Анонимен5/6/16 20:30

    Kolko gradusa vodata dneska?:-) pluva li?!:-)

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/6/16 20:32

    ami sl.bryg bese predi hubavo sega e betonen gora i mafioti daje ne mojej da ides pryko no more bez da obikalys ogradite kato 4e li minavas granitsa parkingi v kurorta za kogo sa ne razbrah

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/6/16 21:50

    Алууууу къде си видял Кърджалийци да почиват в Варна,Созопол,Обзор..отдавна е в историята пионерските и комунистическите лагери...образовай се малко и чети и слушай какво ти се казва за чистотата на водата в Черно Море от ХЕИ и други Контролни органи....здрав човек се разболява в БГ море...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/6/16 01:08

    Жал ми е да го кажа, но наистина нашето черноморие заприлича на клоака. На места бетонът е в морето, искат 20 кинта за чадър и два пластмасови ръбещи шезлонга, в повечето случаи получаваш отвратителна храна и алкохол, а за безгранични претенции на някакви смешници дори не ми се пише ... с две думи - пълен батак! Гърция не се изчерпва с Керамоти и Фанари, слезте на юг и ще видите, че и там има дискотеки, голи мацки и алкохол ... вярно е, че има сиртаки вместо кючеци ама и там звучат Василис Карас и компания, та чалгата дори няма да липсва на желаещите я. Не мога да си представя дори как бих сравнил плажовете на Халкидики, Закинтос, Лефкада с тези по родното черноморие.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/6/16 07:34

    Sunset hotel keramoti

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/6/16 10:06

    Да,"SUNSET" наистина е невероятен но колко са такива хотели,въобще дали може да се намерят свободни места

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/6/16 10:08

    До колкото знам този прекрасен комплекс е на наши момчета.Браво и успех

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/6/16 10:10

    Ееее дайте малко повече инфо де ,къде можем да направим резервация.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/6/16 10:11

    ДА ИМА ДИСКОТЕКИ ИМА И БОЛ НАРКОТИЦИ ! К......

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен6/6/16 15:14

    Бедният българин му идва скъпо и в къщи на двора да ходи на плаж а до Керамоти ходи щото си носи хляб сирене и домати и после се хвали че бил на почивка в Гърция а на Слънчака той няма пари за да стъпи!!!!!!!!!! Като му сложи гърка цена на на чадър и тогава ще говорим . Нали знаете клетвата в Гърция - да ти дойдат 20 българи на на плажа и да си оставят боклука и пили по една минерална вода!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.